Daily Channel Indicator For MT4

Daily Channel Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. Daily Channel Indicator For MT4
  2. Handelsideer med Daily Channel Indicator For MT4
  3. Daily Channel Indicator For MT4 - handelsposter
  4. Daily Channel Indicator For MT4 - tilbageførselsindgange
  5. Daily Channel Indicator For MT4 - Konklusion

Den Daily Channel Indicator For MT4 viser enhver tidszone dagligt. Dette værktøj markerer den høje pris og den lave pris, der er nået i den bestemte tidszone. Indikatorskaberen anbefaler brugen på timekart og lavere.

FREE Daily Channel Indicator

Download the FREE Daily Channel Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker


Handelsideer med Daily Channel Indicator For MT4


Kanalbaserede indikatorer er nyttige, da de afslører højder og nedture på markedet i form af en tunnel. Denne kanalindikator, som vi bruger her i dag, er en, der konstant overvåger op- og nedture inden for en handelsdag, og derfor producerer den den firkantede kanalindikation, der altid ændrer sig i forhold til dens beregning.

Den ekstreme højde af kanalen repræsenterer modstandslinjen, der er farvet i blå, og derefter er den ekstreme lave del af kanalen støttelinjen, der er farvet i rødt. Midt i disse linjer finder du en grøn linje, der bare viser dig ligevægtspunktet for dagen. På billedet nedenfor præsenteres en måde at bruge denne indikator på.Med henvisning til billedet ovenfor kan du se, hvordan jeg brugte denne kanalindikator til at tegne trendlinjer. Dette er fantastisk, fordi det giver mig mulighed for at analysere markedet effektivt og genkende øjeblikke, hvor markedet er ved at foretage ordentlige tilbageførsler eller breakouts. For at du kan tegne opadgående linje, skal du bare forbinde to vendepunkter på den røde linje og udvide den ind i fremtiden, og det vil være din trendlinje for opadgående tendens.

På samme måde som nedtendensen bruger du de blå linjer i kanalindeksindikatoren til at have to berøringspunkter for at generere en modstandstrendelinje, som også udvides til fremtiden. Hver gang markedet bryder disse niveauer, ved du, at markedet er ved at vende om.


Daily Channel Indicator For MT4 - handelsposter


Jeg har også angivet nedenfor yderligere to handelsmuligheder, som du kan udforske - faktisk er der tre. Den første handelsmulighed som vist nedenfor er et trend fortsættelsesmønster.Med henvisning til billedet ovenfor kan vi se, hvordan en trend fortsætter handel. En trendfortsættelseshandel er en handel, der ikke har et superhøjt forhold mellem risiko og belønning sammenlignet med en tilbageførselshandel, fordi du med en omvendt handel forsøger at komme ind på markedet tidligst, når en ny trend dannes.

Med trendfortsættelsesmønster leder du efter bevægelser på markedet, hvor tendensen vil blive forlænget, efter at en lille retracement eller en lille konsolideringsfase har fundet sted. På billedet ovenfor identificerede vi en bullish trend fortsat handel. Jeg brugte kanalindikatoren til at finde dette indgangspunkt for et køb - dybest set bruger du bare den midterste linje på kanalindikatoren som en retningslinje.

Hvis prisen går over og lukker over denne grønne linje, ved du, at markedet sandsynligvis fortsætter i retning af bruddet. Hvad der var gavnligt ved denne situation, var at der var et stærkt bullish mønster), der opstod, og dette kom i form af et bullish opslugtende mønster.

Hvilket var en glimrende mulighed for at handle. Med opsætningen af trend fortsættelse kan du anvende den samme logik for salgshandelsopsætninger. Desuden kan du også bruge kanalens ekstreme nedture og ekstreme højder som mål for overskud. Selvom markedet måske ikke altid når disse mål, er det stadig en pålidelig retningslinje at bruge til sådanne formål.


Daily Channel Indicator For MT4 - tilbageførselsindgange


Derefter har vi to andre handelsmuligheder, der kom i form af tilbageførselssignaler som vist nedenfor.Med henvisning til billedet ovenfor har vi identificeret en bullish tilbageførsel på venstre side og på højre side identificerede vi en baisse tilbageførsel. Hvordan du går frem til at identificere disse indgangspunkter er ved at tilføje en Bollinger-båndindikator sammen med den daglige kanalindikator.

Alt hvad du skal gøre er, at når du leder efter en bullish vending, skal du vente på, at markedet er i en nedadgående tendens, og så skal du vente på den røde linje iof daglig kanalindikator for at krydse midterlinjen i Bollinger Bands-indikatoren . I det øjeblik det krydser midtlinjen i Bollinger Bands-indikatoren, er det tidspunkt, du rent faktisk skal åbne din handel som vist på billedet.

Den næste på højre side var næsten den samme, bortset fra at det var en omsætningshandel, der blev oprettet. Med tilbageførselssituationen vil du have, at den blå linje i den daglige kanalindikator skal møde eller skære midtbåndet i Bollinger Bands-indikatoren. I det øjeblik, der sker, skal du åbne din salgshandel.


Daily Channel Indicator For MT4 - Konklusion


Afslutningsvis er den daglige kanalindikator en indikator i topklasse, der kan bruges til flere formål. Dette blev bevist effektivt godt nok. Vi brugte denne indikator til at konstruere relevante op- og nedadgående linjer. For det andet brugte vi det til handel med trend fortsættelse. Til sidst brugte vi det til handel med tilbageførselsopsætninger. Dette viser bare, hvor alsidigt eller fleksibelt dette handelsværktøj er.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.