Pivot Only Indicator For MT4

Pivot Only Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. Pivot Only Indicator For MT4
  2. Handelsideer med Pivot Only Indicator For MT4
  3. Pivot Only Indicator For MT4 - Bedste strategier til at bruge indikatoren
  4. Pivot Only Indicator For MT4 - Køb poster
  5. Pivot Only Indicator For MT4 - Sælg poster
  6. Pivot Only Indicator For MT4 - Konklusion

Pivot Only Indicator For MT4 er et simpelt værktøj, der viser pivoterne baseret på H1, H4, dagligt og månedligt lysestage-mønster. I stedet for at håndtere for mange omdrejningslinjer forenkler denne indikator handelszonen for detailhandlerne. For at opnå en konsekvent fortjeneste med denne indikator skal du bruge den ved hjælp af prishandlingssignaler.

FREE Pivot Only Indicator

Download the FREE Pivot Only Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


Pivot Only Indicator For MT4 er et standardiseret værktøj, der primært bruges til at forbedre din handelsoplevelse. De, der har været i handelsbranchen i lang tid, kender kompleksiteten i forbindelse med support- og modstandsniveauhandelssystemet. Normalt undlader de uerfarne forhandlere at tegne SR-niveauerne på en nøjagtig måde. Enten ender de med at handle på det mindste SR-niveau, eller de fokuserer på det forkerte sted. Efter installation af Pivot Only-indikatoren på handelsplatformen vil du bemærke den grønne og lilla-farvede linje, der fungerer som modstand og støtte. Bemærk, at disse linjer er baseret på markante højder og nedture på markedet, og det farvede betyder ikke rigtig. Hvis prisen er over linjen, fungerer den som støtte, men hvis den er under linjen, fungerer den som modstand.

Forskellen mellem de lilla og de grønne linjer giver dig mulighed for at handle i vejen for mindst modstand. For eksempel, hvis du sælger på den lilla linje og ser, at den grønne linje er mere end 200 kerner nedenfor, har du en stor chance for at opnå en betydelig fortjeneste. Så prøv at finde handelssignaler, når afstanden mellem disse to linjer er større. Men dette er ikke en hovedregel, da mange erfarne handlende overvejer kløften mellem disse to linjer for at bestemme en bestemt handelszone.


Handelsideer med Pivot Only Indicator For MT4


Elitehandlerne er i stand til at tjene et anstændigt beløb, da de stoler på en gennemprøvet handelsstrategi. De ved, at følelsesmæssige handlinger aldrig vil lade dem tjene penge konsekvent. Før du begynder at generere handelsideer, skal du teste din handelsstrategi. Strategitestningen skal udføres i demo-miljøet, så du kender systemets gevinstrate uden at have tab. Men dem, der er nye inden for handelsfaget, kan have problemer med at integrere Pivot Only-indikatoren. Men vi har en nem løsning til dem. De kan bruge en demo-konto og oprette deres handelsstrategi på en sådan måde, at den grønne og lilla linje matcher med din potentielle købs- og salgszone.

Nogle rookies ignorerer ofte rollen som den professionelle handelsstrategi. De stoler på den komplekse metode, og selv de bruger tarmfølelser til branchen. Ting som følelser, aggressioner og mangel på disciplin kan virkelig hæmme de handelsideer, der genereres af din handelsmetode. Selvom Pivot Only-indikatoren er et meget kraftigt værktøj, skal du stadig bruge denne indikator på den rigtige måde. Overvej aldrig dette værktøj som det vigtigste element til at finde handelssignalerne. Signalerne skal genereres med enkle teknikker, og derefter skal Pivot Only Indicator-dataene bruges til at filtrere handlerne ud.


Pivot Only Indicator For MT4 - Bedste strategier til at bruge indikatoren


De professionelle forhandlere ved meget om markedet. Faktisk bruger de ofte forskellige former for handelsstrategier til at udføre handlerne. Men hvis du vil forbedre din nøjagtighed, skal du bruge Pivot Only-indikatoren med den rigtige strategi. Generelt bruges Fibonacci, trendhandel, diagrammønster og glidende gennemsnit handelssystem med denne indikator. Men dem, der stoler på for mange indikatorer, bør ikke bruge Pivot Only-indikatoren, da datalæsningen vil kassere de fleste handelssignaler. Med hensyn til valg af tidsramme har forhandlerne ingen begrænsninger, da værktøjet altid understreger den højere tidsramme for at trække støtte- og modstandsgrænsen.

At være en ny bruger af Pivot Only-indikatoren, vil du bemærke, at den grønne linje matcher det største supportniveau, og den lilla linje matcher med modstanden. Til tider vil der være et misforhold mellem SR-linjerne trukket af dit handelssystem og de linjer, der genereres af denne indikator. Men hvis dette bliver et regelmæssigt fænomen, har enten dit handelssystem en væsentlig fejl, ellers bruger du ikke den rigtige strategi. Lad os nu illustrere den nøjagtige metode, hvormed lange og korte ordrer udføres på markedet.


Pivot Only Indicator For MT4 - Køb poster
Det er en meget hård opgave at bestemme den største støttezone i diagrammet. For at tage den lange ordre skal detailhandlerne kun tage den lange handel på det største supportniveau. Find den bullish afvisning i prisen, og flyt derefter til Pivot Only-indikatoren. Afvisningen skal ske ved den grønne farvelinje. Men hvis din handelsstrategi ser købsignalet i et andet supportniveau, skal du kontrollere afstanden mellem den grønne linje og den bullish handel signalzone. Hvis kløften er for stor, skal du ikke handle.

Et stort hul mellem det bullish prishandlingssignal og den automatiske grønne supportlinje trukket af Pivot Only-indikatoren fortæller os, at aktivet har en betydelig chance for at falde. Så det er bedre at undgå handelsopsætningen og se efter bedre muligheder. Når du har fundet det pålidelige lange signal, der matcher den grønne supportlinje, kan du vurdere risikoen og tage den lange ordre. Bemærk, at du skal følge alle standardreglerne for pengestyring, da Pivot Only-indikatoren kun fungerer som filterværktøj.


Pivot Only Indicator For MT4 - Sælg poster
Ting vil blive lidt vanskelige i dette segment. Vi har allerede fortalt, at de handlende kan betragte afstanden mellem de lilla og grønne linjer som en støtte- eller modstandszone. Men i et sådant tilfælde må afstanden ikke overstige 30 kerner. Hvis kløften er mere end 30 kerner, vil det kræve et stort stoptab at tage den korte handel på sådanne niveauer. For at udføre den korte skal du finde det største modstandsniveau i diagrammet. Prisen skal enten matche den lilla linje, ellers forbliver den under den lilla og den grønne linje. Efter at have fundet et pålideligt salgssignal i den potentielle handelszone, få din bekræftelse fra Pivot Only-indikatoren.

Bekræftelsen tages på en meget enkel måde. Signalet dannes ved den lilla linje, eller det viser en stærk afvisning af modstandszonen. Men i begge tilfælde skal du holde risikoen i hver handel mindre end 3% af din kontosaldo. Men dem, der har stærke handelsledelseskompetencer, kan tage 3% risiko i handelen og forvente at gøre det bedre. Dog skal detailhandleren være yderst forsigtig med nyhedshændelsen. Medmindre de har erfaring med at håndtere nyhedsdataene, bør de kun handle i markedets mest stabile tilstand.


Pivot Only Indicator For MT4 - Konklusion


Professionelle handlende kender rollen som pengestyring. De har aldrig til hensigt at bryde reglerne i dette erhverv, da de ved, at det vil medføre store tab for dem. Når du bruger Pivot Only-indikatoren, bliver rookies ofte overtillid. Det er meget naturligt at få et boost i dit tillidsniveau, da indikatoren kun viser det største støtte- og modstandsniveau. Så hvis du formår at udføre handlerne på dette niveau, bør du ikke forvente hyppige tab af handler. Men forvent aldrig, at du vil være i stand til at undgå at miste handler på markedet.

At miste handler er meget almindeligt i handelsbranchen. Hvis du vil lykkes i dette erhverv, skal du være opmærksom på det faktum, Forex-markedet er helt uforudsigeligt. Så fokus på at finde den høje risiko for at belønne handelsopsætninger, så en enkelt vinder kan overvinde et par tabte handler. Og sørg for, at du ikke tager nogen følelsesmæssigt forudindtaget beslutning, mens du bruger den grønne og lilla linje fra Pivot Only-indikatoren.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.