Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4

Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4
  2. Handelsideer med Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4
  3. Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4 - automatiske Triple-WMA signaler

Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4 genererer køb og salg af signaler baseret på skæringspunktet mellem et 5-periode Vægtet bevægende gennemsnit, et 20-periode Vægtet Bevægende Gennemsnit og et 100-periode Vægtet Bevægende Gennemsnit. Købsignaler er afbildet af opadrettede blå pilene, mens nedadrettede røde pile antyder korte handler. BunnyGirl anbefalede oprindeligt at bruge indikatoren til at handle fire valutapar - EURUSD, USDCHF, GBPUSD, EURJPY - under den europæiske session og starten af den amerikanske session.

FREE Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator

Download the FREE Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker


Handelsideer med Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4


Som nævnt i indledningen er der faktisk 3 vægtede glidende gennemsnit indarbejdet i dette handelssystem, og de har følgende perioder, som er - 5, 20 og 100.

Hvis du selv skulle gøre dette uden brug af indikatoren, kan du blot uploade disse tre vægtede glidende gennemsnit i dit handelsdiagram. Et vægtet glidende gennemsnit er godt, fordi det er lidt mere avanceret end de normale eller enkle glidende gennemsnit, som lægger stor vægt på historisk prisaktivitet.

Med det vægtede glidende gennemsnit er det lidt anderledes, fordi det i sin metriske indeholder nogle af de nyeste prishandlinger og aktiviteter i dets vægtning - deraf navnet vægtet glidende gennemsnit. Denne enkle dynamik er i stand til at give os som handlende pålidelige signaler, hvis du skulle handle crossovers.

Hvis det gøres manuelt, hvad der ville ske er, at hvis du vil købe ved hjælp af de tre nævnte WMA'er, skal du vente på, at 5-WMA krydser 20-WMA og 100-WMA på vej op. Derefter skal 20-WMA krydse 100-WMA til hovedet. Fra top til bund vil du have 5-WMA, 20-WMA og 100-WMA i den rækkefølge. Tilsvarende, hvis du vil starte en salgshandel, skal du vente på, at 5-WMA krydser 20-WMA og 100-WMA, der går nedad.

Derudover skal 20-WMA på tværs af 100-WMA gå ned, så fra top til bund har du 100-WMA, 20-WMA og 5-WMA i den rækkefølge til at udføre din salgshandel. Dette er triple-WMA crossover-metoden, der udføres manuelt. Men manuelt kan dette også til tider være ganske besværligt og besværligt, fordi du altid bliver nødt til at overvåge markedet i et forsøg på at identificere disse vigtige kryds, da dette danner grundlaget for dine signaler.


Bunnygirl Cross and Daily Open Indicator For MT4 - automatiske Triple-WMA signaler


Heldigvis med denne indikator er der ikke behov for det, fordi det automatisk sender crossover-signalerne til dig ved hjælp af røde og blå pile. De blå pilsignaler er købstransaktioner, mens de røde pilsignaler er salgshandelssignaler. Bare ved at nogle gange - godt det meste af tiden - når du indlæser denne indikator i dit diagram, fungerer det ikke.

Tror ikke, at dette skyldes en funktionsfejl. Det fungerer simpelthen ikke, for når det uploades til den forkerte tidsramme. Dette skyldes, at denne indikator udelukkende blev lavet til at handles udelukkende inden for 30 minutters tidsramme - den fungerer ikke på nogen anden tidsramme. Som nævnt i indledningen fungerer denne indikator på et par par, nemlig - EURUSD, USDCHF, GBPUSD og EURJPY.

Dette er de eneste fire par, som denne indikator arbejder på, hvis du ønsker at realisere ensartede resultater. En anden ting, der også blev berørt vedrørende denne indikator, er at den også er en tidsfølsom indikator. Det betyder, at det fungerer på bestemte tidspunkter inden for en handelsdag. Det fungerer i den europæiske session og også i starten af den amerikanske session.

Med alt dette sagt, vedhæftet nedenfor, finder du gode handelseksempler baseret på de ovennævnte valutapar, hvorfor hvert skærmbillede angiver ideelle øjeblikke, når du skal komme ind på markedet. Først op har vi EURUSD-handelsmuligheden præsenteret nedenfor.Når man ser på billedet ovenfor, kan man se, at der var to gode købsignaler, der syntes med tilladelse til de blå pile. Og i begge tilfælde dukkede disse områder op på det rigtige tidspunkt, hvor den lilla linje eller den blå linje gik fra at være en modstandslinje (i den tidligere tendens) til nu at være støtte. På billedet nedenfor har jeg fremhævet en salgsmulighed på USDCHF.Når man ser på billedet ovenfor, gav indikatoren os et salgssignal med røde pile. Den anden pil var fantastisk, fordi den kom lige efter, at der blev dannet et bearish opslugtende mønster, hvilket gjorde det til et godt øjeblik at sælge. Nedenfor har vi et skærmbillede af GBPUSD-købsmuligheden.I skærmbilledet ovenfor kan vi se, at et godt købssignal er dukket op, da et bullish opslugtende mønster blev dannet, og det dukkede også op på det rigtige tidspunkt. Til sidst har vi en handelsmulighed, der blev præsenteret for os på EURJPY-diagrammet i henhold til nedenstående skærmbillede.Med henvisning til skærmbilledet ovenfor kan vi bemærke, hvordan den blå linje gik fra at være modstand til at blive en supportlinje. På supportlinjen er der, hvor den blå pil dukkede op, derfor var det også et godt øjeblik for os at købe. Afslutningsvis kan det siges, at der ikke er behov for at udnytte hver enkelt handelsmulighed, som præsenteres af indikatorens pile.

I det væsentlige skal du handle inden for de anbefalede handelssessioner på tværs af de fire nævnte par. En af de vigtigste afgørende faktorer, der informerer en meget sandsynlig handel, er prishandlingsmønstre - især de gruppeprishandlingsmønstre, der er karakteriseret som omvendelsesmønstre.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.