16 indicators in 1 Indicator For MT4

16 indicators in 1 Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. 16 indicators in 1 Indicator For MT4
  2. Handelsideer med de 16 indicators in 1 Indicator For MT4
  3. 16 indicators in 1 Indicator For MT4 - Hold det simpelt
  4. 16 indicators in 1 Indicator For MT4 - regelmæssig divergens
  5. 16 indicators in 1 Indicator For MT4 - negativ korrelation

De 16 indicators in 1 Indicator For MT4 giver handlende mulighed for samtidig at overlejre følgende indikatorer på et prisoversigt: 1. Fire forskellige bevægende gennemsnit 2. Bollingerbånd 3. Parabolic SAR Derudover kan 16 andre populære tekniske indikatorer afbildes på separate ruder nedenfor prisoversigten: 1. Varekanalindeks? (CCI) 2. Relativ styrkeindeks (RSI) 3. Standardafvigelse 4. Bevægende gennemsnitskonvergensdivergens (MACD) 5. Stokastisk oscillator 6. Bullkraftindikator 7. Bæreffektindikator 8. On Balance Volume 9. Awesome Oscillator (AO) 10. Accelerator Oscillator (AC) 11. Money Flow Index (MFI) 12. Gennemsnit True Range (ATR) 13. Oscillator af bevægende gennemsnit (OsMA) 14. Gennemsnitligt retningsbestemt bevægelsesindeks (ADX) 15. Momentum 16. Force Index

FREE 16 indicators in 1 Indicator

Download the FREE 16 indicators in 1 Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

Handelsideer med de 16 indicators in 1 Indicator For MT4


Som nævnt eller antydet af indikatorens navn - denne indikator har evnen til at fremvise 16 forskellige indikatorer for at give dig et samlet overblik over, hvad der sker på markedet set fra et teknisk synspunkt.

I de fleste tilfælde behøver du dog ikke bruge alle 16 forskellige indikatorer, fordi du kan overvælde din handelsoplevelse og dermed få dig til at gå i analyse lammelse.


16 indicators in 1 Indicator For MT4 - Hold det simpelt


Derfor skal du bruge nogle få udvalgte indikatorer, som du kender meget godt, og som også giver dig ensartede resultater for de fleste af de strategier, du bruger i forbindelse med en bestemt indikator. På billedet nedenfor har jeg indsat et skærmbillede, der viser en mere forenklet gengivelse af indikatoren.

Ser man på billedet nedenfor kan du se, at jeg valgte EURUSD-paret som mit valutapar til valg for kortlægning af indikatorens plot, men dette var også det tilsvarende valutapar i det aktive diagram. Desuden bruger jeg en CCI-indikator, der har en periode på 14.Denne periode har vist sig at være pålidelig, fordi den giver ensartede resultater for min handel. Ikke desto mindre, hvis du ønsker at analysere dataene fra et andet valutapar, kan du vælge at gøre det efter ønske, men bare sørg for, at det valgte valutapar eller det finansielle instrument svarer til navnet på de finansielle instrumenter i din mægler.

Fordi du fra mægler til mægler nogle gange finder ud af, at visse instrumenter vil blive navngivet forskelligt, er du derfor nødt til at vælge instrumenter, der følger din mæglers navngivningskonvention.


16 indicators in 1 Indicator For MT4 - regelmæssig divergens


Nu hvor vi har ryddet den måde, kan vi nu fortsætte med at se efter handelsopsætninger, der gør brug af de nuværende indstillinger, vi har til denne indikator.Som bemærket i billedet ovenfor er dette en baisse regelmæssig opsætning af handelsdivergens, der opstod på den lille tidsramme - 15-minuts-diagrammet. Regelmæssige divergensmønstre er effektive prisstrukturer, der for det meste fører til tilbageførsler, og det er derfor, jeg kan lide at bruge denne handelsopsætning.

Regelmæssige baisse divergensmønstre opstår, når prishandlingen øger højere, mens oscillatoren laver lavere nedture. Selvfølgelig kan du bruge andre oscillatorer på dit kort, såsom RSI. MACD er også et andet godt værktøj til at bruge til opsætning af handelsdivergens. Ikke desto mindre fungerede CCI godt for mig i dette handelseksempel.

Det, jeg bedst kan lide ved handelsopsætningen, er, at det kom lige efter, at der var sket et London-breakout, hvilket betød, at markedet stod ganske stejlt opad og derfor nåede det, der muligvis kunne have været dagens højeste. Nu med den regelmæssige bearish divergensstruktur, der kommer i fuld flow, betyder det, at det høje af dagen allerede kunne have været sat som set af udmattelsen i den normale opsætning af divergenshandel.

Dette mønster opstod i 15-minutters diagrammet, hvilket betyder, at vi kun tager en kort position i kort tid. Derfor er der ikke behov for at forpligte sig til dette, så handel i lang tid. I det næste handelseksempel tog vi denne indikators kapaciteter op til det næste niveau.


16 indicators in 1 Indicator For MT4 - negativ korrelation


På billedet nedenfor har jeg indsat et billede, der viste negativ sammenhæng mellem EURUSD og USD-indekset.Årsagen til, at du ser denne negative sammenhæng mellem EURUSD og USD-indekset, er, at USD-indekset har en stærk positiv sammenhæng med USD-valutaen, men USD-valutaen er faktisk citatvalutaen i EURUSD-parret, og det er derfor, du ser de modsatte bevægelser mellem EURUSD og USD-indekset.

For mine indstillinger, hvad jeg gjorde, var, at jeg lige valgte USD-indekset, og derefter valgte jeg at se på dataene i pengestrømsindekset. Jeg gjorde dette, fordi pengestrømsindekset faktisk forsøger at overvåge ind- og udstrømning af køb og salg af volumen i forhold til et bestemt indeks eller par. USD-indekset har en tendens til at sælge, når EURUSD er ved at vinde styrke.

Med korrelation skal du værdsætte det faktum, at det ikke er en perfekt videnskab, fordi du finder ud af, at selvom der er en høj negativ eller positiv korrelation, er der nogle forsinkede elementer, der følger med det, fordi markedet er så forskelligt med så mange finansielle instrumenter, der har forskellige niveauer af udbud og efterspørgsel.

Eksemplerne, som jeg refererer til ovenfor, berører bare toppen af isbjerget med hensyn til hvad denne indikator kan gøre for dig. Det har meget potentiale og muligheder, men du bør teste dine metoder grundigt i dine simuleringsmiljøer, før du går live.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.