De SL TP Values Indicator For MT4Table Of Contents:

  1. De SL TP Values Indicator For MT4
  2. Minder handelsfouten met de SL TP Values Indicator For MT4
  3. Emotionele voordelen met de SL TP Values Indicator For MT4

De SL TP Values Indicator For MT4 kan een waardevol hulpmiddel zijn tijdens uw handel. Het geeft u onmiddellijk de informatie over hoe groot het dollarrisico en de mogelijke beloning van de daadwerkelijke transactie is. Met die informatie heb je verschillende voordelen.

FREE SL TP Values Indicator

Download the FREE SL TP Values Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Minder handelsfouten met de SL TP Values Indicator For MT4

Weten hoe groot uw dollarrisico en potentiële winst van de handel heeft verschillende voordelen. De waarden van de SL TP Values Indicator For MT4 geven u feedback als u uw positie correct hebt bepaald met betrekking tot uw regels voor geldbeheer.

Zou u een te grote positie hebben geopend in combinatie met uw geselecteerde stopafstand, dan zou u dat direct door de indicatorwaarden zien. U ziet die informatie direct nadat de positie is geopend.

Direct nadat u de positie hebt geopend, is de zwevende winst / verlies van de transactie bijna nul. Terwijl de drijvende winst / verlies nul is, wordt je geest niet vertroebeld door angst of hebzucht. In deze vroege fase van de transactie kunt u een niet-emotionele beslissing nemen om de transactie te sluiten of een kleinere positie te openen. Of u kunt ook besluiten om een gedeeltelijke uitgang te maken.

Zonder de informatie van de SL TP Values Indicator For MT4 zou u waarschijnlijk een te grote positiegrootte te laat realiseren. U herkent de fout pas nadat de markt een grotere stap heeft gezet ten opzichte van uw positie. Dan zou je je afvragen waarom je drijvende verlies veel groter is dan je had verwacht.

Als u een groter dan verwacht drijvend verlies ervaart, bent u emotioneel gehecht aan het vak. Je zult angst ervaren en je besluitvormingsproces zal worden vertroebeld. U bent dan bereid om te vrezen voor op fouten gebaseerde handelsfouten, zoals het vasthouden van de transactie totdat het stopverlies is bereikt, hoewel u weet dat de positie veel te groot is.

U kunt dergelijke problemen voorkomen door de SL TP Values Indicator For MT4 .

Emotionele voordelen met de SL TP Values Indicator For MT4

De SL TP Values Indicator For MT4 kan u ook helpen als u problemen hebt met het vasthouden van uw transacties totdat de winstdoelstelling is bereikt. Je zult misschien vaak ervaren dat je de transactie hebt verlaten omdat je bang was dat de prijs zou terugkeren en zelfs het stop-loss zou bereiken.

Als dat uw probleem is, dan is een mogelijke oplossing om de halte naar breakeven of misschien zelfs naar de winstzone te verplaatsen. Maar houd er rekening mee dat u de handel voldoende ruimte moet geven om verder te gaan in de richting van het winstdoel. Plaats het stopverlies daarom niet te dicht bij de werkelijke prijs. Een plotselinge prijsstijging tegen uw positie kan u uit een winstgevende handel schoppen voordat uw winstdoelstelling zal worden bereikt.

Onafhankelijk van het prijsniveau waarnaar u uw stop loss tijdens de transactie verplaatst, met behulp van de SL TP Values Indicator For MT4 weet u altijd het exacte dollarbedrag dat u riskeert of als uw transactie ver in de winstzone is gekomen, dan zul je zelfs zien hoeveel winst je hebt opgesloten.

Deze informatie kan u helpen om meer geduld te krijgen tijdens uw transacties. Ofwel de transactie bereikt de richtprijs of de stop loss-prijs. Maar u zult altijd de uitkomst van de dollar van tevoren weten. Dit kan helpen voorkomen dat uw hersenen ronddraaien over de vraag die de SL TP Values Indicator For MT4 al heeft beantwoord.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.