De Klinger Oscillator KVO-indicator voor MT4Table Of Contents:

  1. De Klinger Oscillator KVO-indicator voor MT4
  2. Verklaring van de Klinger Oscillator KVO-indicator voor MT4
  3. Handel voorbeelden met de Klinger Oscillator KVO Indicator voor MT4

De Klinger Oscillator KVO Indicator voor MT4 is een krachtige indicator voor de handel. Het helpt u niet alleen om gevestigde trends in te voeren, maar waarschuwt u ook voor een mogelijke trendverandering, die vervolgens ook kan worden verhandeld. De indicator probeert de langetermijnrichting van de geldstroom te bepalen, maar blijft toch gevoelig genoeg om kortetermijnbewegingen te detecteren. Dit wordt gedaan door het volume te vergelijken met de prijsbeweging. De indicator plot vervolgens de resultaten als een gemakkelijk te interpreteren oscillator.

FREE Klinger Oscillator KVO Indicator

Download the FREE Klinger Oscillator KVO Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

In dit artikel zal ik de Klinger Oscillator KVO Indicator voor MT4 uitleggen en u laten zien hoe krachtig deze is. Daarna zal ik je ook enkele handelsvoorbeelden met deze indicator laten zien, zodat je de kracht kunt zien.

Verklaring van de Klinger Oscillator KVO-indicator voor MT4

Zoals ik hierboven kort schreef, gebruikt de Klinger Oscillator KVO Indicator voor MT4 Volume om zijn histogram te bepalen. Dit wordt als volgt berekend: Eerst wordt de volumekracht van het instrument bepaald. De Volumekracht is een vorm van volumeberekening, die ook rekening houdt met de huidige trend en dus een nauwkeurigere waarde genereert die ook de richting van het volume aangeeft. Ten tweede berekent de indicator dat zijn oscillator hoofdzakelijk wordt gegenereerd door een exponentieel voortschrijdend gemiddelde van de Volumekracht met de periode 55 af te trekken van dezelfde EMA maar met de periode 34. De resultaten worden vervolgens uitgezet in de vorm van een histogram.

De indicator geeft ook een signaallijn weer, die in wezen een exponentieel voortschrijdend gemiddelde is met periode 13. De relatie tussen deze lijn en het histogram kan worden gebruikt om handelsitems te vinden. Een koopsignaal wordt bijvoorbeeld gecreëerd wanneer het histogram boven nul is en vervolgens ook boven de signaallijn beweegt. Voor verkoopsignalen is het tegenovergestelde.

Een andere manier van handelen met de Klinger Oscillator KVO Indicator voor MT4 is op divergentie gebaseerde signalen. Afwijking is een geweldige methode om potentiële omkeringen in de markt te herkennen. Simpel gezegd, het toont de afnemende kracht van een trend. Er ontstaat een bearish divergentie wanneer de prijs hogere hoogtepunten bereikt, maar het Klinger-histogram trekt lagere hoogtepunten. Een bullish divergentie wordt op de tegenovergestelde manier gevormd, wat betekent dat de prijs lagere dieptepunten creëert terwijl het histogram hogere dieptepunten vertoont.

Handel voorbeelden met de Klinger Oscillator KVO Indicator voor MT4

Hierboven ziet u enkele handelsvoorbeelden die de Klinger Oscillator KVO-indicator voor MT4 gebruiken. Ik heb zowel de divergentie-transacties als de signaallijn-transacties gemarkeerd. Voor meer veiligheid moet u zich concentreren op de opstellingen die divergentie combineren en de signaallijnopstellingen omdat deze een hoger winstpercentage bieden. Uit deze enkele voorbeelden kunt u al zien hoeveel vermogen deze indicator bezit. Afhankelijk van uw stopplaatsing, zouden alle transacties transacties hebben kunnen winnen.

De transacties werden uitgevoerd met de volgende procedure. Eerst wachten we tot er een verschil ontstaat. Zodra deze stap is voltooid, kunnen we ons nu concentreren op het vinden van een ingang met de divergentie, wat betekent kort met bearish divergentie en lang met bullish divergentie. Voor onze inzending gebruiken we de signaallijn. Omdat we de samenvloeiing van de divergentie hebben, is het voldoende om te wachten tot het histogram onder de signaallijn kruist en het is niet nodig om te wachten tot beide naar de andere kant van de indicator schakelen.

Het is belangrijk op te merken dat de Klinger Oscillator KVO-indicator voor MT4 het beste werkt wanneer deze wordt gebruikt in een trendmarkt, omdat er in een variërende markt mogelijk veel nepsignalen zijn die tot verliezen kunnen leiden. Je moet ook niet te hebzuchtig worden met je doelen. Hebzucht is nooit goed tijdens het handelen en heeft het kapitaal van veel handelaren geruïneerd. Geduld is de sleutel tot succes in de handel.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.