MACD_2ToneColor Indicator For MT4

MACD_2ToneColor Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. MACD_2ToneColor Indicator For MT4
  2. Ideeën uitwisselen met de MACD_2ToneColor Indicator For MT4
  3. MACD_2ToneColor Indicator For MT4 - Koop inzendingen
  4. MACD_2ToneColor Indicator For MT4 - Verkoop inzendingen
  5. MACD_2ToneColor Indicator For MT4 - Conclusie

De MACD_2ToneColor Indicator For MT4 is de MACD_2ToneColor Indicator For MT4 van de traditionele MACD-indicator. Deze indicator wordt meestal gebruikt door de naïeve handelaren, omdat ze dankzij de grafische gegevensweergave zeer nauwkeurige handelsinstellingen kunnen vinden. Blauwe balken boven de referentielijn 0, met bullish momentum en rode balken onder de referentielijn 0, tonen verkoopdruk. Maar om het beste resultaat te krijgen, moet u deze tool in een hogere periode gebruiken.

FREE MACD_2ToneColor Indicator

Download the FREE MACD_2ToneColor Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


De MACD_2ToneColor Indicator For MT4 is een sequentiële handelsfiltertool die afhankelijk is van drie unieke statistieken. De eerste berekening wordt gedaan met behulp van snelle en langzame EMA met respectievelijk periode 12 en 26. Voor de berekening van de signaallijn gebruikt de indicator SMA-periode 9. Hoewel u de waarde van de periode voor deze indicator kunt wijzigen, wordt aanbevolen dat u vertrouwt op de standaardinstellingen. Gebruik deze indicator om de transacties in de belangrijkste valutaparen te nemen. Naarmate u meer leert over het juiste gebruik van deze indicator, kunt u langzaam leren hoe u met elk activum kunt handelen.

De aflezing van de indicator wordt weergegeven in de vorm van gekleurde balken. Rode en blauwe balken worden gevormd in een oscillerend patroon. Blauwe balken aan de bovenzijde van de basislijn geven de sterkte van de stier aan. Integendeel, rode balken onder de referentielijn suggereren een bearish trend. Om de marktvolatiliteit te meten, kunt u de afstand tussen de blauwe signaallijn en de gekleurde balken gebruiken. Als de afstand groot is, is de vluchtigheid extreem. Maar als u ziet dat de balken zich vormen terwijl de blauwe signaallijn als grens fungeert, kunt u een rationele beweging in de prijs verwachten.


Ideeën uitwisselen met de MACD_2ToneColor Indicator For MT4


De functie van elke indicator is strikt beperkt tot alleen het handelsfilterproces. Helaas beginnen de meeste rookies afhankelijk van de indicatoren door de basiswaarden te negeren. Maar door dit te doen, legt u een groot risico op voor uw handelscarrière. MACD_2ToneColor Indicator is een hulpmiddel dat u de bevestiging geeft dat een bepaalde transactieopstelling geldig is en het potentieel heeft om winst te genereren. U kunt het dus duidelijk begrijpen, zonder een sterke strategie te hebben, er is geen gebruik van deze premium MACD_2ToneColor Indicator. Degenen die al een handelsmethode hebben ontwikkeld, moeten ervoor zorgen dat hun systeem meer dan 65% van de tijd kan winnen. Als dit niet het geval is, moeten ze een nieuw handelssysteem herzien of creëren.

Het is geen gemakkelijke taak om vanaf het begin een nieuwe strategie te ontwikkelen. U moet naar het demo-account gaan en een precieze manier vinden om de belangrijkste SR-niveaus te bepalen. We hebben de beginnende handelaren aanbevolen om aan een hoger tijdsbestek te werken, omdat dit de kans op een behoorlijke winst vergroot. Degenen die het systeem helemaal opnieuw maken, hebben de unieke kans om de MACD_2ToneColor Indicator te integreren. Voordat u begint met het integreren van de MACD_2ToneColor Indicator in het systeem, moet u weten hoe deze tool wordt gebruikt om lange en korte transacties aan te gaan.


MACD_2ToneColor Indicator For MT4 - Koop inzendingen
Voor de professionele handelaren worden de koopsignalen gegenereerd bij het breken van de weerstand en bij de belangrijkste ondersteuningszone. Nieuwe lange transacties aangaan door de uitbraak te analyseren, is een moeilijke taak en vereist snelle actie van het einde van de handelaar. Daarom moedigen we de handelaren aan om naar het koopsignaal te zoeken op het belangrijkste ondersteuningsniveau. Mensen die bedreven zijn met prijsactiesignalen, kunnen gemakkelijk de lange handelsopstelling vinden door de bullish afwijzing van de kaars te analyseren. Gedurende die tijd moet MACD_2ToneColor Indicator blauwe balken weergeven aan de positieve kant van de referentielijn.

Als u de transacties bij de uitbraak wilt openen, moet u de blauwe signaallijn analyseren van de MACD_2ToneColor-indicator. Aangezien het uitbreken van een bepaald weerstandsniveau de vluchtige toestand van de markt vereist, moet u de MACD_2ToneColor-indicator vanuit een andere hoek bekijken. De blauwe balken moeten aan de positieve kant aanwezig zijn, maar de blauwe signaallijn staat hoger. Dit betekent dat de blauwe signaallijn boven de blauwe balken zweeft die zijn gemaakt door de MACD_2ToneColor Indicator. Hoe groter de kloof tussen de balken en het blauwe signaal, hoe groter de kans dat je geld verdient door de long order te nemen bij de bullish breakout.


MACD_2ToneColor Indicator For MT4 - Verkoop inzendingen
Slimme traders moeten het geraden hebben, de rode balken in de MACD_2ToneColor Indicator zijn het bevestigingssignaal om de short trade te nemen. Nadat u het gewenste bearish prijsactiesignaal op het weerstandsniveau hebt gevonden, kunt u het bevestigingssignaal van het indicatorpaneel zoeken. Er zullen rode balken zijn aan de negatieve kant van het indicatorpaneel. Merk op dat de rode balken een geleidelijke toename in lengte moeten vertonen. De geleidelijke toename vertelt ons dat de verkopers langzaamaan sterker worden.

Kom nu naar de nieuwshandelmethode. Handelaren die de MACD_2ToneColor Indicator willen integreren om met het belangrijkste nieuws om te gaan, moeten voorzichtig zijn met de blauwe signaallijn. Als u een korte transactie neemt, moet de helling van de blauwe signaallijn negatief zijn. Kortom, de richting van de blauwe signaallijn suggereert ook de richting van de trend. Dus als u een short trade opent door rode balken te krijgen in de MACD_2ToneColor Indicator terwijl de signaallijn zich in de stijgende modus bevindt, maakt u een grote fout. News traders zouden eerst prioriteit moeten geven aan de signaallijn en dan de aflezing van de gekleurde balken moeten nemen.


MACD_2ToneColor Indicator For MT4 - Conclusie


Het succes van een handelaar hangt van veel factoren af. Het bestuderen van de kernfunctie van de MACD_2ToneColor Indicator kan zeker een schone weg opleveren om hoogwaardige transacties aan te gaan, maar dit is niet genoeg. U moet een nauwkeurig handelsdagboek volgen en uw transactie met een laag risico openen. De meeste beginnende handelaren houden zich niet aan de juiste risicobeheerfactor, omdat ze emotioneel bevooroordeeld raken door het hoge slagingspercentage van de MACD_2ToneColor Indicator te zien. Voordat u de MACD_2ToneColor Indicator gaat gebruiken, moet u er zeker van zijn dat u de regels nooit zult overtreden.

Als actieve handelaar moet u zich bewust zijn van de slachtoffers. Verwacht geld te winnen van de meeste transacties zal niet werken, aangezien de resultaten bij het handelen willekeurig zijn. Het gebruik van MACD_2ToneColor Indicator gaat u helpen door uw prestaties te verbeteren. Mensen met een sterk en uitgebalanceerd handelsvoordeel zullen het dus op de lange termijn waarschijnlijk beter doen. Het juiste gebruik van de MACD_2ToneColor Indicator leren is een middel om uw handelsnauwkeurigheid te verbeteren. Maar om een significante verandering in uw handelscarrière te zien, moet u ervoor zorgen dat het systeem dat u gebruikt goed in balans is.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.