KeltnerChannels Indicator For MT4

KeltnerChannels Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. KeltnerChannels Indicator For MT4
  2. Handelsideer med KeltnerChannels Indicator For MT4
  3. KeltnerChannels Indicator For MT4 - Køb poster
  4. KeltnerChannels Indicator For MT4 - Sælg poster
  5. KeltnerChannels Indicator For MT4 - Konklusion

KeltnerChannels Indicator For MT4 ligner mere Bollinger- KeltnerChannels Indicator For MT4 , men det har en høj grad af nøjagtighed. I modsætning til piggene i Bollinger-båndet, gør det øvre og nederste bånd af denne indikator et godt stykke arbejde ved at begrænse prisstifterne. Når du bruger dette værktøj, kan du prøve at handle med de dynamiske niveauer ved hjælp af bekræftelsessignalerne til prishandling.

FREE KeltnerChannels Indicator

Download the FREE KeltnerChannels Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


KeltnerChannels Indicator For MT4 er et dynamisk værktøj, der giver en stærk idé om udbuddet og efterspørgslen. De, der har brugt det glidende gennemsnit i lang tid, kender den perfekte brug af det glidende gennemsnit. Det glidende gennemsnit med periode 100 kan let hjælpe de erhvervsdrivende med at bestemme den dynamiske handelszone, men det forsinkede spørgsmål om indikatoren skaber ofte problemer for detailhandlerne.

Når handlerne udføres på baggrund af et diskret tal, bliver det desuden et hårdt job for detailhandlerne at finde den nøjagtige SL og TP. For at løse dette problem er de erhvervsdrivende nu afhængige af KeltnerChannels - indikatoren. Denne indikator skaber en simpel kanal, der ændrer hældningen sammen med tendensen. Det ligner mere den avancerede version af det glidende gennemsnit, som skaber en dynamisk zone i stedet for et niveau.

De potentielle handelsopsætninger dannes i disse zoner, og de erhvervsdrivende kan let bestemme kvalitetssignalerne. Men for at få det bedste resultat fra KeltnerChannels - indikatoren, skal en erhvervsdrivende kun bruge det i den højere tidsramme. Hvis der anvendes en handelsstrategi med en lavere tidsramme, skal de erhvervsdrivende stole på lysestage-anatomi for at finde de relevante signaler på SR-niveauer.


Handelsideer med KeltnerChannels Indicator For MT4


Det er sandt, korrekt brug af KeltnerChannels Indicator kan hjælpe en erhvervsdrivende betydeligt. Men for det skal de handlende have evnen til at finde handelssignalerne i den perfekte zone. Hvis KeltnerChannels Indicator bruges med et defekt handelssystem, er chancerne meget høje, at de erhvervsdrivende ikke vil kunne finde kvalitetshandelsopsætninger.

Hvis du nøje analyserer kanalen, vil du bemærke tre forskellige farvebånd. Det øverste bånd eller vandfarvebåndet danner det øverste lag i zonen, og det lilla eller det nederste bånd danner det nederste lag af kanalen. Den gule farvelinje, som er kanalens midterbånd, fungerer som et afvisningspunkt.

For eksempel, hvis prisen tester det gule bånd fra et højere niveau, vil du se, at prisen hopper lige efter at have rørt det gule bånd. Eksperterne betragter dog altid KeltnerChannels Indicator som en zone i stedet for et bånd. Ved at betragte kanalen som en bestemt zone kan detailhandlerne forbedre deres gevinstprocent betydeligt og tjene penge nok uden at have meget problemer i dette erhverv. Lad os se, hvordan vi strategisk kan bruge KeltnerChannels Indicator.


KeltnerChannels Indicator For MT4 - Køb poster
For at bruge KeltnerChannels Indicator som en professionel erhvervsdrivende skal investorerne være sikre på, at det system, som de vil bruge, har en anstændig gevinstprocent. Find dit lange handelssignal i diagrammet. Prøv at analysere den højere tidsramme, da signalets kvalitet er meget bedre.

Da du får det højere tidsrammehandelssignal, kan du være sikker på, at markedet ikke vil skabe tunge spidser. Signalet dannes lige ved KeltnerChannels Indicator-båndet. Hvis signalet ikke dannes i Keltner-zonen, er der noget galt med handlen. Keltner-zonen viser os den nøjagtige zone, hvor de potentielle købere vil sparke ind. Analyser support- og modstandsniveauet i forskellige tidsrammer, og se om noget er galt med handelsmetoden.

Hvis du stadig ikke finder handelsopsætningen i KeltnerChannels Indicator zone, har du et falsk signal. Ignorer handel og vent på signalet, der oprettes på Keltner Channels. Åbn din lange handel, når du har de rette betingelser, og glem ikke at holde risikoen lav.


KeltnerChannels Indicator For MT4 - Sælg poster
Nu vil vi lære dig, hvordan du bruger KeltnerChannels Indicator på en avanceret måde. Til tider vil du bemærke, at kanalzonen er brudt. Hvis prisen bryder kanalzonen fra nordsiden, kan du overveje, at et stærkt supportniveau er brudt. Når udbruddet er stærkt, skal du vente på den mindre korrektion i prisen.

Korrektionen slutter, så snart prisen rører KeltnerChannels Indicator zone. Folk, der har færdigheder i at analysere anatomi af det japanske lysestage-mønster, vil se et baishandlingsmønster for pris. Men at kende prishandelsstrategien er ikke et must for at tjene en stor fortjeneste. Du kan let kigge efter de potentielle handelsopsætninger ved at bruge din eksisterende handelsmetode.

Når du får bekræftelsen fra KeltnerChannels Indicator, kan du være sikker på, at du har 10% større chance for at vinde handlen. Men ingen bør forvente, at støtte- eller modstandszonen fra KeltnerChannels-indikatoren altid holder. Support- og modstandsniveauer er beregnet til at blive brudt, og nyhedsfaktoren fungerer som den primære katalysator. Så hold øje med nyhederne for at undgå hyppige tab af handler.


KeltnerChannels Indicator For MT4 - Konklusion


De smarte forhandlere stoler aldrig på, at indikatorerne læser blindt. De vurderer altid de tekniske, grundlæggende og sentimentale faktorer på markedet. De uerfarne handlende bør systematisk se på de vigtige prisoplysninger. Hvis de tror, at markedet vil bevæge sig til en ny høj eller lav bryde en vigtig zone, skal de se hældningen på KeltnerChannels Indicator.

Når tendensen er opad, skal kanalen have en positiv hældning. Tværtimod, når skråningen er negativ, skal du forvente en stærk nedadgående tendens. Brug lidt tid på at lære prishandelsstrategien. De professionelle prishandelshandlere handler ofte ved at bruge det enkle lysestage-mønster, der dannes ved KeltnerChannels Indicator. En erhvervsdrivende, der har et stærkt fundament på dette marked, kan forvente at tjene penge ved kun at bruge denne indikator i et par måneder.

Men de, der er helt nye i denne branche, bør ikke tænke på overskuddet. De skal bruge tid i demomiljøet for at udvikle deres handelsfordel. Efter udviklingsfasen skal de arbejde på KeltnerChannels Indicator-integrationsprocessen. Dette er en simpel proces, og der er ingen grund til at miste tilliden, når du står over for et par tabte ordrer. Analyser de tabte handler og find fejlene i dit system. Og prøv altid at tage læsningen fra KeltnerChannels Indicator i en højere tidsramme, da det giver en mere nøjagtig læsning.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.