MACD_2ToneColor Indicator For MT4

MACD_2ToneColor Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. MACD_2ToneColor Indicator For MT4
  2. Ανταλλαγή ιδεών με τον MACD_2ToneColor Indicator For MT4
  3. MACD_2ToneColor Indicator For MT4 - Αγορά καταχωρίσεων
  4. MACD_2ToneColor Indicator For MT4 - Πώληση καταχωρίσεων
  5. MACD_2ToneColor Indicator For MT4 - Συμπέρασμα

Ο MACD_2ToneColor Indicator For MT4 είναι η έκδοση απλότητας του παραδοσιακού δείκτη MACD. Αυτός ο δείκτης χρησιμοποιείται κυρίως από τους αφελείς έμπορους, δεδομένου ότι η γραφική απεικόνιση δεδομένων τους επιτρέπει να βρίσκουν πολύ ακριβείς ρυθμίσεις συναλλαγών. Μπλε ράβδοι πάνω από τη γραμμή αναφοράς 0, που δείχνουν την ορμή και τις κόκκινες γραμμές κάτω από τη γραμμή αναφοράς 0, δείχνουν την πίεση πώλησης. Αλλά για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο σε υψηλότερη περίοδο.

FREE MACD_2ToneColor Indicator

Download the FREE MACD_2ToneColor Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


Ο MACD_2ToneColor Indicator For MT4 είναι ένα διαδοχικό εργαλείο φίλτρου συναλλαγών που εξαρτάται από τρεις μοναδικές μετρήσεις. Ο αρχικός υπολογισμός γίνεται με τη βοήθεια γρήγορου και αργού EMA με περιόδους 12 και 26 αντίστοιχα. Για τον υπολογισμό της γραμμής σήματος, η ένδειξη χρησιμοποιεί την περίοδο 9. SMA. Αν και μπορείτε να αλλάξετε την τιμή της περιόδου για αυτήν την ένδειξη, συνιστάται να βασίζεστε στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις. Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον δείκτη για να κάνετε τις συναλλαγές στα κύρια ζεύγη νομισμάτων. Καθώς μαθαίνετε για τη σωστή χρήση αυτού του δείκτη, μπορείτε αργά να μάθετε να λαμβάνετε τις συναλλαγές σε οποιοδήποτε στοιχείο.

Η ένδειξη δείκτη εμφανίζεται με τη μορφή χρωματιστών ράβδων. Οι κόκκινες και οι μπλε ράβδοι σχηματίζονται σε ένα ταλαντευόμενο σχέδιο. Οι μπλε ράβδοι στην πάνω πλευρά της γραμμής αναφοράς δείχνουν τη δύναμη του ταύρου. Αντίθετα, οι κόκκινες γραμμές κάτω από τη γραμμή αναφοράς υποδηλώνουν μια πτωτική τάση. Για να μετρήσετε την αστάθεια της αγοράς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την απόσταση μεταξύ της μπλε γραμμής σήματος και των χρωματιστών ράβδων. Εάν η απόσταση είναι υψηλή, η μεταβλητότητα είναι ακραία. Αλλά αν δείτε ότι οι ράβδοι σχηματίζονται ενώ η μπλε γραμμή σήματος λειτουργεί ως όριο, μπορείτε να περιμένετε λογική κίνηση στην τιμή.


Ανταλλαγή ιδεών με τον MACD_2ToneColor Indicator For MT4


Η λειτουργία οποιουδήποτε δείκτη περιορίζεται αυστηρά μόνο στη διαδικασία φιλτραρίσματος συναλλαγών. Δυστυχώς, οι περισσότεροι αρχάριοι ξεκινούν ανάλογα με τους δείκτες αγνοώντας τις βασικές ενδείξεις. Με αυτόν τον τρόπο, επιβάλλετε μεγάλο κίνδυνο στην επαγγελματική σας καριέρα. Το MACD_2ToneColor Indicator είναι ένα βοηθητικό εργαλείο που θα σας δώσει την επιβεβαίωση ότι μια συγκεκριμένη ρύθμιση συναλλαγών είναι έγκυρη και διατηρεί τη δυνατότητα να αποφέρει κέρδος. Έτσι, μπορείτε να καταλάβετε με σαφήνεια, χωρίς να έχετε μια ισχυρή στρατηγική, δεν υπάρχει καμία χρήση αυτού του premium δείκτη MACD_2ToneColor. Όσοι έχουν ήδη αναπτύξει μια μέθοδο συναλλαγών, πρέπει να διασφαλίσουν ότι το σύστημά τους είναι σε θέση να κερδίσει περισσότερο από το 65% του χρόνου. Εάν όχι, πρέπει να αναθεωρήσουν ή να δημιουργήσουν ένα νέο σύστημα συναλλαγών.

Η ανάπτυξη μιας νέας στρατηγικής από την αρχή δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πρέπει να μεταβείτε στο λογαριασμό επίδειξης και να βρείτε έναν ακριβή τρόπο για να προσδιορίσετε τα κύρια επίπεδα SR. Προτείναμε τους αρχάριους εμπόρους να εργαστούν σε υψηλότερο χρονικό διάστημα, καθώς αυξάνει την πιθανότητα να αποκομίσει αξιοπρεπές κέρδος. Εκείνοι που δημιουργούν το σύστημα από το μηδέν έχουν τη μοναδική ευκαιρία να ενσωματώσουν την ένδειξη MACD_2ToneColor. Πριν ξεκινήσετε την ενσωμάτωση του δείκτη MACD_2ToneColor στο σύστημα, πρέπει να γνωρίζετε πώς χρησιμοποιείται αυτό το εργαλείο για μεγάλες και σύντομες συναλλαγές.


MACD_2ToneColor Indicator For MT4 - Αγορά καταχωρίσεων
Για τους επαγγελματίες εμπόρους, τα σήματα αγοράς δημιουργούνται στο σπάσιμο της αντίστασης και στη μεγάλη ζώνη στήριξης. Η λήψη νέων μακροχρόνιων συναλλαγών με την ανάλυση του breakout είναι μια δύσκολη εργασία και απαιτεί άμεση δράση από το τέλος του εμπόρου. Επομένως, ενθαρρύνουμε τους εμπόρους να αναζητήσουν το σήμα αγοράς στο βασικό επίπεδο υποστήριξης. Οι άνθρωποι που είναι εξειδικευμένοι με σήματα δράσης τιμών μπορούν εύκολα να βρουν τη μακρά ρύθμιση συναλλαγών αναλύοντας την ανοδική απόρριψη του κεριού. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η ένδειξη MACD_2ToneColor πρέπει να εμφανίζει μπλε γραμμές στη θετική πλευρά της γραμμής αναφοράς.

Σε περίπτωση που θέλετε να ανοίξετε τις συναλλαγές στο breakout, πρέπει να αναλύσετε την μπλε γραμμή σήματος από την ένδειξη MACD_2ToneColor. Δεδομένου ότι η διάσπαση ενός συγκεκριμένου επιπέδου αντίστασης απαιτεί την ευμετάβλητη κατάσταση της αγοράς, πρέπει να παρατηρήσετε τον δείκτη MACD_2ToneColor από διαφορετική γωνία. Οι μπλε γραμμές πρέπει να υπάρχουν στη θετική πλευρά, αλλά η μπλε γραμμή σήματος θα είναι σε υψηλότερη θέση. Αυτό σημαίνει ότι η μπλε γραμμή σήματος αιωρείται πάνω από τις μπλε γραμμές που δημιουργούνται από την ένδειξη MACD_2ToneColor. Όσο μεγαλύτερο είναι το χάσμα μεταξύ των ράβδων και του μπλε σήματος, τόσο καλύτερη είναι η πιθανότητα να κερδίσετε χρήματα παίρνοντας τη μεγάλη παραγγελία στο bullish breakout.


MACD_2ToneColor Indicator For MT4 - Πώληση καταχωρίσεων
Οι έξυπνοι έμποροι πρέπει να μαντέψουν, οι κόκκινες ράβδοι στο MACD_2ToneColor Indicator είναι το σήμα επιβεβαίωσης για να πραγματοποιήσετε το σύντομο εμπόριο. Αφού βρείτε το επιθυμητό σήμα δράσης της τιμής bearish στο επίπεδο αντίστασης, μπορείτε να αναζητήσετε το σήμα επιβεβαίωσης από τον πίνακα ενδείξεων. Θα υπάρχουν κόκκινες ράβδους στην αρνητική πλευρά του πίνακα ενδείξεων. Σημειώστε ότι οι κόκκινες ράβδοι πρέπει να παρουσιάζουν σταδιακή αύξηση του μήκους τους. Η σταδιακή αύξηση μας λέει ότι οι πωλητές σιγά σιγά γίνονται ισχυρότεροι.

Τώρα έλα στη μέθοδο συναλλαγών ειδήσεων. Οι έμποροι που θέλουν να ενσωματώσουν τον δείκτη MACD_2ToneColor για να αντιμετωπίσουν τις σημαντικές ειδήσεις πρέπει να είναι προσεκτικοί σχετικά με την μπλε γραμμή σήματος. Εάν κάνετε μια σύντομη συναλλαγή, η κλίση της μπλε γραμμής σήματος πρέπει να είναι αρνητική. Εν ολίγοις, η κατεύθυνση της μπλε γραμμής σήματος προτείνει επίσης την κατεύθυνση της τάσης. Επομένως, εάν ανοίξετε ένα σύντομο εμπόριο με την εμφάνιση κόκκινων ράβδων στην ένδειξη MACD_2ToneColor ενώ η γραμμή σήματος βρίσκεται σε λειτουργία ανόδου, κάνετε μεγάλο λάθος. Οι έμποροι ειδήσεων πρέπει να δώσουν προτεραιότητα στη γραμμή σήματος πρώτα και στη συνέχεια να πάρουν την ανάγνωση από τις έγχρωμες μπάρες.


MACD_2ToneColor Indicator For MT4 - Συμπέρασμα


Η επιτυχία ενός εμπόρου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Η μελέτη της βασικής λειτουργίας του δείκτη MACD_2ToneColor μπορεί σίγουρα να δώσει έναν καθαρό δρόμο για την πραγματοποίηση συναλλαγών υψηλής ποιότητας, αλλά αυτό δεν αρκεί. Πρέπει να ακολουθήσετε ένα ακριβές περιοδικό συναλλαγών και να ανοίξετε τις συναλλαγές σας με χαμηλό κίνδυνο. Οι περισσότεροι αρχάριοι έμποροι αποτυγχάνουν να συμμορφωθούν με τον κατάλληλο παράγοντα διαχείρισης κινδύνου καθώς προκαλούν συναισθηματική προκατάληψη βλέποντας το υψηλό ποσοστό επιτυχίας του δείκτη MACD_2ToneColor. Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το MACD_2ToneColor Indicator, βεβαιωθείτε ότι δεν θα παραβιάσετε ποτέ τους κανόνες.

Ως ενεργός έμπορος, θα πρέπει να γνωρίζετε τα θύματα. Το να περιμένετε να κερδίσετε χρήματα από τις περισσότερες συναλλαγές δεν θα λειτουργήσει, καθώς τα αποτελέσματα είναι τυχαία κατά τις συναλλαγές. Η χρήση του δείκτη MACD_2ToneColor θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την απόδοσή σας. Έτσι, οι άνθρωποι που έχουν ισχυρό και ισορροπημένο πλεονέκτημα στις συναλλαγές είναι πιθανότερο να κάνουν καλύτερα μακροπρόθεσμα. Η εκμάθηση της σωστής χρήσης του δείκτη MACD_2ToneColor είναι ένα μέσο για τη βελτίωση της ακρίβειας των συναλλαγών σας. Αλλά για να δείτε μια σημαντική αλλαγή στην επαγγελματική σας καριέρα, πρέπει να διασφαλίσετε ότι το σύστημα που χρησιμοποιείτε είναι καλά ισορροπημένο.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.