Inleiding tot r_Gator Indicator For MT4

r_Gator Indicator For MT4 is een technische forex-indicator die nauw verwant is aan de beroemde Alligator-indicator. Het enige verschil tussen beide indicatoren is dat de r_Gator Indicator For MT4 de koop- / verkoopsignalen veel eerder identificeert dan de Alligator-indicator. Deze indicator volgt ook het signaal van de Alligator-indicator; het is ook een combinatie van voortschrijdend gemiddelde dat fractale geometrie en niet-lineaire dynamica gebruikt. Deze indicator werkt zeer goed in alle tijdsbestekken en in alle marktomstandigheden.

FREE r_Gator Indicator

Download the FREE r_Gator Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Deze indicator is bedoeld om marktgedrag te beschrijven. Er wordt gezegd dat de alligator slaapt wanneer de markt zich in de consolidatiefase bevindt. Hoe langer de markt consolideert, het impliceert hoe langer de alligator heeft geslapen. Dit betekent ook dat de alligator nu hongeriger is. In eenvoudige woorden, we kunnen sterkere bewegingen verwachten direct na de variërende markt.

Handelsstrategie met behulp van r_Gator Indicator For MT4

Koop signaal - Neem de koophandel wanneer alle lijnen van de r_Gator Indicator For MT4 onder de prijsactie gaan, en wanneer de blauwe lijn de rode en groene lijnen kruist.

Koophandel afsluiten - Sluit uw kooppositie wanneer de indicatielijnen met elkaar verweven zijn.

De r_Gator Indicator For MT4 werkt zeer goed in alle marktomstandigheden en het helpt de handelaren om gedurende een langere periode in hun positie te blijven. Zoals je in de onderstaande afbeelding kunt zien, gaf r_Gator Indicator For MT4 ons in een opwaartse trend drie handelssignalen. Als de trend sterk genoeg is, kunt u ervoor kiezen om te wachten en te wachten op de volgende pullback om uw koopposities te schalen. Houd uw posities niet gedurende een langere periode vast in een woelige trend of een volatiele markt.

In het bovenstaande beeld van de GBP / CAD-kooptrend was sterk genoeg. Dit betekent dat we onze koopposities kunnen behouden, en wanneer de gloednieuwe pullback komt, kunnen we onze positie zelfs opschalen, en dit is wat we hier hebben gedaan. Wanneer alle lijnen met elkaar verweven zijn, betekent dit dat er helemaal geen trend in de markt is. Nog een reden kan zijn dat de volatiliteit erg laag is. Als u een conservatieve handelaar bent, probeer dan uw halve posities te verlaten wanneer alle lijnen met elkaar verweven zijn en schaal uw posities wanneer de indicator een koopsignaal geeft.

r_Gator Indicator For MT4 - Neem de r_Gator Indicator For MT4 wanneer alle lijnen van de r_Gator Indicator For MT4 boven de prijsactie gaan, en wanneer de blauwe lijn de rode en groene lijnen kruist.

Exit Trade Trade - Sluit uw verkooppositie wanneer alle lijnen van de indicator met elkaar verweven zijn.

In de onderstaande afbeelding van GBP / CAD kende de markt een sterke neerwaartse trend. Dit betekent dat we alleen moeten zoeken naar verkooptransacties. Je kunt zien dat in een dalende trend de r_Gator Indicator For MT4 ons drie verkoopsignalen gaf. U kunt zelfs elk van uw verkoopposities schalen om meer winst te maken.

Een ander ding dat in de onderstaande grafiek moet worden opgemerkt, is dat de indicatielijnen op specifieke punten bij de prijsgrafiek blijven. Dit noemen we dynamische ondersteunings- en weerstandsniveaus. Het is een algemene perceptie dat de ondersteunings- en weerstandsniveaus alleen horizontaal kunnen zijn, maar dat is niet waar. r_Gator Indicator For MT4 geeft ons betrouwbare handelssignalen en biedt tegelijkertijd sterke ondersteuning en weerstandsniveaus. Groter het tijdsbestek, sterker de niveaus zijn, en het kost meer energie voor de prijsactie om deze niveaus te breken.

Bottom line

r_Gator Indicator For MT4 is vergelijkbaar met Bill William's beroemde Alligator-indicator. Hoewel deze indicator een iets kleinere vertraging vertoont op het lagere tijdsbestek, is op hogere tijdsbestekken de vertraging groter. U kunt de standaardinstellingen gebruiken als u een beginnende handelaar bent, maar u kunt deze wijzigen op basis van uw handelsstijl nadat u enige ervaring hebt opgedaan. Deze indicator alleen werkt zeer goed in de meeste marktomstandigheden, dus het is niet nodig deze te koppelen met andere technische indicatoren. We hopen dat u dit artikel informatief vindt. Veel plezier met handelen!

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!