Ekstremni indikator RSI za MT4Table Of Contents:

  1. Ekstremni indikator RSI za MT4
  2. Nekateri parametri ekstremnega kazalnika RSI za MT4
  3. Nekatere prednosti uporabe kazalnika Extreme RSI za MT4
  4. Nekatere pomanjkljivosti uporabe kazalnika Extreme RSI za MT4

Extreme RSI indikator za MT4 je različica kazalnika relativne jakosti, ki lahko samodejno natisne signale za nakup in prodajo na poljubni valutni par ali na grafikonu sredstev trgovanja v Meta Trader 4, za katerega je uporabljen.

FREE Extreme RSI Indicator

Download the FREE Extreme RSI Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Nekateri parametri ekstremnega kazalnika RSI za MT4

RSIPeriod: Indikator Extreme RSI za MT4 ima samo en parameter - RSIPeriod. Parameter RSIPeriod lahko trgovec uporabi, da prilagodi, kako občutljiv je indikator na ceno. Ta parameter lahko trgovec uporabi tudi za povečanje ali zmanjšanje pogostnosti signalov za nakup ali prodajo, ki jih lahko indikator ustvari na tabeli valutnih parov, na katero je priložen.

Nekatere prednosti uporabe kazalnika Extreme RSI za MT4

Pripenjanje ekstremnega kazalnika RSI Za MT4 na trgovčev valutni par ali grafikone trgovalnih sredstev, ki so prisotni na platformi Meta Trader 4, bodisi kot dodaten pokazatelj k že obstoječemu sistemu ali kot samostojno orodje za iskanje trgov za trgovalne nastavitve, lahko ponudniku ponudi veliko različnih prednosti.

Glavna prednost uporabe kazalnika Extreme RSI za MT4 je, da lahko trgovcu zlahka pomaga, da v svojih trgovalnih lestvicah opazi morebitne skrajne cene. Te ekstremne cene so točke v grafikonih trgovcev, kjer je kazalnik ugotovil, da je trg potencialno obrniti. Lahko bi pomenili tudi cenovno območje, kjer se je prejšnji nižanje cen morda ravno končalo in kjer se bo morda začel zagon nove cene.

Trgovec, ki ima na svojih lestvicah pritrjen kazalnik Extreme RSI za MT4, ne bi smel iskati teh področij potencialnih ekstremnih cen, ki obstajajo v njegovih lestvicah. To je zato, ker bi indikator samodejno natisnil puščico, usmerjeno navzgor ali puščico, usmerjeno navzdol po teh cenah na prodajnih lestvicah trgovca.

Ko trgovec ugotovi te potencialne ekstremne cene, jih lahko nato uporabi kot usmerjeno pristranskost za svoje poslovanje. Trgovec jih lahko uporablja tudi kot aktivne signale za nakup in prodajo za svoj način trgovanja.

Ti potencialni cenovni skrajnosti so lahko še posebej koristni za trgovca, katerega način trgovanja vključuje ogled cene v več več časovnih okvirih istega valutnega para ali trgovskega sredstva, preden se trgovec odloči, da bo kupec ali prodajalec na tem trgu. Tak trgovec zlahka uporabi kazalnik Extreme RSI za MT4 na višjem časovnem okviru in tako ugotovi potencialno cenovno skrajnost v tem časovnem okviru ter se nato spusti na nižji časovni okvir. V spodnjem časovnem okviru lahko trgovec išče trgovinske nastavitve v novi smeri potencialne cenovne skrajnosti.

Druga zelo pomembna prednost uporabe kazalnika Extreme RSI za MT4 je, da lahko trgovcu pomaga pravilno upravljati svoje obstoječe posle. To pomeni, da bi lahko trgovec, ki ima indikator pritrjen na svoje trenutne karte, opazil obdobja na trgu, kjer obstaja velika verjetnost, da se cena obrne v novo smer, lahko zapre vse oz. del že donosne pozicije, ko Indikator Extreme RSI za MT4 natisne novo puščico v nasprotni smeri od njegovega trgovanja.

Trgovec bi tako lahko zagotovil, da je večina njegovih donosnih poslov zaprta z dobičkom, saj bi zlahka zaznali, ko se cena začne s kazalcem premikati proti trgovalni poziciji.

Ekstremni kazalnik RSI za MT4 je trgovcu lahko tudi donosen, saj mu lahko pomaga, da lahko izbere isto smer v več več časovnih okvirih. To pomeni, da če trgovčeve metode vključujejo, da mora trgovec zagotoviti, da je smer trenda enaka v več različnih časovnih okvirih istega valutnega para, preden lahko sprejme odločitev o trgovanju, lahko trgovec zlahka uporabi kazalnik za dosego to.

Eden od načinov, kako lahko trgovec to doseže, je, če trgovec lahko opazi puščice, ki so usmerjene v isto smer, na vseh teh časovnih okvirih njegovega valutnega para ali trgovskega sredstva. Če trgovec to lahko stori, bi lahko imel isto smer v vseh teh valutnih parih in lahko nato v tej smeri spremenil trgovino. To bi na splošno pomagalo povečati natančnost katerega koli načina trgovanja.

Nekatere pomanjkljivosti uporabe kazalnika Extreme RSI za MT4

Uporaba kazalnika Extreme RSI Za MT4 mora trgovec imeti trdno strategijo upravljanja tveganj. Pravila te strategije upravljanja tveganj, ki jih trgovec uporablja, morajo jasno navesti natančen znesek dolarja, velikost serije ali odstotek lastniškega kapitala, ki bi ga tvegal pri vsaki zaporedni trgovini. Ta strategija mora vključevati tudi, kje mora trgovec zapustiti izgubljeno trgovino in kaj storiti v takšnih razmerah.

To je zato, ker lahko Extreme RSI indikator za MT4 proizvede veliko signalov, ki ne delujejo popolnoma. Indikator ponavadi daje veliko teh napačnih signalov, ker je indeks relativne jakosti, za katerega je indikator različica, zasnovan tako, da je zelo občutljiv na ceno.

Če bo torej trgovec uporabljal Extreme RSI kazalnik za MT4, mora imeti ne le močno strategijo, ampak tudi biti pripravljen in sposoben držati se te strategije upravljanja tveganj, da bo dobičkonosna. Eden od razlogov, zakaj trgovec morda ne bo mogel izvajati strategije obvladovanja tveganj, na primer, ki na zelo majhnem trgovinskem računu porabi le 1% na trgovino, so lahko omejitve posrednika pri minimalni zahtevani velikosti serije na posel. Zato je treba strategijo upravljanja tveganj graditi tudi na velikosti računa trgovca.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.