B clock with Spread Indicator For MT4

B clock with Spread Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. B clock with Spread Indicator For MT4
  2. Handelsideer med B clock with Spread Indicator For MT4
  3. B clock with Spread Indicator For MT4 - opsætning
  4. B clock with Spread Indicator For MT4 - Nyheder
  5. B clock with Spread Indicator For MT4 - Binære optioner

B clock with Spread Indicator For MT4 viser den tid, der er tilbage, før en ny lysestage begynder at plotte. Det viser også Bid-Ask-spredningen i en skrifttype, der kan tilpasses.

FREE B-clock with Spread Indicator

Download the FREE B-clock with Spread Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

Handelsideer med B clock with Spread Indicator For MT4


Denne indikator giver dig et display, der viser de resterende tidsdata og spredningsdata. De resterende tidsdata er baseret på tidsrammen, og hvor meget tid der er tilbage, før den næste lysestage dannes. Det er et praktisk værktøj at have, fordi du er i stand til nøjagtigt at time dine poster baseret på uret. Det er altafgørende, især i sådanne tilfælde, hvor du bruger en strategi, der har en indgangsregel, der bestemmer, at du kun skal komme ind på markedet, så snart den nye lysestage er dannet.

Under ustabile markedsforhold vil du opdage, at der kan accelereres glidning, når det næste lys dannes, hvilket muligvis resulterer i, at du kommer ind på markedet på et ugunstigt tidspunkt, hvis du faktisk fejler din indrejse. Timing er afgørende - som nævnt er de fleste strategier tidsfølsomme, men nu har du et værktøj, der konstant holder dig ajour med hensyn til tiden.

Når du lægger værktøjet i dit diagram, skal du bemærke parentesen - imellem parenteserne er spredningen. Spændet er dybest set forskellen mellem spørgsmålet og budprisen. Dette er den måde, hvorpå mæglere tjener penge, fordi hver handel, du foretager - mængden deraf anvendes på dette spread. Du skal altid være opmærksom på denne handelsomkostning, fordi det er en direkte omkostning for din handelsaktivitet. Desuden, hvis du har en variabel spread-konto, ændres denne værdi hele tiden.

På volatile markeder vil spændet stige, især under store nyhedsbegivenheder. Spredningen er et værktøj, som mægleren bruger til deres fordel, så det er altid godt at være opmærksom på dette stadigt skiftende datapunkt.

Nu skal jeg bare vise, hvordan denne indikator ser ud, når den lægges ind på din skærm.

B clock with Spread Indicator For MT4 - opsætning


Nedenfor kan du se indikatoren tilføjet i mit diagram. Uret vises til venstre, mens spredningen gives i parenteserne.Indikatoren fungerer, som den skal, men på grund af den lyse baggrund, som jeg bruger, gør det det slags for mig at genkende skærmen på min skærm. Standardindstillingen er defineret, så displayet eller farven på teksten skal være lyseblå. Hvilket ikke er godt i mit tilfælde. Hvis du skulle bruge en mørk skærmfarve, vil det være helt fint - i mit tilfælde vil jeg ikke ændre baggrundsfarven. Jeg vil bare ændre farven på indikatorens tekst. Jeg går med rødt, så jeg hurtigt kan genkende displayet. Selvfølgelig kan du ændre farven til den farve, du foretrækker.

B clock with Spread Indicator For MT4 - Nyheder


En situation, hvor denne indikator kan være nyttig, er at bruge den som et tilføjelsesværktøj til at handle med nyhederne. Hvad der sker under nyhedsbegivenheder er, at spredningen begynder at åbne op og udvides, men det er ikke nok til at informere din handel. Du har stadig brug for et timingelement for at få handlen rigtig. Derfor har indikatoren her stearinlys inkluderet, så du kan kontrollere nedtællingen af stearinlys på dit handelsdiagram, der fører op til nyhedshændelsen uden at skulle vende dit fokus væk fra dit handelsdiagram ved at se på et selvstændigt ur eller ur.

B clock with Spread Indicator For MT4 - Binære optioner


Nyhedsbegivenheder er ikke den eneste brugssag. I handel med binære optioner - de fleste mæglere har ikke en MT4-platform. De har simpelthen deres egne handelsplatforme, der findes uden behov for MT4. Dette har sine fordele, men i tilfælde som testning har du brug for din MT4-platform. Med dette mener jeg, at du kunne udvikle eller teste en handelsstrategi for binære optioner ved hjælp af tekniske værktøjer eller tilpassede indikatorer, der kun er kompatible med MT4. Derfor er du ikke i stand til at udføre din test i den dedikerede software til handel med binære optioner, fordi de tilpassede MT4-indikatorer ikke er kompatible, hvorfor du skal bruge MT4.

Så hvad du kunne gøre er at indlæse uret og spredningsindikatoren på din skærm. Derudover vil du også bruge et vandret objektværktøj som et simuleringsværktøj til at vælge din strejkspris på skærmen på indgangslyset. Så hvis din udløbstid baseret på din strategi er 5 minutter - så kan du bare se på uret til nedtælling, indtil din virtuelle binære optionskontrakt er udløbet. Du kan bare henvise til den vandrette linje for at se, hvor markedet endte på det tidspunkt, hvor kontrakten udløber. Det er ikke en helt elegant løsning, men du vil stadig være i stand til at få et omfattende indblik i den faktiske implementering af din handelsstrategi for binære optioner, mens du tester i MT4.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.