Kijun Sen Candles Two Colors Indicator For MT4

Kijun Sen Candles Two Colors Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. Kijun Sen Candles Two Colors Indicator For MT4
  2. Handelsideer med Kijun Sen Candles Two Colors Indicator For MT4
  3. Kijun Sen Candles Two Colors Indicator For MT4 - Køb poster
  4. Kijun Sen Candles Two Colors Indicator For MT4 - Sælg poster
  5. Kijun Sen Candles Two Colors Indicator For MT4 - konklusion

Kijun Sen Candles Two Colors Indicator For MT4 Kijun Sen Candles to farver indikator til MT4 er et kraftfuldt værktøj, der hjælper dig med at finde den samlede styrke for købere og sælgere på markedet. Hvis prisen handler over kijun Sen-linjerne, skal du fokusere på at købe signaler. Tværtimod, paret handler under Kijun-linjerne, skal du kigge efter at sælge signaler.

FREE Kijun Sen Candles Two Colors Indicator

Download the FREE Kijun Sen Candles Two Colors Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


Kijun Sen Candles Two Colors Indicator For MT4 giver os meget vigtige data baseret på Kijun Sen-algoritmen. De, der bruger forskellige slags indikatorer, kan have en god idé om Kijun Sen-linjerne. Men denne indikator giver ikke dataene baseret på signallinjer, men det farver lysene. De bullish stearinlys er markeret med blå farve og de bearish stearinlys er markeret med rød farve. Indikatoren definerer det bullish og bearish lys som en del af en tendens. Selvom lukningen af lyset er lavere end åbningsprisen, kan du stadig se blåfarvede lys. De samme regler gælder også for bearish lys.

Du kan ikke relatere Kijun Sen-stearinlys med det almindelige japanske lysestage-mønster. Kijun Sen Candles Two Colors anvender en avanceret algoritme til at analysere barens højder, nedture, åbnings- og lukkepriser. Derefter evaluerer den de indsamlede data med markedets momentum for at finde den overordnede tone på markedet. Til tider kan du muligvis se en forsinkelse i den farveændrende rækkefølge, men du kan udligne latenstiden ved at bruge en lavere periode fra 21-30 i Kijun Sen-indstillingerne. Men vi anbefaler stærkt at bruge standardindstillingerne for 34-perioden, da det fungerer bedst med de fleste større og mindre valutapar.


Handelsideer med Kijun Sen Candles Two Colors Indicator For MT4


Alle ved, at handel er et hårdt job for detailhandlere. Hvis du vil forbedre dine færdigheder med handelsudførelse, skal du lære at tage handlerne på en standard måde. At tage for meget risiko og forsøge at tjene et betydeligt beløb uden at have den rette handelsfordel fungerer ikke. Du kan ikke understrege for meget på Kijun Sen Candles Two Colors Indicator, medmindre du har en gyldig handelsmetode. For at teste din handelsstrategi kan du bruge en journal og se resultatfaktoren.

Et godt system vil sandsynligvis generere mere end 65% rentable handler selv i den vanskeligste markedstilstand. Hvis din gevinstprocent er mindre end det, skal du revidere handelsfordelen inden du bruger Kijun Sen Candles Two Colors Indicator. Når du er sikker på, fungerer dit system, du kan nemt stole på de enkle farvede stearinlys og tage handlerne. Men husk, du skal finde det største støtte- og modstandsniveau. Og for at gøre det skal handelsideerne kun genereres i den højere tidsramme. Lad os lære processen med at bruge Kijun Sen Candles Two Colors Indicator professionelt.


Kijun Sen Candles Two Colors Indicator For MT4 - Køb poster
For at købe ethvert instrument skal du først og fremmest identificere det vigtigste supportniveau. Hvis supportniveauet trækkes perfekt, har du en bedre chance for at vinde penge fra handlerne. At være en ny bruger af Kijun Sen Candles Two Colors Indicator, træk supportniveauerne i uptrend. En klassisk måde at kigge efter uptrend er at analysere højder og nedture. Prisen vil skabe nye højere højder forbundet med højere nedture. Når du har set købszonen, skal du vente på det bullish prishandlingssignal.

Det bullish prishandlingssignal dannes normalt som afvisning af et stort supportniveau. Da du har Kijun Sen Candles Two Colors Indicator installeret i diagrammet, så prøv at evaluere farven på lysene, der fortæller dig at åbne den lange ordre. Alle disse stearinlys skal være farvet i blåt, ellers skal du ikke handle. Blå stearinlys antyder en stærk bullish stemning på markedet. Men bliv ikke partisk og tag en høj risiko, da hvert system skal udholde nogle tabte handler.


Kijun Sen Candles Two Colors Indicator For MT4 - Sælg poster
Som hovedregel tager enhver erhvervsdrivende deres korte handel med den største modstand. Så vi er nødt til at identificere det centrale modstandsniveau ved at evaluere tidsrammen og markedets tilstand. Men dem, der forsøger at handle i den ustabile tilstand, bør se efter et svagt støtteniveau. Hvis supportniveauet går i stykker, kan du se et kraftigt fald i prisen, som i sidste ende vil give dig en anstændig mulighed for at tage de korte ordrer. Inden udførelsen af den korte handel skal du få godkendelse fra Kijun Sen Candles Two Colors Indicator.

Da Kijun Sen-stearinlys to farver indikatoren farve stearinlysene på baggrund af markedets momentum, har du brug for røde stearinlys lige ved den bearish handel. Hvis du prøver at tage den korte ordre ved pause i en supportzone, skal du vente til baren lukker. Til tider kan vi opleve en falsk pause i supportniveauet, så det er bedre at vente på et eller to røde lys, når supportniveauet er brudt. Og prøv at begrænse din risiko til 1% af din kontosaldo, da du ikke ved, hvilken handel der rammer take profit-niveauet.


Kijun Sen Candles Two Colors Indicator For MT4 - konklusion


Handelsstrategien skal revideres fra tid til anden. Men hvis du kan mestre korrekt brug af Kijun Sen Candles Two Colors Indicator, behøver du ikke medbringe nogen ændring i brugen af denne indikator. Se efter de røde stearinlys, når den korte handel er taget. For den lange handel har du brug for på hinanden følgende blå lys. Men indikatoren for Kijun Sen-stearinlys to farver øger ofte de nybegynderes handlende og tilskynder dem til at handle med høj risiko. Uanset din succesrate kan du ikke risikere over 2% af din saldo i enhver handel. Hvis du gør det, skal du være klar til at sprænge handelskontoen.

En erhvervsdrivendes succes afhænger ikke af brugen af indikatoren. Kijun Sen Candles Two Colors Indicator er et supplement, der kan give dig mulighed for at tjene mere ved at øge vindingsgraden. Men alle regler og forskrifter, der er angivet i din handelsstrategi, skal følges i hver handel. Du handler muligvis godt i 99 dage, men hvis du bryder reglerne inden for 100 dage, kan du sprænge kontoen.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.