MACD_2ToneColor Indicator For MT4

MACD_2ToneColor Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. MACD_2ToneColor Indicator For MT4
  2. MACD_2ToneColor Indicator For MT4 med MACD_2ToneColor Indicator For MT4
  3. MACD_2ToneColor Indicator For MT4 - Kjøp oppføringer
  4. MACD_2ToneColor Indicator For MT4 - Selg oppføringer
  5. MACD_2ToneColor Indicator For MT4 - Konklusjon

MACD_2ToneColor Indicator For MT4 er enkelhetsversjonen av den tradisjonelle MACD-indikatoren. Denne indikatoren blir mest brukt av naive handelsmenn, siden den grafiske datavisningen lar dem finne svært nøyaktige handelsoppsett. Blå søyler over referanselinjen 0, som viser bullish momentum og røde søyler under referanselinjen 0, viser salgspress. Men for å få det beste resultatet må du bruke dette verktøyet i en høyere periode.

FREE MACD_2ToneColor Indicator

Download the FREE MACD_2ToneColor Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


MACD_2ToneColor Indicator For MT4 er et sekvensielt handelsfilterverktøy avhengig av tre unike beregninger. Den første beregningen gjøres ved hjelp av rask og langsom EMA med henholdsvis periode 12 og 26. For signallinjeberegningen bruker indikatoren SMA-periode 9. Selv om du kan endre verdien av perioden for denne indikatoren, anbefales det at du stoler på standardinnstillingene. Begynn å bruke denne indikatoren for å handle i de store valutaparene. Når du lærer om riktig bruk av denne indikatoren, kan du sakte lære å ta handler i alle eiendeler.

Indikatoravlesningen vises i form av fargede søyler. Røde og blå søyler er dannet i et oscillerende mønster. Blå søyler på oversiden av baseline indikerer oksens styrke. Tvert imot antyder røde søyler under referanselinjen en bearish trend. For å måle markedsvolatiliteten kan du bruke avstanden mellom den blå signallinjen og de fargede stolpene. Hvis avstanden er høy, er volatiliteten ekstrem. Men hvis du ser at stolpene dannes mens den blå signallinjen fungerer som en grense, kan du forvente rasjonell bevegelse i prisen.


MACD_2ToneColor Indicator For MT4 med MACD_2ToneColor Indicator For MT4


Funksjonen til en hvilken som helst indikator er strengt tatt begrenset til handelsfiltreringsprosessen. Dessverre begynner de fleste rookies avhengig av indikatorene ved å ignorere de grunnleggende målingene. Men ved å gjøre det pålegger du en stor risiko for din handelskarriere. MACD_2ToneColor Indicator er et hjelpende verktøy som vil gi deg bekreftelsen på at et bestemt handelsoppsett er gyldig og har potensialet til å generere fortjeneste. Så du kan tydelig forstå, uten å ha en sterk strategi, er det ingen bruk av denne premium MACD_2ToneColor-indikatoren. De som allerede har utviklet en handelsmetode, må sørge for at systemet deres er i stand til å vinne mer enn 65% av tiden. Hvis ikke, må de revidere eller opprette et nytt handelssystem.

Å utvikle en ny strategi fra bunnen av er ikke en enkel oppgave. Du må gå til demo-kontoen og finne en presis måte å bestemme de viktigste SR-nivåene på. Vi anbefalte nybegynnerhandlerne å jobbe med en høyere tidsramme siden det øker sjansen for å oppnå en anstendig fortjeneste. De som lager systemet fra bunnen av har den unike sjansen til å integrere MACD_2ToneColor Indicator. Før du begynner å integrere MACD_2ToneColor Indicator i systemet, må du vite hvordan dette verktøyet brukes til å ta lange og korte handler.


MACD_2ToneColor Indicator For MT4 - Kjøp oppføringer
Til de profesjonelle handelsmennene genereres kjøpesignalene ved motstandsbruddet og i den største støttesonen. Å ta nye lange handler ved å analysere breakout er en tøff oppgave og krever rask handling fra den næringsdrivendes slutt. Så vi oppfordrer handelsmennene til å lete etter kjøpesignalet på det viktigste støttenivået. Mennesker som er dyktige med prisaksjonssignaler, kan enkelt finne det lange handelsoppsettet ved å analysere den bullish avvisningen av lyset. I løpet av den tiden skal MACD_2ToneColor Indicator vise blå søyler på den positive siden av referanselinjen.

I tilfelle du ønsker å åpne handler ved breakout, må du analysere den blå signallinjen fra MACD_2ToneColor Indicator. Siden utbruddet av et visst motstandsnivå krever volatilitet i markedet, må du observere MACD_2ToneColor Indicator fra en annen vinkel. De blå stolpene må være til stede på den positive siden, men den blå signallinjen vil være i en høyere posisjon. Dette betyr at den blå signallinjen vil sveve over de blå stolpene opprettet av MACD_2ToneColor Indicator. Jo større gapet mellom stolpene og det blå signalet er, desto større sjanse har du for å tjene penger ved å ta den lange ordren ved den bullish breakout.


MACD_2ToneColor Indicator For MT4 - Selg oppføringer
Smarte handelsmenn må ha gjettet, de røde stolpene i MACD_2ToneColor Indicator er bekreftelsessignalet for å ta kort handel. Etter å ha funnet ønsket bearish prishandlingssignal på motstandsnivået, kan du se etter bekreftelsessignalet fra indikatorpanelet. Det vil være røde søyler på den negative siden av indikatorpanelet. Merk at de røde stolpene må vise en gradvis økning i lengden. Den gradvise økningen forteller oss at selgerne sakte blir sterkere.

Nå kommer til nyhetshandelsmetoden. Handlere som ønsker å integrere MACD_2ToneColor Indicator for å håndtere de store nyhetene, må være forsiktige med den blå signallinjen. Hvis du tar en kort handel, må hellingen til den blå signallinjen være negativ. Kort sagt antyder retningen til den blå signallinjen også retningen på trenden. Så hvis du åpner en kort handel ved å få røde søyler i MACD_2ToneColor-indikatoren mens signallinjen er i stigende modus, gjør du en stor feil. Nyhetshandlere bør først prioritere signallinjen og deretter ta lesingen fra de fargede stolpene.


MACD_2ToneColor Indicator For MT4 - Konklusjon


Suksessen til en næringsdrivende avhenger av mange faktorer. Å studere kjernefunksjonen til MACD_2ToneColor Indicator kan definitivt gi en ren vei for å handle av høy kvalitet, men dette er ikke nok. Du må følge en presis handelsjournal og åpne handelen med lav risiko. De fleste nybegynnerhandlere klarer ikke å følge den riktige risikostyringsfaktoren ettersom de blir følelsesmessig partiske ved å se den høye suksessgraden til MACD_2ToneColor Indicator. Før du begynner å bruke MACD_2ToneColor Indicator, må du være fast bestemt på at du aldri vil bryte reglene.

Å være en aktiv handelsmann, bør du være oppmerksom på tapene. Å forvente å vinne penger fra de fleste handler handler ikke siden resultatene er tilfeldige ved handel. Bruken av MACD_2ToneColor Indicator vil hjelpe deg ved å forbedre ytelsen. Så folk som har en sterk og velbalansert handelsfordel, vil mest sannsynlig gjøre det bedre på sikt. Å lære riktig bruk av MACD_2ToneColor Indicator er et middel for å forbedre handelsnøyaktigheten din. Men for å se en betydelig endring i handelskarrieren din, må du sørge for at systemet du bruker er godt balansert.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.