MACD_2ToneColor Indicator For MT4

MACD_2ToneColor Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. MACD_2ToneColor Indicator For MT4
  2. Trgovanje z idejami z MACD_2ToneColor Indicator For MT4
  3. MACD_2ToneColor Indicator For MT4 - Nakup vnosov
  4. MACD_2ToneColor Indicator For MT4 - Prodaja vnosov
  5. MACD_2ToneColor Indicator For MT4 - sklep

MACD_2ToneColor Indicator For MT4 je različica enostavnosti tradicionalnega indikatorja MACD. Ta kazalnik večinoma uporabljajo naivni trgovci, saj grafični prikaz podatkov omogoča iskanje zelo natančnih trgovinskih nastavitev. Modre palice nad referenčno črto 0, ki kažejo bikovski zagon, rdeče pa pod referenčno črto 0, kažejo prodajni tlak. Toda za najboljši rezultat morate to orodje uporabiti v višjem obdobju.

FREE MACD_2ToneColor Indicator

Download the FREE MACD_2ToneColor Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


MACD_2ToneColor Indicator For MT4 je orodje za sekvenčno trgovanje, odvisno od treh edinstvenih meritev. Začetni izračun se opravi s pomočjo hitre in počasne EMA z obdobjema 12 oziroma 26. Za izračun signalne linije indikator uporablja obdobje SMA 9. Čeprav lahko za ta indikator spremenite vrednost obdobja, je priporočljivo, da se zanesete na privzete nastavitve. Začnite uporabljati ta kazalnik za trgovanje z glavnimi valutnimi pari. Ko se naučite pravilne uporabe tega kazalnika, se lahko počasi naučite trgovati s katerim koli sredstvom.

Odčitavanje kazalnika je prikazano v obliki barvnih trakov. Rdeče in modre palice so oblikovane v nihajočem vzorcu. Modre palice na zgornji strani osnovne črte kažejo na moč bika. Nasprotno, rdeče črte pod referenčno črto kažejo na medvedji trend. Za merjenje nestanovitnosti trga lahko uporabite razdaljo med modro signalno črto in barvnimi črtami. Če je razdalja velika, je volatilnost skrajna. Če pa vidite, da se palice oblikujejo, medtem ko modra signalna črta deluje kot meja, lahko pričakujete racionalno gibanje cene.


Trgovanje z idejami z MACD_2ToneColor Indicator For MT4


Delovanje katerega koli kazalnika je strogo omejeno samo na postopek filtriranja trgovanja. Na žalost večina novincev začne odvisno od kazalnikov, tako da ignorira osnovne odčitke. Toda s tem predstavljate veliko tveganje za svojo trgovsko kariero. Indikator MACD_2ToneColor je orodje za pomoč, ki vam bo potrdilo, da je določena postavka trgovine veljavna in ima potencial za ustvarjanje dobička. Torej, lahko jasno razumete, da brez močne strategije ta premium MACD_2ToneColor Indicator ni uporaben. Tisti, ki so že razvili način trgovanja, morajo zagotoviti, da je njihov sistem sposoben osvojiti več kot 65% časa. V nasprotnem primeru morajo spremeniti ali ustvariti nov sistem trgovanja.

Razvijanje nove strategije iz nič ni lahka naloga. Premakniti se morate na predstavitveni račun in najti natančen način za določitev glavnih ravni SR. Novinarjem smo priporočali, naj delajo v daljšem časovnem okviru, saj to povečuje možnost dostojnega dobička. Tisti, ki sistem ustvarjajo iz nič, imajo edinstveno priložnost, da vključijo indikator MACD_2ToneColor. Preden začnete v sistem vključevati indikator MACD_2ToneColor, morate vedeti, kako se to orodje uporablja za dolge in kratke posle.


MACD_2ToneColor Indicator For MT4 - Nakup vnosov
Za profesionalne trgovce se nakupni signali ustvarjajo ob zlomu upora in na glavnem podpornem območju. Zaključevanje novih dolgih poslov z analizo zloma je težka naloga in zahteva hitro ukrepanje s strani trgovca. Trgovce torej spodbujamo, naj signal za nakup iščejo na ključni ravni podpore. Ljudje, ki so spretni s cenovnimi akcijskimi signali, lahko zlahka najdejo dolgo trgovinsko postavitev z analizo bikove zavrnitve sveče. V tem času mora indikator MACD_2ToneColor na pozitivni strani referenčne črte prikazovati modre črte.

V primeru, da želite odpreti posle ob zlomu, morate analizirati modro signalno črto iz kazalnika MACD_2ToneColor. Ker preboj določene ravni odpornosti zahteva nestanovitno stanje na trgu, morate indikator MACD_2ToneColor opazovati z drugega zornega kota. Modre črte morajo biti prisotne na pozitivni strani, modra signalna črta pa bo v višjem položaju. To pomeni, da bo modra signalna črta lebdela nad modrimi črtami, ustvarjenimi z indikatorjem MACD_2ToneColor. Večja kot je razlika med palicami in modrim signalom, večja je verjetnost, da boste lahko zaslužili z dolgim naročilom pri bikovskem zlomu.


MACD_2ToneColor Indicator For MT4 - Prodaja vnosov
Pametni trgovci so zagotovo uganili, rdeče črte v indikatorju MACD_2ToneColor so potrditveni signal za sklenitev kratkega trgovanja. Po iskanju želenega medvedjega akcijskega signala na ravni upora lahko potrditveni signal poiščete na indikatorski plošči. Na negativni strani indikatorske plošče bodo rdeče črte. Upoštevajte, da morajo rdeče črte postopoma naraščati. Postopni prirastek nam pove, da prodajalci počasi postajajo močnejši.

Zdaj pridite do metode trgovanja z novicami. Trgovci, ki želijo vključiti indikator MACD_2ToneColor, da se spoprimejo z glavnimi novicami, morajo biti previdni glede modre signalne črte. Če sklenete kratko trgovanje, mora biti naklon modre signalne črte negativen. Skratka, smer modre signalne črte nakazuje tudi smer trenda. Torej, če odprete kratko trgovanje tako, da v indikatorju MACD_2ToneColor dobite rdeče palice, medtem ko je signalna linija v naraščajočem načinu, naredite veliko napako. Trgovci z novicami bi morali najprej dati prednost signalni črti, nato pa odčitati podatke z barvnih črt.


MACD_2ToneColor Indicator For MT4 - sklep


Uspeh trgovca je odvisen od številnih dejavnikov. Preučevanje osnovne funkcije kazalnika MACD_2ToneColor lahko zagotovo omogoči čisto pot do kakovostnih poslov, vendar to ni dovolj. Slediti morate natančnemu trgovalnemu dnevniku in trgovati z nizkim tveganjem. Večina trgovcev začetnikov ne upošteva ustreznega dejavnika upravljanja tveganj, saj postane čustveno pristranska, ko vidi visoko stopnjo uspešnosti kazalnika MACD_2ToneColor. Preden začnete uporabljati indikator MACD_2ToneColor, se prepričajte, da nikoli ne boste kršili pravil.

Kot aktivni trgovec se morate zavedati žrtev. Pričakovati, da boste zaslužili denar iz večine poslov, ne bo šlo, saj so rezultati pri trgovanju naključni. Uporaba indikatorja MACD_2ToneColor vam bo v pomoč pri izboljšanju učinkovitosti. Ljudje, ki imajo močno in uravnoteženo trgovinsko prednost, bodo najverjetneje dolgoročno boljši. Učenje pravilne uporabe kazalnika MACD_2ToneColor je sredstvo za izboljšanje vaše natančnosti trgovanja. Da pa boste opazili pomembno spremembo v svoji trgovinski karieri, morate zagotoviti, da je sistem, ki ga uporabljate, dobro uravnotežen.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.