KeltnerChannels Indicator For MT4

KeltnerChannels Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. KeltnerChannels Indicator For MT4
  2. Trgovanje idejama s KeltnerChannels Indicator For MT4
  3. KeltnerChannels Indicator For MT4 - unosi za kupnju
  4. KeltnerChannels Indicator For MT4 - Prodaja unosa
  5. KeltnerChannels Indicator For MT4 - zaključak

KeltnerChannels Indicator For MT4 više je sličan alatu Bollinger-ovog pojasa, ali ima visoku razinu točnosti. Za razliku od bodova u Bollingerovom pojasu, gornji i donji pojas ovog pokazatelja čini sjajan posao ograničavajući skokove cijena. Kada koristite ovaj alat, pokušajte trgovati dinamičkim razinama pomoću signala za potvrdu akcijske cijene.

FREE KeltnerChannels Indicator

Download the FREE KeltnerChannels Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


KeltnerChannels Indicator For MT4 dinamičan je alat koji daje snažnu ideju o razini ponude i potražnje. Oni koji već dugo koriste pomični prosjek, znaju savršeno korištenje pomičnog prosjeka. Pomični prosjek s periodom 100 može trgovcima lako pomoći da odrede dinamičnu zonu trgovanja, ali zaostalo pitanje pokazatelja često stvara probleme trgovcima na malo.

Štoviše, kada se trgovine obavljaju na temelju diskretnog broja, trgovcima na malo postaje težak posao pronaći precizne SL i TP. Da bi riješili taj problem, trgovci se sada oslanjaju na indikator KeltnerChannels. Ovaj pokazatelj stvara jednostavan kanal koji mijenja nagib zajedno s trendom. To je više poput napredne verzije pokretnog prosjeka koja umjesto razine stvara dinamičku zonu.

U tim se zonama formiraju potencijalne postavke trgovine i trgovci mogu lako odrediti signale kvalitete. Ali da bi pokazatelj KeltnerChannels dobio najbolji rezultat, trgovac ga mora koristiti samo u višem vremenskom okviru. U slučaju da se koristi strategija trgovanja s nižim vremenskim okvirom, trgovci se moraju osloniti na anatomiju svijeća kako bi pronašli relevantne signale na razinama SR.


Trgovanje idejama s KeltnerChannels Indicator For MT4


Istina je, pravilna upotreba pokazatelja KeltnerChannels može trgovcu značajno pomoći. Ali za to trgovci moraju imati sposobnost pronalaženja trgovinskih signala u savršenoj zoni. Ako se pokazatelj KeltnerChannels koristi s neispravnim sustavom trgovanja, vrlo su velike šanse da trgovci neće moći pronaći kvalitetne postavke trgovine.

Ako pažljivo analizirate kanal, primijetit ćete tri različita opsega boja. Gornja traka ili akva boja čine gornji sloj zone, a ljubičasta ili najdonja traka donji sloj kanala. Linija žute boje koja je srednji pojas kanala djeluje kao točka odbijanja.

Na primjer, ako cijena testira žuti pojas s više razine, vidjet ćete da cijena odskače odmah nakon što dodirnete žuti pojas. Međutim, stručnjaci KeltnerChannels Indicator uvijek smatraju zonom umjesto opsega. Razmatrajući kanal kao određenu zonu, trgovci na malo mogu značajno poboljšati stopu dobitka i zaraditi dovoljno novca bez problema u ovoj profesiji. Pogledajmo kako strateški možemo koristiti indikator KeltnerChannels.


KeltnerChannels Indicator For MT4 - unosi za kupnju
Da bi koristili pokazatelj KeltnerChannels poput profesionalnog trgovca, ulagači moraju biti sigurni da sustav koji će koristiti ima pristojnu stopu dobitka. Pronađite svoj dugi trgovinski signal na grafikonu. Pokušajte analizirati viši vremenski okvir jer je kvaliteta signala puno bolja.

Kako dobivate sve veći signal za vremenski okvir, možete biti sigurni da tržište neće stvarati velike skokove. Signal će se formirati točno na pojasu indikatora KeltnerChannels. Ako se signal ne formira u Keltnerovoj zoni, nešto nije u redu s trgovinom. Zona Keltner pokazuje nam točnu zonu u koju će potencijalni kupci ući. Analizirajte razinu podrške i otpora u različitim vremenskim okvirima i provjerite nije li nešto u redu s metodom trgovanja.

Ako i dalje ne uspijete pronaći postavku trgovine u zoni indikatora KeltnerChannels, imate lažni signal. Zanemarite trgovinu i pričekajte signal koji se stvara na Keltner-ovim kanalima. Otvorite svoju dugu trgovinu kada imate prave uvjete i ne zaboravite držati rizik nižim.


KeltnerChannels Indicator For MT4 - Prodaja unosa
Sada ćemo vas naučiti kako napredno koristiti indikator KeltnerChannels. Ponekad ćete primijetiti da je zona kanala slomljena. Ako cijena probije zonu kanala sa sjeverne strane, možete smatrati da je snažna razina podrške slomljena. Kada je probijanje jako, morate pričekati manju korekciju cijene.

Ispravak će završiti čim cijena dotakne zonu indikatora KeltnerChannels. Ljudi koji imaju vještine u analizi anatomije japanskog uzorka svijećnjaka vidjet će medvjeđi obrazac cijena. Međutim, poznavanje strategije trgovanja cijenama nije nužno za ostvarivanje velike zarade. Možete jednostavno potražiti potencijalne postavke trgovine pomoću postojeće metode trgovanja.

Dok dobivate potvrdu od pokazatelja KeltnerChannels, možete biti sigurni da imate 10% više šansi za pobjedu u trgovini. Ali nitko ne bi trebao očekivati da će zona podrške ili otpora iz indikatora KeltnerChannels uvijek trajati. Razine podrške i otpora trebali bi biti slomljeni, a faktor vijesti djeluje kao glavni katalizator. Stoga, pratite vijesti kako biste izbjegli česte gubitke.


KeltnerChannels Indicator For MT4 - zaključak


Pametni trgovci nikad se ne oslanjaju na slijepe pokazatelje. Uvijek procjenjuju tehničke, temeljne i sentimentalne čimbenike tržišta. Trgovci početnici trebali bi sustavno gledati važne detalje o cijenama. Ako misle da će se tržište premjestiti na novu visoku ili najnižu razinu koja probija važnu zonu, trebali bi vidjeti nagib indikatora KeltnerChannels.

Kad trend krene, kanal bi trebao imati pozitivan nagib. Suprotno tome, kada je nagib negativan, trebali biste očekivati jak pad. Provedite neko vrijeme učeći strategiju trgovanja akcijskim cijenama. Profesionalni trgovci cijenama često trguju pomoću jednostavnog uzorka svijećnjaka oblikovanog na indikatoru KeltnerChannels. Trgovac koji ima snažne temelje na ovom tržištu može očekivati da će zaraditi samo koristeći se ovim pokazateljem samo nekoliko mjeseci.

Ali oni koji su potpuno novi u ovoj industriji, ne bi trebali razmišljati o dobiti. Trebali bi provoditi vrijeme u demo okruženju kako bi razvili svoju trgovačku prednost. Nakon faze razvoja, oni moraju raditi na procesu integracije pokazatelja KeltnerChannels. Ovo je jednostavan postupak i nema razloga za gubljenje samopouzdanja nakon što se suočite s nekoliko izgubljenih narudžbi. Analizirajte gubitke i pronađite pogreške u vašem sustavu. I uvijek pokušajte uzeti očitanje iz indikatora KeltnerChannels u višem vremenskom okviru jer daje preciznije očitanje.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.