De Simpler Trend Indicator For MT4Table Of Contents:

  1. De Simpler Trend Indicator For MT4
  2. De Simpler Trend Indicator For MT4 op lagere tijdframes

De Simpler Trend Indicator For MT4 trendindicator Simpler Trend Indicator For MT4 herinnert me een beetje aan de heiken ashey-indicator. Het tekent ook de kleuren van de richting van de trend rechtstreeks op de kaarsen van de grafiek. Maar de Simpler Trend Indicator For MT4 is soepeler en reageert daarom een beetje langzamer op de verandering van de richting van de trend.

FREE Simpler Trend Indicator

Download the FREE Simpler Trend Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

De Simpler Trend Indicator For MT4 geleverd met een waarschuwingsfunctionaliteit die hem zeer geschikt maakt voor handelaren met beperkte tijd voor de grafieken.

Ondanks de tragere reactie op de verandering van de trend van de trend kan het zeer winstgevend worden gebruikt als je weet hoe het te gebruiken. Het belangrijkste ingrediënt van een succesvol handelssysteem op basis van deze indicator is een groter beeldvoordeel dat u vervolgens gebruikt om winstgevend te handelen in kortere tijdsbestekken.

Als je me al kent, weet je dat ik de combinatie van een grotere beeldrand + een lagere tijdsframerand leer voor al mijn handelssystemen. Dit komt door het feit dat de randen van de verschillende tijdframes samengesteld zijn. Zoals ik heb geleerd, zul je een handelssysteem altijd beter maken als je de signalen FILTERT en alleen die signalen gebruikt die in harmonie zijn met een grotere beeldrand. U zult genieten van een hoger winningspercentage en grotere gemiddelde winnende transacties.

In de bovenstaande schermafbeelding ziet u een grafiek van het tijdsbestek D1. Ik heb een bearish divergentie op de kaart getekend. Direct nadat de bearish divergentie zich afspeelt, begint de Simpler Trend Indicator For MT4 rode kaarsen te tekenen die aangeven dat de neerwaartse trend is begonnen en dat de divergentie waarschijnlijk de prijs in een sterke neerwaartse trend zal drijven.

Nu kunt u meedoen op basis van het dagelijkse tijdsbestek en de hele neerwaartse trend besturen. Uw wachttijd zou vele weken zijn en uw initiële stopafstand zou hoogstwaarschijnlijk enkele honderden pitten zijn.

Maar als u bent zoals ik, wilt u misschien de transacties slechts korter houden, bijvoorbeeld 1-3 dagen. Ook wil je dan geen grote stop van enkele honderden pips hebben.

Ik zal nu laten zien hoe u kunt handelen met de Simpler Trend Indicator For MT4 op lagere tijdframes in de richting van de grote neerwaartse trend. Je kunt binnenkomen met een kleine stop, de snelle neerwaartse beweging rijden en dan verlaten. Dan wacht je op de volgende neerwaartse beweging en verlaat je opnieuw. Je doet dat totdat de trend in het tijdsbestek D1 voorbij is.

De Simpler Trend Indicator For MT4 op lagere tijdframes

Zoals ik al zei, is de waarschuwingsfunctionaliteit van de indicator een grote hulp. De waarschuwingsfunctionaliteit van de Simpler Trend Indicator For MT4 kan u naar de kaarten oproepen wanneer de richting van groen naar rood en van rood naar groen verandert.

In ons voorbeeld willen we binnengaan in de richting van de grotere rand van het tijdsbestek D1. Deze rand wijst naar beneden, onthoud dat we in een bearish divergentie zitten.

U kunt nu de GBPUSD-grafiek met tijdsbestek H4 openen en vervolgens de Simpler Trend Indicator For MT4 op de grafiek plaatsen en waarschuwingen inschakelen. Telkens wanneer u een signaal krijgt dat de trend is veranderd van groen naar rood, weet u dat de volgende fase van de neerwaartse trend is begonnen. U kunt short gaan met een kleinere stop, bijvoorbeeld op basis van de recente high die u op de H4-grafiek ziet.

In de volgende H4-grafiek ziet u de rode verplaatsingsfase waarin u kunt rijden. Deze verplaatsingsfasen zijn kleine neerwaartse trends op H4 binnen de grotere neerwaartse trend van D1:

Als u nog meer signalen of kortere bewaarperioden wilt, kunt u de Simpler Trend Indicator For MT4 op een H1-kaart plaatsen en waarschuwingen inschakelen. Vervolgens kunt u nog kleinere verplaatsingsfasen invoeren die in de richting van de grotere trend zijn:

U kunt de Simpler Trend Indicator For MT4 op een M30-kaart plaatsen die u nog meer handelsmogelijkheden biedt:

Geniet van handelen met deze top-down benadering :)

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.