KeltnerChannels Indicator For MT4

KeltnerChannels Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. KeltnerChannels Indicator For MT4
  2. KeltnerChannels Indicator For MT4 med KeltnerChannels Indicator For MT4
  3. KeltnerChannels Indicator For MT4 - Kjøp oppføringer
  4. KeltnerChannels Indicator For MT4 - Selg oppføringer
  5. KeltnerChannels Indicator For MT4 - Konklusjon

KeltnerChannels Indicator For MT4 ligner mer på Bollinger- KeltnerChannels Indicator For MT4 men den har en høy grad av nøyaktighet. I motsetning til piggene i Bollinger-bandet, gjør øvre og nedre bånd av denne indikatoren en god jobb ved å begrense prisspikene. Når du bruker dette verktøyet, kan du prøve å handle de dynamiske nivåene ved å bruke bekreftelsessignalene for prishandling.

FREE KeltnerChannels Indicator

Download the FREE KeltnerChannels Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


KeltnerChannels Indicator For MT4 er et dynamisk verktøy som gir en sterk ide om tilbudet og etterspørselen. De som har brukt det glidende gjennomsnittet i lang tid, vet den perfekte bruken av det glidende gjennomsnittet. Det glidende gjennomsnittet med periode 100 kan enkelt hjelpe handelsmennene til å bestemme den dynamiske handelssonen, men indikatorens forsinkelse forårsaker ofte problemer for detaljhandlerne.

Videre, når handler blir tatt basert på et diskret nummer, blir det en tøff jobb for detaljhandlerne å finne den nøyaktige SL og TP. For å løse dette problemet stoler handelsmenn nå på KeltnerChannels - indikatoren. Denne indikatoren skaper en enkel kanal som endrer skråningen sammen med trenden. Det er mer som den avanserte versjonen av det glidende gjennomsnittet som skaper en dynamisk sone i stedet for et nivå.

De potensielle handelsoppsettene dannes i disse sonene, og handelsmennene kan enkelt bestemme kvalitetssignalene. Men for å få det beste resultatet fra KeltnerChannels - indikatoren, må en næringsdrivende bare bruke den i høyere tidsramme. I tilfelle en lavere tidsrammehandelsstrategi brukes, må handelsmenn stole på lysestake-anatomi for å finne de relevante signalene på SR-nivåene.


KeltnerChannels Indicator For MT4 med KeltnerChannels Indicator For MT4


Det er sant, riktig bruk av KeltnerChannels Indicator kan hjelpe en næringsdrivende betydelig. Men for det må handelsmennene ha muligheten til å finne handelssignalene i den perfekte sonen. Hvis KeltnerChannels Indicator brukes med et defekt handelssystem, er sjansen veldig stor for at handelsmennene ikke vil kunne finne kvalitetshandelsoppsett.

Hvis du analyserer kanalen nøye, vil du legge merke til tre forskjellige fargebånd. Det øvre båndet eller det aqua fargebåndet danner det øverste laget av sonen, og det lilla eller det nederste båndet danner det nederste laget av kanalen. Den gule fargelinjen som er midtbåndet til kanalen fungerer som et avvisningspunkt.

For eksempel, hvis prisen tester det gule båndet fra et høyere nivå, vil du se at prisen spretter rett etter å ha berørt det gule båndet. Ekspertene anser imidlertid alltid KeltnerChannels Indicator som en sone i stedet for et bånd. Ved å betrakte kanalen som en bestemt sone, kan detaljhandlerne forbedre seiersgraden betydelig og tjene nok penger uten å ha store problemer med dette yrket. La oss se hvordan vi strategisk kan bruke KeltnerChannels Indicator.


KeltnerChannels Indicator For MT4 - Kjøp oppføringer
For å bruke KeltnerChannels Indicator som en profesjonell handelsmann, må investorene være sikre på at systemet de vil bruke har en anstendig gevinst. Finn ditt lange handelssignal i diagrammet. Prøv å analysere den høyere tidsrammen siden kvaliteten på signalet er mye bedre.

Når du får signalet for høyere tidsramme, kan du være sikker på at markedet ikke vil skape tunge pigger. Signalet vil bli dannet rett ved KeltnerChannels Indicator-båndet. Hvis signalet ikke blir dannet i Keltner-sonen, er det noe galt med handelen. Keltner-sonen viser oss den nøyaktige sonen der potensielle kjøpere vil sparke inn. Analyser støtte- og motstandsnivået i forskjellige tidsrammer og se om noe er galt med handelsmetoden.

Hvis du fortsatt ikke finner handelsoppsettet i KeltnerChannels Indicator-sonen, har du et falskt signal. Ignorer handelen og vent på signalet som opprettes på Keltner Channels. Åpne din lange handel når du har de rette forholdene, og ikke glem å holde risikoen lav.


KeltnerChannels Indicator For MT4 - Selg oppføringer
Nå vil vi lære deg hvordan du bruker KeltnerChannels Indicator på en avansert måte. Noen ganger vil du merke at kanalsonen er brutt. Hvis prisen bryter kanalsonen fra nordsiden, kan du vurdere at et sterkt støttenivå er brutt. Når utbruddet er sterkt, må du vente på mindre korreksjon i prisen.

Korreksjonen avsluttes så snart prisen berører KeltnerChannels Indicator zone. Folk som har ferdigheter i å analysere anatomien til det japanske lysestake-mønsteret, vil se et bearish prishandlingsmønster. Imidlertid er det ikke et must å kjenne prishandelsstrategien for å tjene mye fortjeneste. Du kan enkelt se etter potensielle handelsoppsett ved å bruke din eksisterende handelsmetode.

Når du får bekreftelsen fra KeltnerChannels Indicator, kan du være sikker på at du har 10% større sjanse til å vinne handelen. Men ingen skal forvente at støtte- eller motstandssonen fra KeltnerChannels Indicator alltid vil holde seg. Støtte- og motstandsnivåer er ment å bli brutt, og nyhetsfaktoren fungerer som den viktigste katalysatoren. Så følg med på nyhetene for å unngå hyppige tap av handler.


KeltnerChannels Indicator For MT4 - Konklusjon


De smarte handelsmennene stoler aldri på at indikatorene leser blindt. De vurderer alltid de tekniske, grunnleggende og sentimentale faktorene i markedet. Nybegynnerhandlerne bør se på viktige prisdetaljer systematisk. Hvis de tror markedet kommer til å gå til en ny høy eller lav bryte en viktig sone, bør de se skråningen til KeltnerChannels Indicator.

Når trenden er oppe, skal kanalen ha en positiv skråning. Tvert imot, når skråningen er negativ, bør du forvente en sterk nedadgående trend. Bruk litt tid på å lære prishandelsstrategien. De profesjonelle prishandlerne handler ofte ved å bruke det enkle lysestake-mønsteret som ble dannet i KeltnerChannels Indicator. En handelsmann som har et sterkt fundament i dette markedet kan forvente å tjene penger ved å bruke denne indikatoren bare i noen måneder.

Men de som er helt nye i denne bransjen, bør ikke tenke på overskuddet. De bør bruke tid i demomiljøet for å utvikle sin handelsfordel. Etter utviklingsfasen må de jobbe med KeltnerChannels Indicator-integrasjonsprosessen. Dette er en enkel prosess, og det er ingen grunn til å miste tilliten når du står overfor noen få tapende ordrer. Analyser de tapte handler og finn feilene i systemet ditt. Og prøv alltid å ta lesingen fra KeltnerChannels Indicator i en høyere tidsramme, da det gir en mer nøyaktig lesing.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.