De Renko-indicator voor tijd en tijd tussen kaarsen voor MT4Table Of Contents:

  1. De Renko-indicator voor tijd en tijd tussen kaarsen voor MT4
  2. Ruil ideeën met de Renko Time and Time Between Candles Indicator

De Renko-indicator voor tijd en tijd tussen kaarsen voor MT4 is een eenvoudige indicator die het verschil in tijd tussen kaarsen in seconden weergeeft. De tijd wordt gevisualiseerd met behulp van eenvoudige verticale balken. Hoe langer de balk, hoe langer het duurde voordat de volgende kaars begon. De indicator kan worden gebruikt op reguliere kandelaargrafieken, maar het belangrijkste doel is om deze te gebruiken met renko-kaarten.

FREE Renko Time and Time Between Candles Indicator Indicator

Download the FREE Renko Time and Time Between Candles Indicator Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Met normale kandelaargrafieken kan de indicator gevallen kaarsen laten zien, wanneer u ziet dat de volgende kaars laat begint. Als dit te vaak gebeurt op plaatsen die niet kloppen bij het wisselen van een periode, zoals de overschakeling naar de volgende dag, wilt u misschien overstappen naar een andere makelaar.

Het belangrijkste gebruik voor de Renko Time and Time Between Candles Indicator zijn echter renko-grafieken. U vindt alle informatie over renko-kaarten en een zeer goede renko-kaartindicator op deze pagina: De Renko- kaartindicator voor MT4

Ik ga ervan uit dat je vanaf nu in ieder geval een basiskennis hebt van de renko-kaart.
In het volgende zal ik u enkele voordelen van de indicator tonen, evenals een gemakkelijke, maar zeer winstgevende strategie met deze indicator.

Ruil ideeën met de Renko Time and Time Between Candles Indicator

Het grootste voordeel van de indicator ligt in de zeer eenvoudige bruikbaarheid. Renko-kaarten worden veel gebruikt en veel succesvolle handelaren hebben er een zeer hoge mening over. Zoals u op de bovenstaande afbeelding kunt zien, kan het een heel goed idee zijn om de Renko Time and Time Between Candles Indicator met de meegeleverde MA te gebruiken en er een strategie omheen te bouwen.

In de bovenstaande afbeelding heb ik de indicator gebruikt met de instellingen "MAtype = 0" en "MAperiod = 4". Daarnaast heb ik een vast maximum gebruikt om de balken beter zichtbaar te maken.

Mijn idee was om in een vak te stappen zodra een nieuwe steen met een andere kleur dan de steen eerder was gevormd, terwijl de balken van de Renko Time and Time Between Candles Indicator zich onder de MA bevinden. Ik zou mijn SL precies boven of onder de steen plaatsen die het signaal gaf. De groene pijlen worden gebruikt om winnende transacties weer te geven, terwijl de rode pijlen worden gebruikt om verloren transacties weer te geven. Zoals u op de afbeelding kunt zien, had u met deze strategie 17 winnende transacties en slechts 5 verliezende transacties gehad.

Afhankelijk van uw doelen en het trademanagement dat u gebruikt, kunt u met deze strategie een aantal zeer grote winnende transacties krijgen. Een idee met betrekking tot potentiële doelen is om geen doel te gebruiken en uw transacties alleen handmatig te verlaten als er een signaal in de andere richting optreedt. Met deze methode is het misschien een goed idee om een volgstop te gebruiken bij het laagste punt van elke nieuwe steen en wat winst te behalen.

Op deze foto kunt u zien dat u R13 met één enkele transactie had kunnen bereiken. Dit betekent dat u winst zou hebben gemaakt, wat 13 keer uw initiële risico is.

Ik zal de redenering achter deze handelsstrategie hieronder toelichten. Zoals u weet, moeten renko-kaarten twee keer zo veel bewegen om een steen in de andere richting van de vorige steen te maken, dan moeten ze voor een steen in dezelfde richting bewegen als de vorige balk. Als de tijd om een steen in de andere richting te maken (twee keer zoveel afstand aflegt) nog steeds lager is dan de MA4, kan dat een indicatie zijn van een sterk momentum naar de andere kant, wat op zijn beurt kan leiden tot een verandering van de trendrichting en dus zeer grote winsten.

Zoals u kunt zien, kan de Renko-indicator voor tijd en tijd tussen kaarsen erg handig zijn voor elke handelaar.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.