Pivot Only Indicator For MT4

Pivot Only Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. Pivot Only Indicator For MT4
  2. Ideeën uitwisselen met de Pivot Only Indicator For MT4
  3. Pivot Only Indicator For MT4 - Beste strategieën om de indicator te gebruiken
  4. Pivot Only Indicator For MT4 - Koop inzendingen
  5. Pivot Only Indicator For MT4 - Verkoop inzendingen
  6. Pivot Only Indicator For MT4 - Conclusie

De Pivot Only Indicator For MT4 is een eenvoudige tool die de pivots weergeeft op basis van H1, H4, dagelijks en maandelijks kandelaarpatroon. In plaats van te veel centrale lijnen te behandelen, vereenvoudigt deze indicator de handelszone voor de detailhandelaren. Om een consistente winst te maken met deze indicator, moet u deze gebruiken met behulp van signalen voor prijsacties.

FREE Pivot Only Indicator

Download the FREE Pivot Only Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


De Pivot Only Indicator For MT4 is een gestandaardiseerde tool die voornamelijk wordt gebruikt om uw handelservaring te verbeteren. Degenen die al lang in de handelssector actief zijn, kennen de complexiteit die gepaard gaat met het handelssysteem op ondersteunings- en weerstandsniveau. Meestal slagen de onervaren handelaren er niet in om de SR-niveaus op een nauwkeurige manier te tekenen. Ofwel nemen ze uiteindelijk de transacties op het lagere SR-niveau of ze concentreren zich op de verkeerde plek. Nadat u de Pivot Only-indicator op het handelsplatform heeft geïnstalleerd, ziet u de groene en paarse lijn die als weerstand en ondersteuning fungeert. Merk op dat deze lijnen gebaseerd zijn op significante hoogte- en dieptepunten van de markt en dat de kleur er niet echt toe doet. Als de prijs boven de lijn ligt, fungeert deze als ondersteuning, maar als de prijs onder de lijn ligt, werkt deze als weerstand.

Door het verschil tussen de paarse en groene lijn kun je het pad van de minste weerstand inruilen. Als u bijvoorbeeld verkoopt aan de paarse lijn en ziet dat de groene lijn meer dan 200 pips lager is, heeft u een grote kans om een aanzienlijke winst te maken. Probeer dus handelssignalen te vinden wanneer de afstand tussen deze twee lijnen groter is. Maar dit is geen hoofdregel, aangezien veel ervaren handelaren de kloof tussen deze twee lijnen beschouwen om een specifieke handelszone te bepalen.


Ideeën uitwisselen met de Pivot Only Indicator For MT4


De elite-handelaren kunnen een behoorlijk bedrag verdienen omdat ze vertrouwen op een bewezen handelsstrategie. Ze weten dat emotionele acties hen nooit consequent geld zullen laten verdienen. Voordat u begint met het genereren van de handelsideeën, moet u uw handelsstrategie testen. Het testen van de strategie moet worden gedaan in de demo-omgeving, zodat u de winstpercentage van het systeem kent zonder verlies te lijden. Maar degenen die nieuw zijn in het handelsberoep, kunnen wat problemen ondervinden bij het integreren van de Pivot Only Indicator. Maar we hebben een gemakkelijke oplossing voor hen. Ze kunnen een demo-account gebruiken en hun handelsstrategie zo creëren dat de groene en de paarse lijn overeenkomen met uw potentiële koop- en verkoopzone.

Sommige rookies negeren vaak de rol van de professionele handelsstrategie. Ze vertrouwen op de complexe methode en zelfs ze gebruiken onderbuikgevoel bij de transacties. Dingen als emoties, agressie en gebrek aan discipline kunnen de handelsideeën die door uw handelsmethode worden gegenereerd, echt belemmeren. Hoewel de Pivot Only Indicator een zeer krachtig hulpmiddel is, moet u deze indicator toch op de juiste manier gebruiken. Beschouw deze tool nooit als het belangrijkste element om de handelssignalen te vinden. De signalen moeten worden gegenereerd met eenvoudige technieken en vervolgens moeten de gegevens van de Pivot Only Indicator worden gebruikt om de transacties eruit te filteren.


Pivot Only Indicator For MT4 - Beste strategieën om de indicator te gebruiken


De professionele handelaren weten veel van de markt. In feite gebruiken ze vaak verschillende soorten handelsstrategieën om de transacties uit te voeren. Maar als u uw nauwkeurigheid wilt verbeteren, moet u de Pivot Only Indicator met de juiste strategie gebruiken. Over het algemeen worden Fibonacci, trendhandel, grafiekpatroon en voortschrijdend-gemiddelde handelssysteem gebruikt met deze indicator. Maar degenen die op te veel indicatoren vertrouwen, mogen de Pivot Only Indicator niet gebruiken, omdat het lezen van gegevens de meeste handelssignalen zal negeren. Wat betreft de selectie van het tijdsbestek, hebben de handelaren geen beperkingen, aangezien de tool altijd de nadruk legt op het hogere tijdsbestek om de ondersteunings- en weerstandslijn te tekenen.

Als nieuwe gebruiker van de Pivot Only Indicator, zult u merken dat de groene lijn overeenkomt met het belangrijkste ondersteuningsniveau en de paarse lijn overeenkomt met de weerstand. Soms zal er een discrepantie zijn tussen de SR-lijnen die door uw handelssysteem worden getekend en de lijnen die door deze indicator worden gegenereerd. Maar als dit een normaal verschijnsel wordt, heeft uw handelssysteem een aanzienlijke fout of gebruikt u niet de juiste strategie. Laten we nu de exacte methode illustreren waarmee lange en korte orders op de markt worden uitgevoerd.


Pivot Only Indicator For MT4 - Koop inzendingen
Het bepalen van de belangrijkste ondersteuningszone in de grafiek is een zeer zware taak. Om de longorder te nemen, zouden de detailhandelaren de longtransactie alleen op het belangrijkste ondersteuningsniveau moeten nemen. Zoek de bullish afwijzing in de prijs en ga vervolgens naar de Pivot Only-indicator. De afwijzing moet plaatsvinden bij de groene kleurlijn. Maar als uw handelsstrategie het koopsignaal op een ander ondersteuningsniveau opmerkt, moet u de afstand tussen de groene lijn en de bullish handelssignaalzone controleren. Als de kloof te groot is, moet u de ruil niet nemen.

Een grote kloof tussen het bullish prijsactiesignaal en de geautomatiseerde groene ondersteuningslijn getrokken door de Pivot Only Indicator vertelt ons dat het activum een aanzienlijke kans heeft om te vallen. Het is dus beter om de handelsconfiguratie te vermijden en naar betere kansen te zoeken. Zodra u het betrouwbare lange signaal heeft gevonden dat overeenkomt met de groene ondersteuningslijn, kunt u het risico inschatten en de lange order opnemen. Houd er rekening mee dat u alle standaardregels voor geldbeheer moet volgen, aangezien de Pivot Only-indicator alleen als filtertool fungeert.


Pivot Only Indicator For MT4 - Verkoop inzendingen
In dit segment wordt het een beetje lastig. We hebben al verteld dat de traders het gat tussen de paarse en groene lijnen kunnen beschouwen als een steun- of weerstandszone. Maar in dat geval mag de opening niet groter zijn dan 30 pips. Als de gap meer dan 30 pips is, zal het nemen van de short trade op dergelijke niveaus een brede stop loss vereisen. Om de short uit te voeren, zoekt u het belangrijkste weerstandsniveau in de grafiek. De prijs moet overeenkomen met de paarse lijn of hij blijft onder de paarse en groene lijn. Nadat u een betrouwbaar verkoopsignaal in de potentiële handelszone heeft gevonden, krijgt u uw bevestiging van de Pivot Only Indicator.

De bevestiging gebeurt op een heel eenvoudige manier. Het signaal wordt gevormd op de paarse lijn of het toont een sterke afwijzing van de weerstandszone. Maar in beide gevallen moet u het risico in elke transactie minder dan 3% van uw rekeningsaldo houden. Maar degenen die over sterke handelsmanagementvaardigheden beschikken, kunnen 3% risico nemen in de handel en verwachten het beter te doen. De detailhandelaar moet echter uiterst voorzichtig zijn met het nieuwsevenement. Tenzij ze ervaring hebben met het omgaan met de nieuwsgegevens, mogen ze alleen handelen in de meest stabiele staat van de markt.


Pivot Only Indicator For MT4 - Conclusie


Professionele handelaren kennen de rol van geldbeheer. Ze zijn nooit van plan de regels in dit beroep te overtreden, omdat ze weten dat het hen grote verliezen zal bezorgen. Bij het gebruik van de Pivot Only-indicator raken de rookies vaak overmoedig. Het is heel normaal om uw zelfvertrouwen een boost te geven, aangezien de indicator alleen het belangrijkste ondersteunings- en weerstandsniveau aangeeft. Dus als het u lukt om de transacties op dit niveau te nemen, moet u niet verwachten dat u regelmatig transacties verliest. Maar verwacht nooit dat u kunt voorkomen dat u transacties op de markt verliest.

Het verliezen van transacties is heel gebruikelijk in het handelsvak. Als je wilt slagen in dit beroep, moet je je bewust zijn van het feit, de Forex-markt is volkomen onvoorspelbaar. Concentreer u dus op het vinden van handelsopstellingen met een hoog risico / beloningsverhouding, zodat één enkele winnaar een paar verliezende transacties kan overwinnen. En zorg ervoor dat u geen emotioneel bevooroordeelde beslissing neemt terwijl u de groene en paarse lijn van de Pivot Only Indicator gebruikt.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.