Den Simpler Trend Indicator For MT4Table Of Contents:

  1. Den Simpler Trend Indicator For MT4
  2. Använda den Simpler Trend Indicator For MT4 på lägre tidsramar

Den Simpler Trend Indicator For MT4 minns mig lite av heiken ashey-indikatorn. Det ritar också färgerna i trendens riktning direkt på kartorna ljus. Men den Simpler Trend Indicator For MT4 är smidigare och reagerar därför lite långsammare på trendens riktning.

FREE Simpler Trend Indicator

Download the FREE Simpler Trend Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Den Simpler Trend Indicator For MT4 kommer med en alarmfunktion som gör den mycket lämplig för handlare med begränsad tid för listorna.

Trots den långsammare reaktionen på trendens riktning kan den användas mycket lönsam om du vet hur du använder den. Den viktigaste ingrediensen i ett framgångsrikt handelssystem baserat på denna indikator är en större bildkant som du sedan använder för att handla lönsamt på lägre tidsramar.

Om du redan känner mig, vet du att jag lär ut kombinationen av en större bildkant + lägre tidsram för alla mina handelssystem. Detta beror på att kanterna på de olika tidsramarna är sammansatta. Som jag fick veta kommer du alltid att göra ett handelssystem bättre om du FILTERAR signalerna och bara använder de signaler som är i harmoni med en större bildkant. Du kommer att njuta av en högre vinstprocent och större genomsnittliga vinsthand.

I skärmdumpen ovan kan du se ett diagram över tidsramen D1. Jag har ritat en baisseartad avvikelse på diagrammet. Direkt efter att den baisseartade divergensen spelat ut börjar Simpler Trend Indicator For MT4 röd ljus som indikerar att den nedåtgående trenden har börjat och att skillnaden troligen kommer att driva priset till en stark nedåtgående trend.

Nu kan du gå in baserat på den dagliga tidsramen och åka hela nedåtgående trenden. Din hålltid skulle vara många veckor och ditt första stoppavstånd skulle troligen vara flera hundra pips.

Men om du är som jag, kanske du vill hålla handeln bara en kortare tid, t.ex. 1-3 dagar. Du vill inte heller ha ett stort stopp av flera hundra pips.

Jag kommer nu att visa hur du kan handla med den Simpler Trend Indicator For MT4 på lägre tidsramar i riktning mot den stora nedåtgående trenden. Du kommer att kunna komma in med ett litet stopp, rida snabbt nedåt och sedan avsluta. Sedan väntar du på nästa rörelse nedåt och lämnar igen. Du gör det tills trenden i tidsramen D1 är över.

Använda den Simpler Trend Indicator For MT4 på lägre tidsramar

Som jag redan nämnt är indikatorns larmfunktion till stor hjälp. Alarmeringsfunktionen för den Simpler Trend Indicator For MT4 kan ringa dig till diagrammen när riktningen ändras från grönt till rött och från rött till grönt.

I vårt exempel vill vi gå in i riktning mot den större kanten av tidsramen D1. Denna kant pekar nedåt, kom ihåg att vi befinner oss i en baisseartad divergens.

Du kan nu öppna GBPUSD-diagrammet med tidsram H4 och sedan lägga Simpler Trend Indicator For MT4 på diagrammet och aktivera varning. Varje gång du får en signalvarning om att trenden har ändrats från grönt till rött så vet du att nästa rörelsesfas för den nedåtgående trenden har börjat. Du kan ange kort med ett mindre stopp, t.ex. baserat på den senaste höjden som du ser på H4-diagrammet.

I följande H4-diagram kan du se den röda dragfasen som du kan åka. Dessa rörelsesfaser är små nedåtgående trender på H4 inom den större nedåtgående trenden för D1:

Om du vill ha ännu fler signaler eller kortare hållperioder kan du till och med placera Simpler Trend Indicator For MT4 på ett H1-diagram och aktivera varning. Sedan kan du gå in i ännu mindre dragfaser som är i riktning mot den större trenden:

Du kan också placera Simpler Trend Indicator For MT4 på ett M30-diagram som ger dig ännu fler handelsmöjligheter:

Njut av handeln med denna ovanifrån och ner-strategi :)

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.