2 MA Channel Breakout Indicator For MT4

2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 är en enkel men mycket kraftfull indikator. Den är utformad specifikt för att användas för att handla diagram från en timme och uppåt.

FREE 2 MA Channel Breakout Indicator

Download the FREE 2 MA Channel Breakout Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 används främst för handel med breakout-sessioner när de händer. Många handlare har byggt strategier och handelssystem baserat enbart på förutsättningarna för breakouts.

Dessa breakoutstrategier är lukrativa för dina handelsmöjligheter och det är en kortlivad handel därför tar det inte större delen av din dag. Vilket är en viktig aspekt i handeln eftersom inte alla har lyxen att sitta framför ett diagram hela dagen. Du har andra viktiga saker att göra som att spendera tid med din familj. Även om du hade tid att sitta från din handelsterminal hela dagen kommer det att fungera mot dig. Anledningen till detta är att överhandeln gör din portfölj mer skada än nytta, så jag uppmuntrar inte det i alla fall. Du kommer i slutändan att donera det mesta av den vinst du samlar tillbaka till mäklarna. Men det är ett ämne för en annan dag.

Som namnet antyder är 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 byggd med två rörliga medelvärden; en snabb rörlig genomsnittlig handel vid en period av 89. Indikatorn innefattar också ett andra rörligt medelvärde som har en högre period på 144 och därmed är det långsammare rörliga genomsnittet. Ju högre rörlig genomsnittsperiod desto långsammare rörligt medelvärde.

Låt oss dyka in i de finare detaljerna i 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 att se hur den fungerar och hur den kan användas för att samla in några pips på en konsekvent basis.

Konsekvens är nyckeln till att växa din handelsportfölj till en exponentiell hastighet.

Finare detaljer

Breakout-handel är inte ny för många handlare men låt oss titta på vad det är. Utbrott inträffar efter ackumuleringszoner. Dessa zoner tenderar att vara smala. Till exempel kan du snabbt identifiera dem genom att använda Bollinger Bands-indikatorn. Till exempel, om Bollinger Band-indikatorns band är smala, betyder det att du kanske befinner dig i en smal sidokanalskanal där priset kan "accelerera" ur den specifika zonen.

Nu måste riktningen för uppdelningen avgöras med hjälp av ett handelssystem som ger dig en noggrann analys. Ibland, vad som kan inträffa, är att marknaden kan "bryta" en stund och svänga åt höger och gå tillbaka till sin tidigare smala kanal för att förbereda ett drag i motsatt riktning. Då förorsakar detta majoriteten av handlarna att handla det dummyutbrottet och stoppas ut eftersom de går i rätt riktning. Detta kallas vanligtvis ett falskt fel. Definitionen av detta ligger i själva namnet. Det är motsatsen till vad ett breakout är - det är motsatsen till ett breakout.

Dessa falskningar inträffar mycket på marknaden och många handlare fastnar av dem. Till och med jag har fångats i falskt drag. Det händer med oss alla. Det hände mig ofta tillbaka på dagen men när jag växte i färdigheter och kunskap har mitt handelssystem utvecklats till en sådan grad att det nästan fullständigt minimerar risken för att få en breakout-handel fel. Men jag vill bara peka på er att skillnaden mellan en falsk och en breakout är tid. De är tidskänsliga. Vilket innebär att ett breakout markerar sedan slutet av en ackumuleringszon och en falskhet inte. Det är en viktig skillnad att komma ihåg.

Men genom att använda 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 dina chanser att få en breakout-rättighet.

Breakout-handel här kommer vi!

2 MA Breakout-indikatorn för MT4 används mest för H1-diagram och högre. Men vad händer om jag kan använda det på 15-minuterslistorna för min dagshandel. Anledningen till att jag säger detta beror på att jag främst handlar med breakouts inom 15-minutersramen. Men det beror på hur du använder breakout-handelssystemet. Under den asiatiska sessionen finns det ofta en smal handelskanal eller intervall som bildas.

Du kan hävda att en breakout-handel är densamma som falskhandeln, för även om priset återgår snabbt efter ett breakout kan du fortfarande tjäna på den rörelsen förutsatt att du snabbt låst in dina vinster genom att flytta din stoppförlust till vinst. På det sättet om det verkligen finns en fakeout så vinner du fortfarande. Detta är riskabelt eftersom du behöver en stor handelsportfölj för att gå in med stora partier eftersom flytten är kort med några pips. I själva verket är det meningsfullt och denna åsikt relaterar faktiskt ganska nära till det sätt på vilket jag handlar med breakouts. Jag föredrar det här sättet eftersom det är mindre riskabelt.

Jag handlar inte nödvändigtvis med breakouts när det händer - jag handlar breakouts indirekt när marknaden "antyder" till mig i vilken riktning den kommer att trenda i. Detta händer vanligtvis efter breakout. Detta sätt att handla breakouts ger mig möjligheten att samla fler pips och det är mycket mindre riskabelt än att handla breakouts på det andra sättet.

Skärmdumpen togs i det här fallet när det skedde ett breakout under den asiatiska sessionen. Pris bröt ut ett ögonblick och "återfördes" tillbaka till ackumuleringszonen. Den röda pricken signalerar en försäljningsavbrottshandel och den grå pricken signalerar en möjlig köputbrottshandel. Det är det väsentliga användningsfallet för 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 . Vanligtvis är det som händer här att de stora bankerna kommer att tvinga fram ett breakout-mönster och utlösa handlare att köpa eller sälja i den riktningen. I det här fallet bröt marknaden ut till nedsidan för att ställa in dagens lägsta nivå. Sedan flyttade den tillbaka upp och gick tillbaka till denna möjliga lågdag för att bilda ett dubbelbottenmönster. Men eftersom detta händer kommer de handlare som är i en kort position nu börja tro att de har gjort rätt riktning men de närmaste röda prickarna visar ljusstake med vickor som är långsträckta till nedsidan. Detta visar att det inte finns tillräckligt med försäljningstryck och marknaden kommer att gå uppåt under mitten av dagen.

Vad jag gillade med denna handelsinställning är att det smala asiatiska sortimentet som handlas i kanalen för 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 . Detta beteende eller karaktär av prisrörelse sker oftare än du tror.

Avslutande

2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 är en utmärkt indikator för handel med breakouts. Du kan dock använda den för att handla eftereffekterna av dessa breakouts som visas med 2 MA Channel Breakout Indicator. Det huvudsakliga målet för detta är att det erbjuder fler pips och det är mindre riskabelt. Det här är fantastiskt eftersom du nu har ett bra sätt att dagliga handelstider med tillstånd av 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 .

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!