MACD_2ToneColor Indicator For MT4

MACD_2ToneColor Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. MACD_2ToneColor Indicator For MT4
  2. Handelsideer med MACD_2ToneColor Indicator For MT4
  3. MACD_2ToneColor Indicator For MT4 - Køb poster
  4. MACD_2ToneColor Indicator For MT4 - Sælg poster
  5. MACD_2ToneColor Indicator For MT4 - Konklusion

MACD_2ToneColor Indicator For MT4 er enkelhedens version af den traditionelle MACD-indikator. Denne indikator bruges mest af de naive erhvervsdrivende, da den grafiske datavisning giver dem mulighed for at finde meget nøjagtige handelsopsætninger. Blå bjælker over referencelinjen 0, der viser bullish momentum og røde søjler under referencelinjen 0, viser salgstryk. Men for at få det bedste resultat skal du bruge dette værktøj i en højere periode.

FREE MACD_2ToneColor Indicator

Download the FREE MACD_2ToneColor Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


MACD_2ToneColor Indicator For MT4 er et sekventielt handelsfilterværktøj afhængigt af tre unikke målinger. Den indledende beregning udføres ved hjælp af hurtig og langsom EMA med henholdsvis periode 12 og 26. Til signallinjeberegningen bruger indikatoren SMA-periode 9. Selvom du kan ændre periodens værdi for denne indikator, anbefales det at stole på standardindstillingerne. Begynd at bruge denne indikator til at handle i de store valutapar. Når du lærer om korrekt brug af denne indikator, kan du langsomt lære at tage handler i ethvert aktiv.

Indikatoraflæsningen vises i form af farvede bjælker. Røde og blå bjælker er dannet i et oscillerende mønster. Blå søjler på oversiden af basislinjen indikerer tyrens styrke. Tværtimod antyder røde bjælker under referencelinjen en baisse tendens. For at måle markedsvolatiliteten kan du bruge afstanden mellem den blå signallinje og de farvede bjælker. Hvis afstanden er høj, er volatiliteten ekstrem. Men hvis du ser, at bjælkerne dannes, mens den blå signallinje fungerer som en grænse, kan du forvente rationel bevægelse i prisen.


Handelsideer med MACD_2ToneColor Indicator For MT4


Funktionen af en hvilken som helst indikator er strengt begrænset til handelsfiltreringsprocessen. Desværre starter de fleste rookies afhængigt af indikatorerne ved at ignorere de grundlæggende målinger. Men ved at gøre det pålægger du en stor risiko for din handelskarriere. MACD_2ToneColor Indicator er et hjælpeværktøj, der giver dig bekræftelsen på, at en bestemt handelsopsætning er gyldig og har potentialet til at generere fortjeneste. Så du kan tydeligt forstå, uden at have en stærk strategi, er der ingen brug af denne premium MACD_2ToneColor Indicator. De, der allerede har udviklet en handelsmetode, skal sikre, at deres system er i stand til at vinde mere end 65% af tiden. Hvis ikke, skal de revidere eller oprette et nyt handelssystem.

At udvikle en ny strategi fra bunden er ikke en let opgave. Du skal flytte til demo-kontoen og finde en præcis måde at bestemme de vigtigste SR-niveauer på. Vi anbefalede begynderehandlere at arbejde på en højere tidsramme, da det øger chancen for at opnå en anstændig fortjeneste. De, der opretter systemet fra bunden, har den enestående chance for at integrere MACD_2ToneColor Indicator. Før du begynder at integrere MACD_2ToneColor Indicator i systemet, skal du vide, hvordan dette værktøj bruges til at tage lange og korte handler.


MACD_2ToneColor Indicator For MT4 - Køb poster
Til de professionelle forhandlere genereres købssignalerne ved modstandsbruddet og i den største supportzone. At tage nye lange handler ved at analysere breakout er en hård opgave og kræver hurtig handling fra den erhvervsdrivendes slutning. Så vi opfordrer de handlende til at kigge efter købsignalet på det vigtigste supportniveau. Folk, der er dygtige med prishandlingssignaler, kan let finde den lange handelsopsætning ved at analysere den bullish afvisning af lyset. I løbet af denne periode skal MACD_2ToneColor Indicator vise blå søjler på den positive side af referencelinjen.

Hvis du ønsker at åbne handlerne ved breakout, skal du analysere den blå signallinje fra MACD_2ToneColor Indicator. Da udbruddet af et bestemt modstandsniveau kræver den flygtige tilstand på markedet, skal du observere MACD_2ToneColor-indikatoren fra en anden vinkel. De blå søjler skal være til stede på den positive side, men den blå signallinje vil være i en højere position. Dette betyder, at den blå signallinje vil svæve over de blå søjler oprettet af MACD_2ToneColor Indicator. Jo større afstanden mellem søjler og blåt signal er, desto større chance har du for at tjene penge ved at tage den lange ordre ved den bullish breakout.


MACD_2ToneColor Indicator For MT4 - Sælg poster
Smarte forhandlere skal have gættet, de røde bjælker i MACD_2ToneColor-indikatoren er bekræftelsessignalet for at tage short trade. Efter at have fundet det ønskede bearish prishandlingssignal på modstandsniveauet, kan du kigge efter bekræftelsessignalet fra indikatorpanelet. Der vil være røde bjælker på den negative side af indikatorpanelet. Bemærk, at de røde bjælker skal vise en gradvis stigning i længden. Den gradvise stigning fortæller os, at sælgerne langsomt bliver stærkere.

Kom nu til nyhedshandelsmetoden. Handlende, der ønsker at integrere MACD_2ToneColor-indikatoren for at håndtere de store nyheder, skal være forsigtige med den blå signallinje. Hvis du tager en kort handel, skal hældningen af den blå signallinje være negativ. Kort sagt antyder retningen af den blå signallinje også retningens retning. Så hvis du åbner en kort handel ved at få røde bjælker i MACD_2ToneColor-indikatoren, mens signallinjen er i stigende tilstand, laver du en stor fejl. Nyhedshandlere bør først prioritere signallinjen og derefter tage læsningen fra de farvede bjælker.


MACD_2ToneColor Indicator For MT4 - Konklusion


En erhvervsdrivendes succes afhænger af mange faktorer. At studere kernefunktionen i MACD_2ToneColor Indicator kan helt sikkert give en ren vej til at tage højkvalitetshandler, men det er ikke nok. Du skal følge en nøjagtig handelsdagbog og åbne din handel med lav risiko. De fleste uerfarne handlende overholder ikke den rette risikostyringsfaktor, da de bliver følelsesmæssigt forudindtaget ved at se den høje succesrate for MACD_2ToneColor Indicator. Før du begynder at bruge MACD_2ToneColor Indicator, skal du være fast besluttet på, at du aldrig vil bryde reglerne.

At være en aktiv erhvervsdrivende skal du være opmærksom på tabene. At forvente at vinde penge fra de fleste handler handler ikke, da resultaterne er tilfældige ved handel. Brug af MACD_2ToneColor Indicator vil hjælpe dig ved at forbedre din præstation. Så folk, der har en stærk og velafbalanceret handelsfordel, vil sandsynligvis klare sig bedre på lang sigt. At lære korrekt brug af MACD_2ToneColor Indicator er et middel til at forbedre din handelsnøjagtighed. Men for at se en væsentlig ændring i din handelskarriere skal du sikre dig, at det system, du bruger, er godt afbalanceret.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.