De Grid Indicator For MT4Table Of Contents:

  1. De Grid Indicator For MT4
  2. Grid Indicator For MT4 - Toelichting
  3. Voordelen van het gebruik van de Grid Indicator For MT4
  4. Grid Indicator For MT4 - Conclusie

De Grid Indicator For MT4 is een aangepaste indicator voor MT4. Het is een eenvoudige, maar zeer nuttige indicator die de resultaten van elke handelaar kan verbeteren. Als u al het interne raster van het Metatrader4-platform gebruikt of erover dacht om het te gebruiken, maar u vond dat het uw diagrammen met teveel lijnen rommelig maakte, dan is deze aangepaste indicator perfect geschikt voor u.

FREE Grid Indicator

Download the FREE Grid Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

In de onderstaande paragrafen zal ik eerst een meer gedetailleerde uitleg geven over de functionaliteit van de indicator. Daarna zal ik je enkele van de voordelen laten zien die je krijgt als je deze indicator gebruikt.

Grid Indicator For MT4 - Toelichting

De Grid Indicator For MT4 geeft een handiger raster weer dan het interne raster van Metatrader4. De indicator kan worden gebruikt op alle tijdframes onder het wekelijkse tijdsbestek. Het gebruikt verticale lijnen om uw grafiek te scheiden in maand, weken, dagen en uren. Het is gemakkelijk om de verschillende soorten lijnen te herkennen, omdat ze in verschillende kleuren worden weergegeven. Het begin van een nieuw uur wordt weergegeven door grijze verticale lijnen, de blauwe verticale lijnen tonen het begin van een nieuwe dag, de rode verticale lijnen tonen het begin van een nieuwe week en de gele lijnen tonen het begin van een nieuwe maand.

De zichtbaarheid van de verschillende verticale lijnen is afhankelijk van het tijdsbestek dat u momenteel gebruikt. Op de M1- en M5-tijdframes ziet u alle verticale lijntypen. Als u overschakelt naar het tijdsbestek M15, M30 of H1, verdwijnen de grijze verticale lijnen. Op het H4-tijdsbestek ziet u de rode en de gele lijnen, wat het begin van nieuwe weken en maanden betekent. Ten slotte kunt u op het dagelijkse tijdsbestek alleen de maandelijkse verticale lijnen zien. Deze vereenvoudiging is volkomen logisch, omdat de indicator uw diagrammen met veel te veel lijnen zou gaan vervuilen als alle verschillende verticale lijnen op alle tijdframes zouden worden weergegeven.

Naast de verschillende verticale lijnen worden ook horizontale lijnen weergegeven. Deze horizontale lijnen worden geplaatst op psychologische ronde niveaus, die doorgaans zeer goed worden gerespecteerd door de markt, maar veel handelaren vergeten ze in hun technische analyse. De blauwe horizontale lijnen geven de echte ronde niveaus weer, zoals 0.91, 0.92, 0.93, enz. Terwijl de grijze horizontale lijnen de tussenliggende ronde niveaus weergeven, zoals 0.9150, 0.9250, 0.9350 enzovoort. Deze grijze lijnen worden echter alleen weergegeven op het H1-tijdframe en de tijdframes eronder.

Voordelen van het gebruik van de Grid Indicator For MT4

Er zijn veel voordelen voor het gebruik van deze Grid Indicator For MT4 in uw handel. In het volgende zullen er enkele worden uitgelegd. Het eerste grote voordeel voor u dat u de indicator in uw handel gebruikt, is dat u gemakkelijk kunt zien hoe ver de koers deze maand / week / dag al is gestegen. Dit kan voorkomen dat u transacties in de verkeerde richting neemt, omdat de prijs meestal van richting verandert nadat deze in de huidige maand / week / dag erg ver is gegaan.

De verticale lijnen kunnen u ook helpen om eenvoudig het einde van een periode te identificeren, wat kan voorkomen dat u transacties uitvoert aan het einde van dagen, weken of maanden waar er doorgaans niet veel volatiliteit op de markten is.

Een ander groot voordeel van de Grid Indicator For MT4 zijn de horizontale lijnen die het gemakkelijk maken om de ronde niveaus te herkennen, die meestal worden gerespecteerd door de prijsbeweging. Dit kan u niet alleen helpen om transacties tegen die sterke ondersteunings- of weerstandsniveaus te voorkomen, maar kan ook worden gebruikt om transacties op basis van die niveaus te nemen.

U kunt deze indicator combineren met al uw bestaande handelsstrategieën, omdat het uw grafieken niet te vol maakt. Ik zou zelfs een heel goed idee kunnen zijn om deze indicator met enkele anderen te combineren om een volledig nieuwe strategie te creëren.

Grid Indicator For MT4 - Conclusie

De Grid Indicator For MT4 kan een zeer goede aanvulling zijn op elke handelsstrategie. Het helpt u om verlies van transacties te voorkomen door u het einde van grote marktperioden te laten zien. Daarnaast vertoont het ook een aantal zeer sterke ondersteunings- en weerstandsniveaus die u anders in uw technische analyse zou kunnen vergeten en dus inruilen tegen een dergelijk sterk niveau, wat nooit een goed idee is.

Deze indicator doet dat allemaal terwijl hij uw kaart niet volhoudt met teveel dingen of andere schade aanricht. Er is dus echt geen nadeel aan het gebruik voor uw dagelijkse handel. Laat het u helpen op weg naar een winstgevende handelaar.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.