2 MA Channel Breakout Indicator For MT4

2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 je preprost, a zelo močan indikator. Zasnovan je bil posebej za trgovanje z grafikoni od ene ure naprej.

FREE 2 MA Channel Breakout Indicator

Download the FREE 2 MA Channel Breakout Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 se v glavnem uporablja za trgovanje na sejah prekinitve. Številni trgovci so zgradili strategije in trgovalne sisteme, ki temeljijo izključno na predpostavki prebojev.

Te strategije preloma so donosne za vaše trgovalne priložnosti in je kratkotrajna trgovina, zato ne zavzame večine vašega dneva. Kar je ključni vidik pri trgovanju, saj nima vsak luksuz, da bi ves dan sedel pred grafikonom. Imate druge pomembne stvari, kot je preživljanje časa z družino. Poleg tega, tudi če bi imeli ves čas časa sedeti s svojega trgovinskega terminala, bo to delovalo proti vam. Razlog je v tem, da vaš trgovalni portfelj naredi več škode kot koristi, zato ga v nobenem primeru ne spodbujam. Na koncu boste večino dobička, ki ga zberete, donirali posrednikom. Vendar je to tema še en dan.

Kot pove že ime, je 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 sestavljen z dvema drsnima povprečjema; eno hitro premikajoče se povprečno trgovanje v obdobju 89. Kazalnik obsega tudi drugo drseče povprečje, ki ima višje obdobje 144, tako da je počasnejše drseče povprečje. Višje kot je drsno povprečje, počasnejše je drsno povprečje.

Potopimo se v podrobnejše podrobnosti 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 da vidimo, kako deluje in kako ga je mogoče uporabiti za stalno zbiranje nekaterih pips.

Doslednost je ključnega pomena za ekspanzijsko rast vašega trgovinskega portfelja.

Podrobnejše podrobnosti

Trgovanje s prekinitvami ni veliko trgovcev, a poglejmo, kaj je to. Prelomi se pojavijo po akumulacijskih območjih. Te cone so ponavadi ozke. Hitro jih lahko na primer prepoznate z indikatorjem Bollinger Band. Na primer, če so pasovi indikatorja Bollinger Band ozki, to pomeni, da se lahko znajdete v ozkem kanalu za trgovanje, kjer bi cena lahko "pospešila" iz določene cone.

Zdaj je treba določiti smer preboja na podlagi sistema trgovanja, ki vam zagotavlja natančno analizo. Včasih je tisto, kar lahko povzroči, da se trg lahko v trenutku "prebije" in zavije desno in se vrne v prejšnji ozki kanal v pripravi na premik v nasprotni smeri. Potem to večino trgovcev spodbudi k trgovanju s to lutko in jo ustavijo, ker gredo v pravo smer. To se običajno imenuje ponaredek. Opredelitev le-te je v samem imenu. Je nasprotno od tega, kaj je preboj - je nasprotje preboja.

Ti ponaredki se na trgu dogajajo veliko in mnogi trgovci se jih ujamejo. Tudi jaz sem bil ujet v lažno potezo. Zgodi se nam vsem. To se mi je dogajalo pogosto v tistem dnevu, a ko sem zrasla v znanju in znanju, se je moj trgovinski sistem razvil do te mere, da skoraj v celoti zmanjša tveganje, da bi prišlo do napačne trgovine. Želel bi samo opozoriti, da je razlika med ponaredkom in izbruhom čas. Časovno so občutljivi. Pomeni, da prelom označi konec akumulacijskega območja in ponaredek ne. To je ključna razlika, ki si jo je treba zapomniti.

Kljub temu se z uporabo 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 povečajo vaše možnosti za pridobitev pravice do prekinitve.

Prelomno trgovanje Tu pridemo!

2 MA indikator preloma za MT4 se večinoma uporablja za karte H1 in zgoraj. Kaj pa, če ga lahko uporabim na 15-minutnih lestvicah za svoje dnevno poslovanje. Razlog za to pravim je, ker večinoma trgujem s prekinitvami v 15-minutnem časovnem okviru. Je pa odvisno od tega, kako uporabljate sistem trgovanja z brexiti. V azijski seji je pogosto prisoten ozek trgovalni kanal ali obseg.

Lahko bi trdili, da je prelomna trgovina enaka ponarejeni trgovini, ker četudi se cena po preboju hitro poviša, boste morda še vedno imeli koristi od te poteze, če ste hitro zaklenili svoj dobiček, tako da zaustavite izgubo v dobiček. Tako je, če res obstaja ponaredek, potem še vedno zmagate. To je tvegano, ker potrebujete velik trgovalni portfelj, da se lahko prijavite z velikimi sklopi, ker je poteza kratka z nekaj pipi. V resnici je to smiselno in to stališče se dejansko precej nanaša na način trgovanja s propadi. Raje imam tak način, ker je manj tvegan.

Ne gre nujno za trgovanje z vdorom, kot se zgodi - vlomke posredujem posredno, ko mi trg "namigne", v katero smer se bo gibal. To se običajno zgodi po preboju. Takšen način trgovanja s trgi mi daje priložnost, da zberem več pipsov in je veliko manj tvegan kot trgovanje z zlomi na drug način.

Posnetek zaslona je bil v tem primeru narejen, ko je med azijsko sejo prišlo do preboja. Cena se je za trenutek razletela in se "umaknila" nazaj v območje kopičenja. Rdeča pika signalizira trgovanje s prodajo, siva pika pa signalizira morebitno prekinitev trgovine. To je bistveni primer uporabe 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 . Običajno se tu zgodi, da bodo velike banke uveljavile prelomni vzorec in spodbudile trgovce k nakupu ali prodaji v tej smeri. V tem primeru je trg izbruhnil na spodnjo stran, da bi postavil možne nizke dneve. Nato se je premaknil nazaj navzgor in se vrnil na to možno dno dneva in oblikoval vzorec z dvojnim dnom. Ko pa se to zgodi, bodo trgovci, ki so v kratkem položaju, zdaj začeli verjeti, da so naredili pravo smer, naslednjih nekaj rdečih pik pa prikazuje svečnike s stebrički, ki so podolgovate do spodnje strani. To kaže, da ni dovolj prodajnega pritiska in da se bo trg sredi dneva usmeril navzgor.

Pri tej nastavitvi trgovine mi je bilo všeč, da je ozka azijska ponudba, s katero se trguje v kanalu 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 . To vedenje ali narava gibanja cen se dogaja pogosteje, kot si mislite.

V zaključku

2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 je odličen indikator za trgovanje. Lahko pa ga uporabite za trgovanje s posledicami teh prebojev, ki jih prikazuje indikator preloma 2 MA kanala. Glavni cilj tega je, ker ponuja več pipsov in je manj tvegan. To je fantastično, ker imate zdaj odličen način za vsakodnevne trgovinske prekinitve z vljudnostjo 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 .

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!