3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4

Mislim, da je križna strategija Moving Average ena najstarejših in najosnovnejših strategij. Običajno ta strategija sestoji samo iz dveh premikajočih se povprečij in sklene trgovanje na podlagi križa MA. 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4 vendar uporablja tri premikajoče se povprečne vrednosti in bo tako verjetno deloval bolje kot strategije, ki uporabljajo samo dve. Kazalnik ne prikazuje premikajočega se povprečja, da vas ne bi zmedel, ampak nariše rdeče in zelene puščice, da vam prikaže križanec in s tem vhodni signal.

FREE 3 MA Cross w_Alert v2 Indicator

Download the FREE 3 MA Cross w_Alert v2 Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

V tem članku bom najprej hitro razložil osnove strategije, ki temelji na 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4 . Potem vam bom povedal o različnih nastavitvah. Na koncu se boste naučili, kako naj ta kazalnik kombinirate z drugimi, da povečate svoj dobiček.

Osnove crossover strategije gibajočega povprečja

Crossover strategije gibljejo povprečja uporabljajo več MA-jev hkrati, od katerih ima vsako obdobje drugačno obdobje. Običajno sta ena zelo hitra EMA (rdeča), ki se uporablja za vhodne signale, in počasna EMA (modra) za boljši zajem celotnega trenda. Vendar pa 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4 uporablja tudi tretji premični povprek s srednjim obdobjem (zelen) za filtriranje vhodnih signalov in s tem prepreči izgubo posla.

Ta strategija generira dolge signale, ko so izpolnjeni naslednji pogoji. Srednja EMA (zelena) mora biti nad počasno EMA (modra). Če hitra EMA zdaj prečka srednjo EMA navzgor, se sproži dolg signal in 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4 nariše rdečo puščico navzgor. Za kratke signale velja obratno. Srednje gibajoče se povprečje mora biti pod počasno MA in nato hitro premikajoče se povprečje prečka obe obe vrstici.

Na zgornjem posnetku zaslona lahko vidite, da je grafikon precej zmeden z vsemi temi premikajočimi se povprečji, zato je zelo dobro, da 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4 prikazuje puščice na pomembnih križancih in grafikon ohranja čisto drugače .

Nastavitve 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4

Nastavitve za 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4 so preproste in se ponovi. Tehnično so sestavljene samo iz nastavitev treh premičnih povprečij in ene za konfiguracijo funkcije opozorila.

Za vsakega MA lahko najprej izberete obdobje. V naslednji vrstici lahko konfigurirate premik, zadnja nastavitev pa definira metodo Moving Average. Z 0 kazalnik uporablja enostavno premikajoče se povprečje, pri 1 pa uporablja EMA, 2 nastavi gladko pomično povprečje in 3 linearno tehtano MA. Predlagam, da malo eksperimentirate s temi nastavitvami in ugotovite, katera kombinacija Moving Average vam je najbolj všeč.

Zadnja nastavitev se uporablja za izklop opozorilne funkcije 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4 (0) in vklop (1). Ob vklopu opozoril boste prejeli opozorilo vsakič, ko indikator nariše puščico, kar pomeni vsakič, ko se zgodi križanec. Ta funkcija je odličen dodatek, saj vam lahko prihrani veliko časa, saj vam ni treba biti ves čas pred lestvicami.

Trgovanje s 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4

Ta indikator, čeprav je sam po sebi močan, je najbolje uporabiti v kombinaciji z drugim indikatorjem. Ta indikator je lahko kateri koli kazalnik, ki vam je všeč. Za ta članek sem se odločil za uporabo priljubljenega indikatorja MACD. To orodje nam lahko pomaga najti razhajanje, kar je izredno močan pokazatelj skorajšnje spremembe tržne smeri.

Torej, za to strategijo najprej počakamo, da se razvije razhajanje ali pa samo preverimo, ko dobimo vstopni signal. Če dobimo signal in je prišlo do razhajanj prej in ne preveč daleč od trenutne cene, lahko sklepamo trgovino v skladu s smerjo. Ker imamo različnost, da bi dodali prednost našemu vstopu, se bo trgovina verjetno končala kot zmagovalec, hkrati pa, kot lahko vidite na sliki, lahko ti posli prinesejo izjemno velike zmage.

Upravljanje trgovine je odvisno izključno od vašega načina trgovanja in od tega, v čem se počutite udobno. Ena od idej za ciljno umestitev je na primer počakati na razhajanje glede na naš položaj.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!