MAC3D Custom Indicator. Indicator For MT4

MAC3D Custom Indicator. Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. MAC3D Custom Indicator. Indicator For MT4
  2. MAC3D Custom Indicator. Indicator For MT4 ιδέες με τον MAC3D Custom Indicator. Indicator For MT4
  3. MAC3D Custom Indicator. Indicator For MT4 - Αγορά καταχωρίσεων
  4. MAC3D Custom Indicator. Indicator For MT4 - Πώληση καταχωρίσεων
  5. MAC3D Custom Indicator. Indicator For MT4 - Συμπέρασμα

Ο MAC3D Custom Indicator. Indicator For MT4 μοιάζει περισσότερο με την κορδέλα MACD στο επίπεδο 3D. Όταν εντοπίζετε μια καμπύλη περιοχής κυανού χρώματος, αναζητήστε τη ρύθμιση σύντομων συναλλαγών. Η καμπύλη περιοχής ερυθρού χρώματος υποδηλώνει ότι οι αρκούδες είναι υπό έλεγχο. Και το πράσινο χρώμα υποδηλώνει τη δύναμη των αγοραστών και των πωλητών.

FREE MAC3D Custom Indicator. Indicator

Download the FREE MAC3D Custom Indicator. Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


Ο MAC3D Custom Indicator. Indicator For MT4 προβάλλει τη δυναμική της τιμής στο τρισδιάστατο επίπεδο. Οι δείκτες βοηθούν τους εμπόρους προσφέροντας μια σαφή επισκόπηση της μετατόπισης της ορμής. Οι έμποροι συνήθως αποτυγχάνουν να κερδίσουν χρήματα στην επενδυτική επιχείρηση, καθώς δεν καταγράφουν την τάση.

Για να κερδίσουν αξιοπρεπή χρηματικά ποσά, οι έμποροι λιανικής πρέπει να επικεντρωθούν στις σημαντικές λεπτομέρειες της αγοράς χρησιμοποιώντας το πλεονέκτημά τους. Το πλεονέκτημα θα καθορίσει την επιτυχία τους. Αντίθετα, επαγγελματικά εργαλεία όπως το προσαρμοσμένο δείκτη MAC3D θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μετά την εύρεση αξιόπιστων σημάτων. Εάν ακολουθήσετε τις συναλλαγές χωρίς να κάνετε την κατάλληλη ανάλυση της αγοράς, θα είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση να ξεπεραστούν τα εμπόδια. Οι εφευρέτες δεν θα λάβουν αξιόπιστα δεδομένα για να κάνουν τις συναλλαγές στην πιο περίπλοκη κατάσταση της αγοράς.

Ο νέος χρήστης του προσαρμοσμένου δείκτη MAC3D μπορεί να μπερδευτεί βλέποντας τη δέσμη κλειστών ζωνών στο γράφημα. Όταν οι ζώνες κόκκινου χρώματος βρίσκονται πάνω από τις ζώνες μπλε χρώματος, μπορείτε να θεωρήσετε ότι η τάση έχει αυξηθεί. Αντίθετα, όταν βρείτε τις ζώνες κόκκινου χρώματος κάτω από τις μπλε ζώνες, θεωρήστε την τάση ως bearish. Αυτός είναι ο πιο βασικός τρόπος για την ερμηνεία της λειτουργίας του προσαρμοσμένου δείκτη MAC3D. Αφού μάθουμε για τη διαδικασία επιλογής στρατηγικής, θα διερευνήσουμε τη λεπτομερή χρήση αυτού του προσαρμοσμένου δείκτη MAC3D.


MAC3D Custom Indicator. Indicator For MT4 ιδέες με τον MAC3D Custom Indicator. Indicator For MT4


Οι επιτυχημένοι έμποροι γνωρίζουν τη σημασία των πλεονεκτημάτων τους Δεν βασίζονται ποτέ πάρα πολύ στους δείκτες, παρόλο που μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο όπως το προσαρμοσμένο δείκτη MAC3D. Αυτοί οι δείκτες θεωρούνται ως ενεργά εργαλεία φίλτρου που επεξεργάζονται τα σήματα συναλλαγών. Ας πούμε, έχετε ένα σύντομο σύστημα συναλλαγών που σας βοηθά να αντιμετωπίσετε τις συναλλαγές υψηλής συχνότητας.

Όταν η συχνότητα της διαδικασίας εκτέλεσης συναλλαγών αυξάνεται, το ποσοστό επιτυχίας μειώνεται. Αλλά με τη χρήση του προσαρμοσμένου δείκτη MAC3D, μπορείτε εύκολα να μειώσετε τη συχνότητα των συναλλαγών απορρίπτοντας τις ρυθμίσεις εμπορίας χαμηλής ποιότητας. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να συνηθίσετε τον προσαρμοσμένο δείκτη MAC3D, αλλά μόλις το κάνετε, θα μάθετε πολλές κρυφές λειτουργίες αυτού του εργαλείου.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να επιμείνουμε σε ένα εμπόριο που είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες για να γίνει ένας έμπορος θέσης. Αλλά θυμηθείτε, ο δείκτης δεν θα εγγυηθεί τις κερδοφόρες συναλλαγές. Η διαπραγμάτευση αφορά την πιθανότητα και πρέπει να έχετε κατά νου αυτόν τον παράγοντα.


MAC3D Custom Indicator. Indicator For MT4 - Αγορά καταχωρίσεων
Η ζώνη ζήτησης είναι επίσης γνωστή ως επίπεδο υποστήριξης. Η τιμή συνήθως δοκιμάζει αυτό το επίπεδο και διαμορφώνει ένα μοτίβο bullish αρχάριου. Οι ανοδικές συναλλαγές πρέπει να καθοριστούν με τη βοήθεια της υπάρχουσας μεθόδου διαπραγμάτευσης. Όσοι θέλουν να βρουν τις ανοδικές ρυθμίσεις συναλλαγών χρησιμοποιώντας μια τεχνική διαπραγμάτευσης χαμηλότερου χρονικού πλαισίου πρέπει να επικεντρωθούν στα σήματα δράσης των τιμών.

Οι δείκτες δεν βοηθούν στην εύρεση της ιδανικής θέσης για τις συναλλαγές όταν πρόκειται για χαμηλότερες χρονικές συναλλαγές. Ας πούμε, έχετε καθορίσει τη μακροχρόνια ρύθμιση συναλλαγών. Μεταβείτε στην προσαρμοσμένη ένδειξη MAC3D και λάβετε την επιβεβαίωση. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, η κόκκινη δέσμη γραμμών πρέπει να βρίσκεται πάνω από τις μπλε γραμμές. Θα δούμε ωραίες θετικές μπάρες ακριβώς πάνω από τις κόκκινες γραμμές. Λάβετε υπόψη ότι η τιμή πρέπει να διαπραγματεύεται πάνω από τις 200 γραμμές Heijden αλλιώς θα κάνετε τις συναλλαγές ενάντια στην τάση.

Πρέπει να υπάρχουν τώρα πτωτικές ακίδες στις ράβδους, καθώς οι πτωτικές ακίδες κάτω από το μάτσο των ζωνών μας λένε ότι οι ταύροι δεν είναι ακόμα έτοιμοι. Αναλύστε το πιθανό TP και SL, ώστε να μπορείτε να προσδιορίσετε την τέλεια παρτίδα για το εμπόριο.


MAC3D Custom Indicator. Indicator For MT4 - Πώληση καταχωρίσεων
Ο προσαρμοσμένος δείκτης MAC3D είναι ένας προσαρμοσμένος δείκτης που χρησιμοποιείται για τη μεταφορά των συναλλαγών στην πιο περίπλοκη κατάσταση της αγοράς. Όταν αναζητάτε τη σύντομη σειρά, σημειώστε ότι η κλίση μιας δέσμης χρωματιστών γραμμών στην ένδειξη πρέπει να είναι προς τα κάτω. Η πτωτική κλίση στο μάτσο των χρωματιστών γραμμών μας λέει ότι η τιμή είναι έτοιμη να πέσει.

Επιπλέον, η θέση των κεριών πρέπει να είναι κάτω από τη γραμμή 200 Heijden, αλλιώς ο συνολικός τόνος για την αγορά εξακολουθεί να είναι ανοδικός. Όσον αφορά τη βραχυπρόθεσμη μέθοδο διαπραγμάτευσης, οι επενδυτές θα πρέπει να αξιολογήσουν προσεκτικά τη θέση και το μοτίβο των κεριών. Η λήψη σύντομων παραγγελιών σε επίπεδο δευτερεύουσας αντίστασης θα είναι πολύ επικίνδυνη και οι επενδυτές θα βρίσκονται σε μεγάλο πρόβλημα.

Με τη βοήθεια της πολλαπλής ανάλυσης χρονικού πλαισίου σχεδιάστε το σημαντικό επίπεδο στήριξης και αντίστασης. Στη συνέχεια, αναζητήστε την πτωτική ρύθμιση στην αντίσταση στο κάτω χρονικό διάστημα. Καθώς εντοπίζετε το bearish σήμα, η κόκκινη γραμμή πρέπει να βρίσκεται κάτω από τις μπλε γραμμές. Κίνδυνος 1-2% του υπολοίπου του λογαριασμού σας και εκτέλεση των σύντομων συναλλαγών. Και βεβαιωθείτε ότι κάνετε συναλλαγές με υψηλό λόγο RR, αλλιώς δεν θα μπορείτε να κερδίσετε χρήματα κατά τις συναλλαγές.


MAC3D Custom Indicator. Indicator For MT4 - Συμπέρασμα


Η λειτουργία των μεγάλων ειδήσεων αγνοείται συχνά από τους νέους εμπόρους. Οι νέοι έμποροι απασχολούνται με τον προσαρμοσμένο δείκτη MAC3D και καταφέρνουν να κερδίσουν χρήματα σε ένα ήρεμο περιβάλλον. Ωστόσο, η φύση της μεταβολής των τιμών γίνεται συχνά εξαιρετικά ασταθής καθώς οι οικονομικές ειδήσεις επηρεάζουν την παγκόσμια αγορά. Εκτός αν έχετε τις δεξιότητες να αναλύσετε τα θεμελιώδη νέα, δεν πρέπει να κάνετε συναλλαγές κατά τη διάρκεια των ειδήσεων υψηλής επίδρασης.

Προσπαθήστε να κάνετε τις συναλλαγές σας κατά τη διάρκεια των ειδήσεων χαμηλού αντίκτυπου, ώστε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Η απότομη μεταβολή των τιμών στον κλάδο των συναλλαγών μπορεί να προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα και οι επενδυτές μπορούν να χάσουν χρήματα από τις στενές συναλλαγές stop loss. Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε την προσαρμοσμένη ένδειξη MAC3D, δεν θα μπορείτε να φιλτράρετε τις κακές συναλλαγές. Έτσι, προσπαθήστε να μην κάνετε εμπόριο κατά τη διάρκεια σημαντικών οικονομικών ανακοινώσεων.

Εάν το κάνετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε ισχυρές δεξιότητες στη θεμελιώδη ανάλυση. Μερικοί από τους εμπόρους λιανικής αλλάζουν συχνά τη διαμόρφωση του προσαρμοσμένου δείκτη MAC3D. Αλλά αυτό είναι ένα πολύ επικίνδυνο έργο και πρέπει να γίνει μόνο από έμπειρους εμπόρους. Εάν δεν είστε βέβαιοι ότι πρέπει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις, πραγματοποιήστε συναλλαγές με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις. Οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις είναι απόλυτα εντάξει για την ανταλλαγή των περισσότερων από τα ζεύγη νομισμάτων και των μεγάλων αποθεμάτων.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.