Inleiding tot MACD en volume-indicator voor MT4Table Of Contents:

  1. Inleiding tot MACD en volume-indicator voor MT4
  2. Key Parameters
  3. Hoe te handelen met behulp van de MACD en volume-indicator voor MT4
  4. Bottom Line

MACD en volume-indicator voor MT4 is een aangepaste versie van de authentieke MACD-indicator. MACD AKA. Voortschrijdend gemiddelde convergentie en divergentie is een multifunctionele indicator die de overbought en oververkochte omstandigheden in de markt meet. Het toont ook de verandering in richting, kracht en momentum. Met alleen deze indicator genereren veel handelaren betrouwbare handelssignalen. Terwijl deze aangepaste versie van de MACD-indicator dat allemaal doet, terwijl ook het volume van een onderliggende waarde wordt gemeten. MACD meet het momentum terwijl het de trend volgt.

FREE MACD and Volumes Indicator

Download the FREE MACD and Volumes Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

De waarden van de MACD-indicator worden gegenereerd door de EMA om te zetten in een oscillator. Dit wordt gedaan door de 26 dagen MA af te trekken van 12 dagen EMA, die we de waardelijn noemen. Daarna wordt het berekenen van het voortschrijdend gemiddelde uit dat verschil de gemiddelde lijn genoemd. MACD nullijn is de primaire trenddelerlijn. Wanneer prijzen boven de nullijn gaan, betekent dit dat de kopers sterk zijn, en wanneer het onder de nullijn gaat, geeft dit de dominantie van verkopers op de markt aan. In deze MACD en volume-indicator voor MT4 vertegenwoordigen histogrambalken de volumebalken. Wanneer de histogramstrepen stijgen, betekent dit dat het volume toeneemt. En wanneer de balken naar beneden gaan, betekent dit dat er onvoldoende volume op de markt is.

Key Parameters

Dit zijn de standaardinstellingen van MACD en volume-indicator voor MT4-indicator. We raden u aan deze instellingen te gebruiken als u deze indicator nog niet kent. Als je eenmaal wat ervaring hebt opgedaan, probeer dan met deze instellingen te experimenteren.

  • Snel voortschrijdend gemiddelde - 26 periodes
  • Langzaam voortschrijdend gemiddelde - 12 periodes
  • Signaallijn - 9 periode
  • Kleurenbalken (volume) - Wijzig de kleuren van de indicatorbalk wanneer de tikvolumes in balken toenemen

Hoe te handelen met behulp van de MACD en volume-indicator voor MT4

Er zijn veel MACD-handelsstrategieën op de markt. Veel handelaren geloven dat sommige van deze strategieën werken, en sommige niet. Maar dat is niet waar. Het is een feit dat elke strategie onder verschillende marktomstandigheden zal werken. Zorg ervoor dat u uw strategie opnieuw test voordat u deze toepast op de live markten. Door dit te doen, weet u onder welke omstandigheden het werkt en wanneer niet. In dit artikel gaan we onze beproefde MACD- en volume-indicator voor MT4-handelsstrategie delen. We hebben deze strategie vaak genoeg getest en het werkt erg goed wanneer de markt trending is.

Koop voorbeeld

De strategie is eenvoudig. Wanneer de MACD-lijnen een scherpe omkering geven op het oversoldgebied, wacht dan tot ze de gemiddelde lijn overschrijden. Kijk ook of de histogrambalken stijgen. Zo ja, dan kunt u ervan uitgaan dat de trend bullish is en u kunt de handel met de trend plaatsen.

In de onderstaande AUDJPY-grafiek bevond de markt zich in een consolidatiefase. De MACD-lijnen werden ook gehouden in het oversoldgebied. Dit betekent dat de markt zich in de voorlopige staat bevindt en dat handelssignalen in de kooprichting snel worden verwacht. Op deze manier kunt u de handel van tevoren verwachten door MACD en volume-indicator voor MT4 te gebruiken. Kijk verder naar het omcirkelde gebied. De prijsactie doorbreekt de consolidatiefase en MACD-lijnen overschreden de gemiddelde lijn. Tegelijkertijd worden de histogrambalken verhoogd. Dit is een duidelijke indicatie van toenemend koopvolume, en daarom is het de perfecte tijd om de koophandel te nemen.

Door deze strategie te gebruiken, zult u minder transacties vinden omdat er veel dingen nodig zijn om in één richting op één lijn te komen. Het enige nadeel van deze strategie is dat deze geen nauwkeurige signalen genereert wanneer de markt zich in een consolidatiefase bevindt. Zorg er dus voor dat u deze strategie alleen in trending marktomstandigheden gebruikt. Zorg ervoor dat u uw stop-loss op het recente dieptepunt plaatst. Kijk voor het boeken van uw winst naar het tegenovergestelde signaal. U kunt ook gedeeltelijke winst boeken wanneer de MACD-lijnen het overboughtgebied bereiken. Omdat de aanhoudende kooptrend zwak is en deze op elk moment kan omkeren.

Verkoop voorbeeld

Voor de verkoopkant, doe het tegenovergestelde van kopen. Ontdek vooral de sterke verkooptrend in de markt en wacht tot de MACD-lijnen crossovers geven in het overboughtgebied. Wanneer de MACD-lijnen de gemiddelde lijn kruisen, kijk dan of het histogramvolume toeneemt. Zo ja, dan is het een perfect moment om de verkoop te verhandelen.

In de onderstaande AUDNZD-grafiek gaven MACD-lijnen een omkering in het overboughtgebied. Dit is het voorlopige teken ter voorbereiding op een verkooptransactie. Dit is een van de beste functies van MACD en volume-indicator voor MT4, wat aangeeft dat we ons van tevoren moeten voorbereiden op de transactie. Op deze manier kunnen we een goed beeld krijgen van wanneer de markt klaar is om te ontploffen.

In de onderstaande afbeelding geeft de markt ons, na de eerste tekenen van verkoop te hebben gegeven, eindelijk het complete signaal om de verkoop te bereiken. Direct na het nemen van de verkooptransactie daalde onze handel binnen een paar uur bijna 80+ pips. Geduld is de echte sleutel in deze strategie. Wanneer de markt vroege signalen geeft, nemen sommige handelaren de handel zonder zich aan de essentiële regels te houden. Daardoor verliezen ze meestal hun geld. Daarom hebben we u altijd aanbevolen om de regels te volgen en de risiconiveaus te respecteren. Dit verbetert de nauwkeurigheid van uw transactie.

Bottom Line

MACD en volume-indicator voor MT4 is een van de meest betrouwbare indicatoren op de markt. Als u deze indicator op de juiste manier gebruikt, verhoogt dit uw winstpercentage aanzienlijk. Deze indicator geeft u meer gegevens dan de eenvoudige MACD en deze extra gegevens helpen u de markt breder te bekijken. Door het volume toe te voegen aan de originele MACD-indicator, worden MACD en volume-indicator voor MT4 een toonaangevend hulpmiddel. Omdat er volume op de markt komt en pas dan worden de kaarsen afgedrukt. We hopen dat je het goed hebt gelezen. Veel plezier met handelen!

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.