MACD in MA Indicator For MT4

MACD in MA Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. MACD in MA Indicator For MT4
  2. Trgovanje idejama s MACD in MA Indicator For MT4
  3. MACD in MA Indicator For MT4 - unosi za kupnju
  4. MACD in MA Indicator For MT4 - Prodaja unosa
  5. MACD in MA Indicator For MT4 - zaključak

MACD in MA Indicator For MT4 klasičan je alat koji vam omogućuje da saznate o promjeni trenda. Kada je traka histograma jedna negativna strana, a krivulja indikatora crvena, morate potražiti kratko postavljanje trgovine. Naprotiv, kad je traka histograma na pozitivnoj strani, a pomična prosječna boja je plava, morate potražiti signal za kupnju.

FREE MACD in MA Indicator

Download the FREE MACD in MA Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


Pokazatelj MACD in MA Indicator For MT4 je pokazatelj premium razine koji je uglavnom dizajniran da olakša proces trgovanja. Ljudi koji imaju ideju o MACD-u ili MA-u znaju probleme složenosti povezane s tim alatima. Na primjer, analizirate MA i svoju trgovinu preuzimate na dinamičkoj razini, možda ćete se morati suočiti s zaostalim problemom.

Suprotno tome, dešifriranje traka histograma u uobičajenom indikatoru MACD vrlo je težak zadatak, pogotovo kada trgovci na malo namjeravaju potražiti razlike. Dakle, ovi alati postaju vrhunsko oružje za stručnjake koji imaju dugogodišnje trgovačko iskustvo. Ali za pokazatelj MACD u MA, trgovac ne mora steći opsežne vještine o ovom tržištu. Oni se mogu pouzdati u sustavni pristup i trgovati koristeći klasičnu signalnu liniju s MACD-a u MA-u. Ovaj pokazatelj prikazuje podatke u četiri jedinstvene boje.

Izmicanje plavo predstavlja snažni uzlazni trend, a blijedoplava boja pokazuje slab uzlazni trend. Naprotiv, tamnocrvena boja pokazuje snažan silazni trend, a blijedo narančasta boja pokazuje slabi trend pada. Ovaj kôd u boji dan je samo kako bi se olakšao postupak analize podataka. Da biste postigli bolji rezultat, morate znati njegovu naprednu uporabu. Za to morate naučiti o profesionalnoj strategiji trgovanja.


Trgovanje idejama s MACD in MA Indicator For MT4


Trgovačka strategija definira uspjeh trgovca. Ako svoju karijeru želite graditi u investicijskoj industriji, bolje je da znate različite pristupe trgovanja. Prije nego što počnete koristiti MACD u MA Indicatoru, morate proučiti različite stilove trgovanja. Na primjer, za trgovanje valutnim parovima možete koristiti dugoročnu, kratkoročnu, swing ili skalpirajuću metodu trgovanja.

Među ovim strategijama trgovanja, kratkoročna metoda trgovanja nastoji brzo iskoristiti priliku trgovcima na malo. No, novi ulagači ne bi trebali preferirati tehniku kratkoročnog trgovanja jer je faktor rizika previsok, a granica pogreške vrlo niska. Štoviše, trgovac mora brzo donijeti odluku. Čak i ako koristite MACD u indikatoru MA, morate biti brzi da biste preuzeli potvrdu iz ovog alata.

Ali ako naučite koristiti viši vremenski okvir koji se temelji na trgovanju, dobit ćete bolju priliku za analizu signala. Ukratko, trgovat ćete stabilnim načinom razmišljanja. Sad da vidimo tko ulagači koriste MACD u MA pokazatelju i zarađuju pristojan novac bez previše rizika.


MACD in MA Indicator For MT4 - unosi za kupnju
Trgovci na malo otvaraju duge narudžbe u zoni podrške. Svoju razinu podrške pronalaze u HT-u ili u višem vremenskom okviru kako bi mogli postići bolje rezultate. Nakon crtanja razine podrške na grafikonu, oni traže potencijalni bikovski akcijski signal. Snažan signal cijene daje vrlo točne podatke i povećava šansu za zaradu određenim dugim postavljanjem.

Da bismo povećali potencijalnu šansu za zaradu više novca, oslanjat ćemo se na pokazatelj MACD u MA. Tijekom dugog trgovinskog signala boja signalne crte mora biti bijela plava. Ako je u svijetloplavoj boji, ne biste trebali uzimati trgovinu jer je tržište u bikovitom trendu. Međutim, neki trgovci na malo često trguju blijedoplavom signalnom linijom, ali u tom slučaju koriste koncept manje razine podrške.

I otvorite dugu trgovinu s rizikom manjim od 2%. Ako riskirate u trgovini, bit će vrlo velik izazov nositi se s gubicima.


MACD in MA Indicator For MT4 - Prodaja unosa
Novi ulagači uvijek agresivno prihvaćaju poslove. Mogli bi pomisliti da trguju s manjim rizikom, ali zapravo ne koriste poslove s malim rizikom. Da bi povećao učinkovitost trgovine, trgovac se mora usredotočiti na medvjeđi signal akcije cijena. Signal medvjeda cijene akcije može se naći na temelju višeg ili nižeg vremenskog okvira.

Ali pokušajte ne riskirati iako imate potvrdu MACD-a u indikatoru MA. Nagib signalne crte u indikatoru MACD u MA trebao bi biti prema dolje i pokazatelj će nametati snažan prodajni signal. Boja MACD u MA indikatoru bit će crvena ili svijetlo narančasta.

Pokušajte otvoriti nalog na crvenoj liniji padajućeg signala jer to ukazuje na jak prodajni signal. Ali nemojte previše riskirati dok se bavite trgovinom. Analizirajte varijablu vijesti i držite profil rizika na niskom nivou kako ne biste morali dignuti račun u račun zbog nekoliko izgubljenih narudžbi.


MACD in MA Indicator For MT4 - zaključak


Uspješni trgovci nikada ne otvaraju svoje poslove bez dobivanja potvrde od određenih alata. Da biste otvorili trgovinu, morate znati o pouzdanim signalima za akciju cijena. Očitavanje podataka s MACD u MA pokazatelju uzimajte sustavno. Za čimbenik vijesti, procijenite postavke trgovine iz različitih kutova kako biste mogli vidjeti širu sliku tržišta. Saznajte više o analizi višestrukog vremenskog okvira kako biste se mogli naučiti različitim metodama preuzimanja zanata.

Nikada ne pokušavajte izbjeći izazove učenja. Budući da ste trgovac početnik, imate puno dužnosti na ovom tržištu. Prestanite loviti tržište s emocionalne točke gledišta. Pogledajte utjecaj ekonomske vijesti i pogledajte kako cijena mijenja svoju dinamiku. Morate imati predodžbu o tome kako vijesti mogu promijeniti vaš koncept o određenoj trgovini.

Kako s pomoću vijesti postajete sve bolji u analizi cjenovnog uzorka u višem vremenskom okviru, možete donositi bolje odluke bez gnjavaže. U slučaju da se čini vrlo teško analizirati obrazac cijena, možete se osloniti na demo račun. Naučite sve o ovom tržištu pomoću demo platforme i razvijajte svoje vještine ispočetka. Nikada ne izbjegavajte bilo kakvu odgovornost u trgovanju jer će to pogoršati stvari i gurnuti se za jedan korak dolje.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.