Grid Indicator For MT4Table Of Contents:

  1. Grid Indicator For MT4
  2. Grid Indicator For MT4 - Pojasnilo
  3. Prednosti uporabe Grid Indicator For MT4
  4. Grid Indicator For MT4 - zaključek

Grid Indicator For MT4 je indikator po meri za MT4. Je preprost, a zelo uporaben kazalnik, ki lahko pomaga izboljšati rezultate vsakega trgovca. Če že uporabljate notranjo mrežo platforme Metatrader4 ali ste razmišljali, da bi jo uporabljali, vendar ste ugotovili, da vaše grafikone prekriva preveč vrst, potem je ta indikator po meri popoln za vas.

FREE Grid Indicator

Download the FREE Grid Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

V spodnjih razdelkih bom najprej podrobneje obrazložil funkcionalnost indikatorja. Po tem vam bom pokazal nekaj prednosti, ki jih dobite z uporabo tega kazalca.

Grid Indicator For MT4 - Pojasnilo

Grid Indicator For MT4 prikazuje bolj priročno mrežo kot interno omrežje Metatrader4. Kazalnik se lahko uporablja v vseh časovnih okvirih pod tedenskim časovnim okvirom. Uporablja navpične črte za ločevanje grafikona na mesec, tedne, dneve in ure. Različne vrste črt je enostavno opaziti, saj so prikazane v različnih barvah. Začetek nove ure je prikazan s sivimi navpičnimi črtami, modre navpične črte kažejo začetek novega dne, rdeče navpične črte prikazujejo začetek novega tedna, rumene črte pa začetek novega meseca.

Vidnost različnih navpičnih črt je odvisna od časovnega okvira, ki ga trenutno uporabljate. V časovnih okvirih M1 in M5 lahko vidite vse vrste navpičnih linij. Če preklopite na časovni okvir M15, M30 ali H1, sive navpične črte izginejo. Na časovnem okviru H4 lahko vidite rdeče in rumene črte, kar pomeni začetek novih tednov in meseca. Nazadnje v dnevnem časovnem okviru lahko vidite le mesečne navpične črte. Ta poenostavitev je popolna smisel, saj bi indikator začel prekrivati vaše karte s preveč vrstic, če bi bile vse različne navpične črte prikazane na vseh časovnih okvirih.

Poleg različnih navpičnih črt indikator nariše tudi vodoravne črte. Te vodoravne črte so postavljene na psiholoških krožnih ravneh, ki jih trg običajno zelo spoštuje, vendar mnogi trgovci nanje pozabijo v svojih tehničnih analizah. Modre vodoravne črte prikazujejo resnične ravni okroglih, kot so 0.91, 0.92, 0.93 itd. Medtem ko sive vodoravne črte prikazujejo vmesne ravni okroglih krogov, kot so 0.9150, 0.9250, 0.9350 in tako naprej. Te sive črte pa so prikazane samo na časovnem okviru H1 in časovnih okvirih pod njim.

Prednosti uporabe Grid Indicator For MT4

Za uporabo tega Grid Indicator For MT4 v vašem trgovanju obstaja veliko prednosti. V nadaljevanju bodo nekatere od njih pojasnjene. Prva velika prednost za vas, ki uporabljate indikator pri svojem trgovanju, je ta, da lahko preprosto vidite, kako daleč se je cena že premaknila ta mesec / teden / dan. To vam lahko prepreči, da bi sklenili trgovanje v napačni smeri, saj cena običajno obrne smer, potem ko se je v tekočem mesecu / tednu / dnevu zelo premaknila.

Navpične črte vam lahko pomagajo tudi pri lažjem prepoznavanju konca obdobja, kar vam lahko prepreči trgovanje ob koncu dni, tednov ali meseca, kjer na trgih običajno ni veliko volatilnosti.

Druga velika prednost Grid Indicator For MT4 so vodoravne črte, ki olajšajo opazovanje krožnih nivojev, ki jih večinoma spoštuje gibanje cen. To vam ne more samo pomagati preprečiti trgovanja z močnimi stopnjami podpore ali odpora, ampak tudi za trgovanje na podlagi teh ravni.

Ta kazalnik lahko kombinirate z vsemi vašimi obstoječimi strategijami trgovanja, saj ne preveč obremenjuje vaše lestvice. Lahko bi bila celo zelo dobra ideja, da bi ta kazalnik kombinirali z nekaterimi drugimi, da bi ustvarili povsem novo strategijo.

Grid Indicator For MT4 - zaključek

Grid Indicator For MT4 je lahko zelo dober dodatek k vsaki strategiji trgovanja. Pomaga vam preprečiti izgubo posla, saj vam pokaže konca večjih tržnih obdobij. Poleg tega prikazuje tudi nekaj zelo močne ravni podpore in odpornosti, na katero sicer lahko pozabite v svoji tehnični analizi in tako sklenete trgovino proti tako močni ravni, kar nikoli ni dobra ideja.

Ta kazalnik naredi vse to, čeprav grafike ne natrpa s preveč stvari ali vam naredi kakšno drugo škodo. Tako resnično ni slabosti pri uporabi za vsakodnevno trgovanje. Naj vam pomaga, da postanete donosni trgovec.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.