Grid Indicator For MT4Table Of Contents:

  1. Grid Indicator For MT4
  2. Grid Indicator For MT4 - Förklaring
  3. Fördelar med att använda Grid Indicator For MT4
  4. Grid Indicator For MT4 - Slutsats

Grid Indicator For MT4 är en anpassad indikator för MT4. Det är en enkel men ändå mycket användbar indikator som kan hjälpa till att öka varje handelsföretag. Om du redan använder det interna nätet från Metatrader4-plattformen eller om du funderade på att använda det men tyckte att det rör sig om dina diagram med för många rader, är denna anpassade indikator perfekt för dig.

FREE Grid Indicator

Download the FREE Grid Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

I avsnitten nedan kommer jag först att ge en mer detaljerad förklaring om indikatorns funktionalitet. Efter det kommer jag att visa dig några av de fördelar du får genom att använda denna indikator.

Grid Indicator For MT4 - Förklaring

Grid Indicator For MT4 visar ett mer bekvämt rutnät än det interna nätet för Metatrader4. Indikatorn kan användas på alla tidsramar under veckotidsramen. Den använder vertikala linjer för att separera ditt diagram i månad, veckor, dagar och timmar. Det är lätt att upptäcka olika typer av linjer, eftersom de visas i olika färger. Början på en ny timme visas med gråa vertikala linjer, de blå vertikala linjerna visar början på en ny dag, de röda vertikala linjerna visar början på en ny vecka och de gula linjerna visar början på en ny månad.

Synligheten för de olika vertikala linjerna beror på tidsramen du för närvarande använder. På tidsramarna M1 och M5 kan du se alla vertikala linjetyper. Om du växlar till tidsramen M15, M30 eller H1 försvinner de gråa vertikala linjerna. På H4-tidsramen kan du se de röda och gula linjerna, vilket betyder början på nya veckor och månad. Slutligen på den dagliga tidsramen kan du bara se de månatliga vertikala linjerna. Denna förenkling är perfekt, eftersom indikatorn skulle börja röra dina diagram med alltför många rader om alla de olika vertikala linjerna skulle visas på alla tidsramar.

Utöver de olika vertikala linjerna visar även indikatorn horisontella linjer. Dessa horisontella linjer placeras på psykologiska runda nivåer, som vanligtvis respekteras mycket av marknaden, men många handlare glömmer dem i sin tekniska analys. De blå horisontella linjerna visar de riktiga runda nivåerna, som 0,91, 0,92, 0,93, etc. Medan de grå horisontella linjerna visar de mellanliggande runda nivåerna, som 0,9150, 0,9250, 0,95050 och så vidare. Dessa grå linjer visas dock bara på H1-tidsramen och tidsramarna under den.

Fördelar med att använda Grid Indicator For MT4

Det finns många proffs för att använda denna Grid Indicator For MT4 i din handel. I det följande kommer några av dem att förklaras. Den första stora fördelen för dig som använder indikatorn i din handel är att du enkelt kan se hur långt priset redan har rört sig denna månad / vecka / dag. Detta kan förhindra dig från att handla i fel riktning, eftersom pris vanligtvis vänder riktning efter att det har rört sig mycket långt under den aktuella månaden / veckan / dagen.

De vertikala linjerna kan också hjälpa dig att enkelt identifiera slutet på en period, vilket kan hindra dig från att handla i slutet av dagar, veckor eller månad där det vanligtvis inte finns mycket volatilitet kvar på marknaderna.

En annan stor fördel med Grid Indicator For MT4 är de horisontella linjerna som gör det enkelt att upptäcka de runda nivåerna, som för det mesta respekteras av prisrörelsen. Detta kan inte bara hjälpa dig att förhindra handel mot dessa starka stöd- eller motståndsnivåer utan kan också användas för att handla baserat på dessa nivåer.

Du kan kombinera denna indikator med alla dina befintliga handelsstrategier eftersom det inte rör dina diagram för mycket. Jag kan till och med vara en mycket bra idé att kombinera denna indikator med några andra för att skapa en helt ny strategi.

Grid Indicator For MT4 - Slutsats

Grid Indicator For MT4 kan vara ett mycket bra komplement till varje handelsstrategi. Det hjälper dig att förhindra att vissa förlorar affärer genom att visa slutet på stora marknadsperioder. Utöver det visar det också några mycket starka stöd- och motståndsnivåer som du annars kan glömma bort i din tekniska analys och därmed ta en handel mot en så stark nivå, vilket aldrig är en bra idé.

Den här indikatorn gör allt detta medan du inte rör över ditt diagram med för mycket saker eller gör dig någon annan skada. Således finns det verkligen ingen nackdel med att använda det för din dagliga handel. Låt det hjälpa dig på väg att bli en lönsam handlare.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.