Pivot Only Indicator For MT4

Pivot Only Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. Pivot Only Indicator For MT4
  2. Trgovanje idejama s Pivot Only Indicator For MT4
  3. Pivot Only Indicator For MT4 - najbolje strategije za upotrebu indikatora
  4. Pivot Only Indicator For MT4 - unosi za kupnju
  5. Pivot Only Indicator For MT4 - Prodaja unosa
  6. Pivot Only Indicator For MT4 - zaključak

Pivot Only Indicator For MT4 jednostavan je alat koji prikazuje okretne točke na temelju H1, H4, dnevnog i mjesečnog uzorka svijećnjaka. Umjesto da se bavi previše previše središnjih linija, ovaj pokazatelj pojednostavljuje trgovačku zonu za maloprodajne trgovce. Da biste postigli dosljedan profit ovim pokazateljem, morate ga koristiti uz pomoć akcijskih cijena.

FREE Pivot Only Indicator

Download the FREE Pivot Only Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


Pivot Only Indicator For MT4 standardizirani je alat koji se uglavnom koristi za poboljšanje vašeg iskustva u trgovanju. Oni koji su dugo u trgovačkoj industriji znaju složenosti povezane sa sustavom trgovanja na razini podrške i otpora. Obično neiskusni trgovci ne uspiju precizno izvući razinu SR. Ili na kraju preuzimaju poslove na manjoj razini SR-a ili se usredotoče na pogrešno mjesto. Nakon instaliranja indikatora Pivot Only na platformu za trgovanje, primijetit ćete zelenu i ljubičastu liniju koja djeluje kao otpor i podrška. Imajte na umu da se ove linije temelje na značajnim padovima i padovima tržišta, a boje zapravo nisu bitne. Ako je cijena iznad crte, ona će djelovati kao podrška, ali ako je ispod crte, ponašat će se kao otpor.

Razlika između ljubičaste i zelene linije omogućuje vam trgovanje na putu najmanjeg otpora. Na primjer, ako prodajete na ljubičastoj liniji i vidite da je zelena linija ispod više od 200 pipova, imate velike šanse za ostvarivanje značajne dobiti. Zato pokušajte pronaći trgovinske signale kada je udaljenost između ove dvije linije veća. Ali ovo nije glavno pravilo jer mnogi iskusni trgovci uzimaju u obzir jaz između ove dvije linije kako bi odredili određenu zonu trgovanja.


Trgovanje idejama s Pivot Only Indicator For MT4


Elitni trgovci mogu zaraditi pristojan iznos novca budući da se oslanjaju na provjerenu strategiju trgovanja. Znaju da im emocionalni postupci nikada neće dopustiti da dosljedno zarađuju. Prije nego što započnete generirati ideje za trgovanje, morate testirati svoju strategiju trgovanja. Testiranje strategije treba obaviti u demo okruženju kako biste znali stopu dobitka sustava bez gubitaka. Ali oni koji su novi u trgovačkoj profesiji mogli bi imati problema prilikom integriranja indikatora samo za okretanje. Ali za njih imamo jednostavno rješenje. Oni mogu koristiti demo račun i stvoriti svoju strategiju trgovanja na takav način da se zelena i ljubičasta linija podudaraju s vašom potencijalnom zonom kupnje i prodaje.

Neki novaci često ignoriraju ulogu profesionalne strategije trgovanja. Oslanjaju se na složenu metodu, pa čak i koriste svoje osjećaje u trgovini. Stvari poput emocija, agresije i nedostatka discipline mogu stvarno ometati ideje trgovanja generirane vašom metodom trgovanja. Iako je indikator samo za okretanje vrlo moćan alat, ipak biste ga trebali koristiti na pravi način. Nikada nemojte smatrati ovaj alat glavnim elementom za pronalaženje trgovinskih signala. Signali se moraju generirati jednostavnim tehnikama, a zatim bi se podaci Pokazatelja samo za okretanje trebali koristiti za filtriranje trgovina.


Pivot Only Indicator For MT4 - najbolje strategije za upotrebu indikatora


Profesionalni trgovci znaju puno o tržištu. U stvari, oni često koriste različite vrste trgovinskih strategija za izvršavanje poslova. Ali ako želite poboljšati točnost, morate upotrijebiti indikator samo zaokret s ispravnom strategijom. Općenito se s ovim pokazateljem koriste Fibonacci, trend trgovanja, obrazac grafikona i sustav trgovanja pokretnim prosjekom. Ali oni koji se oslanjaju na previše pokazatelja ne bi trebali koristiti indikator samo zaokret jer će čitanje podataka odbaciti većinu trgovinskih signala. Što se tiče odabira vremenskog okvira, trgovci nemaju ograničenja jer alat uvijek naglašava viši vremenski okvir kako bi povukao liniju podrške i otpora.

Budući da ste novi korisnik Pokazatelja samo za okretanje, primijetit ćete kako se zelena linija podudara s glavnom razinom podrške, a ljubičasta linija s otporom. Ponekad će doći do neusklađenosti između SR linija koje je povukao vaš sustav trgovanja i linija koje generira ovaj pokazatelj. Ali ako ovo postane uobičajena pojava, ili vaš sustav trgovanja ima značajnu grešku, ili inače ne koristite pravu strategiju. Sada ćemo ilustrirati točnu metodu kojom se izvršavaju dugi i kratki nalozi na tržištu.


Pivot Only Indicator For MT4 - unosi za kupnju
Određivanje glavne zone podrške na grafikonu vrlo je težak zadatak. Da bi uzeli dugačku narudžbu, trgovci na malo trebali bi uzimati dugu trgovinu samo na glavnoj razini potpore. Pronađite bikovsko odbijanje cijene, a zatim prijeđite na indikator samo za okretanje. Odbijanje bi se trebalo dogoditi na liniji zelene boje. Ali ako vaša strategija trgovanja uoči signal za kupnju na drugoj razini podrške, morate provjeriti udaljenost između zelene linije i zone bikova trgovinskog signala. Ako je jaz prevelik, ne biste trebali uzimati trgovinu.

Veliki jaz između bikovskog akcijskog signala cijene i automatizirane zelene crte podrške povučene Pivot Only Indicatorom govori nam da imovina ima značajnu šansu za pad. Dakle, bolje je izbjegavati trgovinu i tražiti bolje mogućnosti. Jednom kada pronađete pouzdani dugački signal koji se podudara sa zelenom linijom potpore, možete procijeniti rizik i uzeti dugačak poredak. Imajte na umu da morate slijediti sva standardna pravila upravljanja novcem jer će indikator samo zaokret djelovati samo kao alat za filtriranje.


Pivot Only Indicator For MT4 - Prodaja unosa
Stvari će u ovom segmentu postati pomalo nezgodne. Već smo rekli da trgovci mogu uzeti u obzir jaz između ljubičaste i zelene linije kao zonu potpore ili otpora. Ali u takvom slučaju jaz ne smije biti veći od 30 pipova. Ako je jaz veći od 30 pipsa, kratka trgovina na takvim razinama zahtijevat će veliki stop gubitak. Za izvedbu kratkog pronađite glavnu razinu otpora na grafikonu. Cijena bi se trebala podudarati s ljubičastom linijom ili će ostati ispod ljubičaste i zelene crte. Nakon što pronađete pouzdan signal prodaje u potencijalnoj zoni trgovanja, potvrdu potražite od indikatora samo za okretanje.

Potvrda se uzima na vrlo jednostavan način. Signal će se formirati na ljubičastoj liniji ili će pokazati snažno odbijanje zone otpora. Ali u oba slučaja trebali biste u svakoj trgovini držati rizik manji od 3% stanja na računu. Ali oni koji imaju snažne vještine upravljanja trgovinom, mogu riskirati 3% u trgovini i očekuju da će proći bolje. Međutim, trgovac na malo trebao bi biti izuzetno oprezan u vezi s vijestima. Ako nemaju iskustva u radu s vijestima, trebali bi trgovati samo u najstabilnijem stanju na tržištu.


Pivot Only Indicator For MT4 - zaključak


Profesionalni trgovci znaju ulogu upravljanja novcem. Nikada ne namjeravaju prekršiti pravila u ovoj profesiji jer znaju da će im to nanijeti velike gubitke. Dok koriste indikator samo zakretanja, novaci često postaju previše samopouzdani. Sasvim je prirodno pojačati razinu samopouzdanja jer pokazatelj pokazuje samo glavnu razinu podrške i otpora. Dakle, ako uspijete trgovati na ovoj razini, ne biste trebali očekivati česte gubitke. Ali nikada nemojte očekivati da ćete moći izbjeći gubitak trgovine na tržištu.

Gubitak trgovina vrlo je čest u trgovačkoj profesiji. Ako želite uspjeti u ovoj profesiji, morate biti svjesni činjenice, tržište Forex je potpuno nepredvidljivo. Dakle, usredotočite se na pronalaženje postavki trgovine s visokim rizikom i nagradom kako bi jedan pojedinačni pobjednik mogao prevladati nekoliko izgubljenih trgovina. I pripazite da ne donosite nijednu emocionalno pristranu odluku dok koristite zelenu i ljubičastu liniju iz indikatora samo za okretanje.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.