MACD in MA Indicator For MT4

MACD in MA Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. MACD in MA Indicator For MT4
  2. Ανταλλαγή ιδεών με το MACD in MA Indicator For MT4
  3. MACD in MA Indicator For MT4 - Αγορά Καταχωρήσεων
  4. MACD in MA Indicator For MT4 - Πώληση καταχωρίσεων
  5. MACD in MA Indicator For MT4 - Συμπέρασμα

Το MACD in MA Indicator For MT4 είναι κλασικό εργαλείο που σας επιτρέπει να μάθετε για την αλλαγή της τάσης. Όταν η μπάρα ιστόγραμμα είναι μία αρνητική πλευρά και η καμπύλη δείκτη είναι κόκκινη, πρέπει να αναζητήσετε ρυθμίσεις σύντομων συναλλαγών. Αντίθετα, όταν η μπάρα ιστόγραμμα είναι στην πλάγια πλευρά και το κινούμενο μέσο μέγεθος χρώματος είναι μπλε, πρέπει να αναζητήσετε σήμα αγοράς.

FREE MACD in MA Indicator

Download the FREE MACD in MA Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


Ο MACD in MA Indicator For MT4 είναι ένας δείκτης υψηλού επιπέδου σχεδιασμένος κυρίως για να διευκολύνει τη διαδικασία διαπραγμάτευσης. Άτομα που έχουν μια ιδέα για το MACD ή το MA γνωρίζουν τα προβλήματα πολυπλοκότητας που σχετίζονται με αυτά τα εργαλεία. Για παράδειγμα, αναλύετε το MA και παίρνετε τις συναλλαγές σας σε δυναμικά επίπεδα, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα καθυστέρησης.

Αντίθετα, η αποκρυπτογράφηση των ράβδων ιστογράμματος στον κανονικό δείκτη MACD είναι πολύ δύσκολη υπόθεση ειδικά όταν οι έμποροι λιανικής πώλησης σκοπεύουν να αναζητήσουν την απόκλιση. Έτσι, αυτά τα εργαλεία γίνονται το απόλυτο όπλο για εμπειρογνώμονες που έχουν χρόνια εμπορικής εμπειρίας. Αλλά για τον δείκτη MACD in MA, ο έμπορος δεν χρειάζεται να αποκτήσει εκτεταμένες δεξιότητες σχετικά με αυτήν την αγορά. Μπορούν να βασίζονται στη συστηματική προσέγγιση και να κάνουν τις συναλλαγές τους χρησιμοποιώντας την κλασική γραμμή σήματος από το MACD στο MA. Αυτή η ένδειξη εμφανίζει δεδομένα σε τέσσερα μοναδικά χρώματα.

Το μπλε dodger αντιπροσωπεύει μια ισχυρή ανοδική τάση και το απαλό μπλε χρώμα δείχνει μια ασθενή ανοδική τάση. Αντίθετα, το σκούρο κόκκινο χρώμα δείχνει μια ισχυρή πτωτική τάση και το ανοιχτό πορτοκαλί χρώμα δείχνει μια αδύναμη πτωτική τάση. Αυτός ο χρωματικός κώδικας δίνεται μόνο για να διευκολύνει τη διαδικασία ανάλυσης δεδομένων. Αλλά για να έχετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, πρέπει να γνωρίζετε την προηγμένη χρήση του. Για αυτό, πρέπει να μάθετε για την επαγγελματική στρατηγική συναλλαγών.


Ανταλλαγή ιδεών με το MACD in MA Indicator For MT4


Η εμπορική στρατηγική καθορίζει την επιτυχία ενός εμπόρου. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε την καριέρα σας στον κλάδο των επενδύσεων, είναι καλύτερα να γνωρίζετε για διαφορετικές εμπορικές προσεγγίσεις. Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το δείκτη MACD στο MA, πρέπει να μελετήσετε διαφορετικά στυλ συναλλαγών. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μακροπρόθεσμη, βραχυπρόθεσμη, swing ή scalping μέθοδο συναλλαγών για να ανταλλάξετε τα ζεύγη νομισμάτων.

Μεταξύ αυτών των στρατηγικών διαπραγμάτευσης, η βραχυπρόθεσμη μέθοδος διαπραγμάτευσης τείνει να κερδίζει γρήγορα την ευκαιρία στους εμπόρους λιανικής. Όμως οι νέοι επενδυτές δεν πρέπει να προτιμούν τη βραχυπρόθεσμη τεχνική διαπραγμάτευσης καθώς ο παράγοντας κινδύνου είναι πολύ υψηλός και το περιθώριο σφάλματος είναι πολύ χαμηλό. Επιπλέον, ο έμπορος πρέπει να λάβει μια γρήγορη απόφαση. Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε το MACD στο MA Indicator, πρέπει να είστε γρήγοροι για να λάβετε την επιβεβαίωση από αυτό το εργαλείο.

Αλλά αν μάθετε να χρησιμοποιείτε το υψηλότερο πλεονέκτημα με βάση το χρονικό πλαίσιο, θα έχετε μια καλύτερη ευκαιρία να αναλύσετε το σήμα. Με λίγα λόγια, θα κάνετε συναλλαγές με σταθερή νοοτροπία. Τώρα ας δούμε ποιοι επενδυτές χρησιμοποιούν το MACD στο MA Indicator και κερδίζουν αξιοπρεπή χρήματα χωρίς να διακινδυνεύουν πάρα πολλά χρήματα.


MACD in MA Indicator For MT4 - Αγορά Καταχωρήσεων
Συνήθως, οι έμποροι λιανικής ανοίγουν μεγάλες παραγγελίες στη ζώνη υποστήριξης. Εντοπίζουν το επίπεδο υποστήριξής τους σε HT ή υψηλότερο χρονικό πλαίσιο, έτσι ώστε να μπορούν να έχουν καλύτερα αποτελέσματα. Αφού σχεδιάσουν το επίπεδο υποστήριξης στο γράφημα, αναζητούν το πιθανό σήμα ανοδικής τιμής. Ένα ισχυρό σήμα τιμών δίνει πολύ ακριβή δεδομένα και αυξάνει την πιθανότητα να κερδίσετε χρήματα από μια συγκεκριμένη μακρά εγκατάσταση.

Για να αυξήσουμε την πιθανότητα να κερδίσουμε περισσότερα χρήματα, θα βασιστούμε στον δείκτη MACD in MA. Κατά τη διάρκεια του μεγάλου σήματος συναλλαγής, το χρώμα της γραμμής σήματος πρέπει να είναι μπλε αποφυγής. Εάν είναι ανοιχτό μπλε, δεν πρέπει να πάρετε το εμπόριο καθώς η αγορά βρίσκεται σε αδύναμη ανοδική τάση. Ωστόσο, ορισμένοι από τους εμπόρους λιανικής συχνά ασχολούνται πολύ με το απαλό μπλε σήμα, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, χρησιμοποιούν την έννοια του δευτερεύοντος επιπέδου στήριξης.

Και ανοίξτε το μακρύ εμπόριο με λιγότερο από 2% κίνδυνο. Εάν διατρέχετε υψηλό κίνδυνο στο εμπόριο, θα είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση για την αντιμετώπιση των ζημιών.


MACD in MA Indicator For MT4 - Πώληση καταχωρίσεων
Οι νέοι επενδυτές παίρνουν πάντα επιθετικά συναλλαγές. Μπορεί να πιστεύουν ότι παίρνουν τις συναλλαγές με μικρότερο κίνδυνο, αλλά στην πραγματικότητα, δεν χρησιμοποιούν τις συναλλαγές με χαμηλό κίνδυνο. Για να αυξήσει την αποτελεσματικότητα του εμπορίου, ένας έμπορος πρέπει να επικεντρωθεί στο σήμα της πτωτικής τιμής. Το bearish σήμα δράσης τιμών μπορεί να βρεθεί με βάση το υψηλότερο ή το χαμηλότερο χρονικό πλαίσιο.

Αλλά προσπαθήστε να μην αναλάβετε τον υψηλό κίνδυνο, παρόλο που έχετε την επιβεβαίωση από το MACD στο MA Indicator. Η κλίση της γραμμής σήματος στο MACD in MA Indicator πρέπει να είναι κάτω και η ένδειξη θα επιβάλλει ένα ισχυρό σήμα πώλησης. Το χρώμα του δείκτη MACD σε MA θα είναι κόκκινο ή ανοιχτό πορτοκαλί.

Προσπαθήστε να ανοίξετε την παραγγελία στην κόκκινη γραμμή σήματος που πέφτει καθώς δείχνει ένα ισχυρό σήμα πώλησης. Αλλά μην πάρετε πάρα πολύ ρίσκο ενώ παίρνετε τις συναλλαγές. Αναλύστε τη μεταβλητή ειδήσεων και διατηρήστε το προφίλ κινδύνου χαμηλό, ώστε να μην χρειάζεται να ανατινάξετε τον λογαριασμό λόγω μερικών χαμένων παραγγελιών.


MACD in MA Indicator For MT4 - Συμπέρασμα


Οι επιτυχημένοι έμποροι δεν ανοίγουν ποτέ τις συναλλαγές τους χωρίς να λαμβάνουν επιβεβαίωση από ορισμένα εργαλεία. Για να ανοίξετε το εμπόριό σας, πρέπει να γνωρίζετε για τα αξιόπιστα σήματα δράσης για τις τιμές. Λάβετε συστηματικά την ανάγνωση δεδομένων από το MACD στο MA Indicator. Για τον παράγοντα ειδήσεων, αξιολογήστε τις συναλλαγές σας από διαφορετικές οπτικές γωνίες, ώστε να μπορείτε να δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα της αγοράς. Μάθετε σχετικά με την ανάλυση πολλαπλών χρονικών πλαισίων, ώστε να μπορείτε να διδάξετε στον εαυτό σας διαφορετικές μεθόδους για να κάνετε τις συναλλαγές.

Ποτέ μην προσπαθείτε να αποφύγετε τις μαθησιακές προκλήσεις. Όντας ένας αρχάριος έμπορος, έχετε πολύ καθήκον σε αυτήν την αγορά. Σταματήστε να κυνηγάτε την αγορά από συναισθηματική άποψη. Δείτε την επίδραση του οικονομικού γεγονότος και δείτε πώς η τιμή αλλάζει δυναμικά. Πρέπει να έχετε μια ιδέα για το πώς τα νέα μπορούν να αλλάξουν την ιδέα σας σε ένα συγκεκριμένο εμπόριο.

Καθώς βελτιώνετε την ανάλυση της τιμής σε υψηλότερο χρονικό διάστημα με τη βοήθεια ειδήσεων, μπορείτε να λαμβάνετε καλύτερες αποφάσεις χωρίς να έχετε ταλαιπωρία. Σε περίπτωση που φαίνεται πολύ δύσκολο να αναλύσετε το μοτίβο τιμών, μπορείτε να βασιστείτε στον λογαριασμό επίδειξης. Μάθετε τα πάντα για αυτήν την αγορά χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα επίδειξης και αναπτύξτε τις δεξιότητές σας από το μηδέν. Ποτέ μην αποφεύγετε καμία ευθύνη στο εμπόριο, καθώς θα κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα και θα σας ωθήσει ένα βήμα προς τα κάτω.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.