KeltnerChannels Indicator For MT4

KeltnerChannels Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. KeltnerChannels Indicator For MT4
  2. Ideeën uitwisselen met de KeltnerChannels Indicator For MT4
  3. KeltnerChannels Indicator For MT4 - Koop inzendingen
  4. KeltnerChannels Indicator For MT4 - Verkoop inzendingen
  5. KeltnerChannels Indicator For MT4 - Conclusie

De KeltnerChannels Indicator For MT4 lijkt meer op de Bollinger- KeltnerChannels Indicator For MT4 , maar heeft een hoge nauwkeurigheid. In tegenstelling tot de pieken in de Bollinger-band, doen de bovenste en onderste band van deze indicator uitstekend werk door de prijspieken te beperken. Wanneer u deze tool gebruikt, probeer dan de dynamische niveaus te ruilen met behulp van de signalen voor prijsactiebevestiging.

FREE KeltnerChannels Indicator

Download the FREE KeltnerChannels Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


De KeltnerChannels Indicator For MT4 is een dynamische tool die een sterk beeld geeft van het aanbod en de vraag. Degenen die het voortschrijdend gemiddelde al heel lang gebruiken, kennen het perfecte gebruik van het voortschrijdend gemiddelde. Het voortschrijdend gemiddelde met periode 100 kan de handelaars gemakkelijk helpen om de dynamische handelszone te bepalen, maar het achterblijvende probleem van de indicator veroorzaakt vaak problemen voor de detailhandelaren.

Bovendien, wanneer de transacties worden uitgevoerd op basis van een discreet nummer, wordt het een moeilijke taak voor de detailhandelaren om de precieze SL en TP te vinden. Om dit probleem op te lossen, vertrouwen de handelaren nu op de KeltnerChannels-indicator. Deze indicator creëert een eenvoudig kanaal dat de helling verandert met de trend. Het lijkt meer op de geavanceerde versie van het voortschrijdend gemiddelde dat een dynamische zone creëert in plaats van een niveau.

De potentiële handelsopstellingen worden gevormd in deze zones en de handelaren kunnen gemakkelijk de kwaliteitssignalen bepalen. Maar om het beste resultaat uit de KeltnerChannels-indicator te halen, moet een handelaar deze alleen in het hogere tijdsbestek gebruiken. In het geval dat een handelsstrategie met een korter tijdsbestek wordt gebruikt, moeten de handelaren vertrouwen op de anatomie van de kandelaar om de relevante signalen op de SR-niveaus te vinden.


Ideeën uitwisselen met de KeltnerChannels Indicator For MT4


Het is waar, het juiste gebruik van de KeltnerChannels Indicator kan een handelaar aanzienlijk helpen. Maar daarvoor moeten de handelaren de mogelijkheid hebben om de handelssignalen in de perfecte zone te vinden. Als de KeltnerChannels-indicator wordt gebruikt met een defect handelssysteem, is de kans erg groot dat de handelaren geen kwaliteitsvolle handelsopstellingen kunnen vinden.

Als je het kanaal nauwkeurig analyseert, zul je drie verschillende kleurbanden opmerken. De bovenste band of de aquakleurige band vormt de bovenste laag van de zone en de paarse of de onderste band vormt de onderste laag van het kanaal. De gele kleurlijn die de middenband van het kanaal vormt, fungeert als een afwijzingspunt.

Als de prijs bijvoorbeeld de gele band van een hoger niveau test, zul je zien dat de prijs terugkaatst direct nadat je de gele band hebt aangeraakt. De experts beschouwen de KeltnerChannels Indicator echter altijd als een zone in plaats van een band. Door het kanaal als een specifieke zone te beschouwen, kunnen de detailhandelaren hun winstpercentage aanzienlijk verbeteren en genoeg geld verdienen zonder veel problemen in dit beroep te hebben. Laten we eens kijken hoe we de KeltnerChannels Indicator strategisch kunnen gebruiken.


KeltnerChannels Indicator For MT4 - Koop inzendingen
Om de KeltnerChannels-indicator als een professionele handelaar te gebruiken, moeten de investeerders er zeker van zijn dat het systeem dat ze zullen gebruiken een behoorlijk winstpercentage heeft. Vind uw lange handelssignaal in de grafiek. Probeer het hogere tijdsbestek te analyseren, aangezien de kwaliteit van het signaal veel beter is.

Naarmate u het hogere handelssignaal krijgt, kunt u er zeker van zijn dat de markt geen zware pieken zal veroorzaken. Het signaal wordt precies op de KeltnerChannels Indicator-band gevormd. Als het signaal niet wordt gevormd in de Keltner-zone, is er iets mis met de handel. De Keltner-zone toont ons de exacte zone waar de potentiële kopers zullen beginnen. Analyseer het ondersteunings- en weerstandsniveau in verschillende tijdsbestekken en kijk of er iets mis is met de handelsmethode.

Als je de handelsconfiguratie nog steeds niet kunt vinden in de KeltnerChannels Indicator-zone, heb je een vals signaal. Negeer de ruil en wacht op het signaal dat wordt gemaakt op de Keltner-kanalen. Open uw lange transactie, als u de juiste voorwaarden heeft, en vergeet niet om het risico laag te houden.


KeltnerChannels Indicator For MT4 - Verkoop inzendingen
Nu gaan we u leren hoe u de KeltnerChannels Indicator op een geavanceerde manier kunt gebruiken. Soms zul je merken dat de kanaalzone is verbroken. Als de prijs de kanaalzone vanaf de noordkant breekt, kun je overwegen dat een sterk ondersteuningsniveau wordt verbroken. Als de uitbraak sterk is, moet je wachten op de kleine correctie in de prijs.

De correctie eindigt zodra de prijs de KeltnerChannels Indicator-zone raakt. Mensen die vaardigheden hebben in het analyseren van de anatomie van het Japanse kandelaarpatroon, zullen een bearish prijsactiepatroon zien. Het is echter geen vereiste om de handelsstrategie voor prijsactie te kennen om veel winst te maken. U kunt gemakkelijk zoeken naar de potentiële handelsopstellingen door uw bestaande handelsmethode te gebruiken.

Als u de bevestiging krijgt van de KeltnerChannels Indicator, kunt u er zeker van zijn dat u 10% meer kans heeft om de transactie te winnen. Maar niemand mag verwachten dat de ondersteunings- of weerstandszone van de KeltnerChannels-indicator altijd stand zal houden. Ondersteunings- en weerstandsniveaus zijn bedoeld om te worden doorbroken en de nieuwsfactor fungeert als de belangrijkste katalysator. Blijf dus op de hoogte van het nieuws om te voorkomen dat u regelmatig transacties verliest.


KeltnerChannels Indicator For MT4 - Conclusie


De slimme handelaren vertrouwen er nooit op dat de indicatoren blindelings worden gelezen. Ze beoordelen altijd de technische, fundamentele en sentimentele factoren van de markt. De beginnende handelaren zouden systematisch naar de belangrijke prijsdetails moeten kijken. Als ze denken dat de markt zal verhuizen naar een nieuwe hoog of laag door een belangrijke zone te breken, zouden ze de helling van de KeltnerChannels Indicator moeten zien.

Als de trend omhoog is, moet het kanaal een positieve helling hebben. Integendeel, wanneer de helling negatief is, moet u een sterke neerwaartse trend verwachten. Besteed wat tijd aan het leren van de handelsstrategie voor prijsacties. De professionele handelaren in prijsacties handelen vaak door het eenvoudige kandelaarpatroon te gebruiken dat wordt gevormd bij de KeltnerChannels-indicator. Een handelaar met een sterke basis in deze markt kan verwachten winst te maken door deze indicator slechts enkele maanden te gebruiken.

Maar degenen die helemaal nieuw zijn in deze branche, moeten niet nadenken over de winst. Ze zouden tijd in de demo-omgeving moeten doorbrengen om hun handelsvoordeel te ontwikkelen. Na de ontwikkelingsfase moeten ze werken aan het integratieproces van KeltnerChannels Indicator. Dit is een eenvoudig proces en er is geen reden om het vertrouwen te verliezen als u eenmaal geconfronteerd wordt met het verliezen van bestellingen. Analyseer de verliezende transacties en zoek de fouten in uw systeem. En probeer altijd de aflezing van de KeltnerChannels-indicator in een hoger tijdsbestek te nemen, omdat dit een nauwkeurigere aflezing geeft.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.