Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4

Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4
  2. Handelsideer med Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4
  3. Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4 - Køb og sælg poster

Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4 er en ændret version af SuperTrend-indikatoren, der bruger mindre ressource end den originale MT4-indikator. SuperTrend analyserer prismoment og volatilitet til signalforhandlere, når en trend etableres. Indikatorværdierne beregnes ved hjælp af to parametre, nemlig gennemsnitligt sandt interval (ATR) og faktor (multiplikator). Købs- og salgssignaler genereres, når indikatoren begynder at udskrive enten under lukkekursen eller oven på slutkursen. Det kan bruges på intradag, dagligt og ugentligt, og fungerer godt under trendfase på markedet. Kolier_SuperTrend_Indi-indikatoren til MT4 fungerer også som stærk modstands- og støttezoner. Forhandlere kan også bruge det til at lokalisere områder til placering af bageste stop for åbne positioner.

FREE Kolier_SuperTrend_Indi Indicator

Download the FREE Kolier_SuperTrend_Indi Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


Handelsideer med Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4


Denne indikator er en udvidelse af super trendindikatoren. I det væsentlige viser denne indikator dig, hvad trendretningen er ved hjælp af linjer, der enten er farvet i rødt eller grønt. Når markedet handler i en uptrend, vil der være en grøn linje, der flyder lige under prishandlingen.

Og når markedet handler i en nedadgående tendens, vil der være en rød linje, der lurer lige over prisaktionen. Intuitivt vil de fleste forhandlere drage mod ideen om at bruge denne indikator til at handle tilbageførsler, hvilket er en god handelside at følge, fordi de signaler, denne indikator genererer, er ret pålidelige.

Det er dog også værd at nævne, at vi ikke kun skal handle tilbageførsler baseret på farveændringer alene, men vi er også nødt til at handle tilbageførsler baseret på prishandlingsmønstre. Med dette mener jeg, at vi er nødt til at se efter øjeblikke på markedet, hvor aktivet udskriver et virkelig stærkt omvendt lysestage-mønster. Og på dette grundlag vil vi derefter formulere vores handelsideer.


Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4 - Køb og sælg poster


Nedenfor har jeg nævnt et par eksempler på, hvordan vi kan bruge denne indikator, men først starter vi med opsætningen af handel.I skærmbilledet ovenfor kan du se, at jeg påpegede dig to muligheder. Den første var en bullish vendingshandel og den anden var bearish vendingshandel. På venstre side har vi den bullish reverseringshandel mærket som 1.1 og 1.2.

Den første ting, vi ventede på, var, at markedet skulle vende, hvilket blev indikeret af indikatoren, da den skiftede til grøn. Når vi først havde denne potentielle bullish tilbageførselsalarm, vendte vi os til selve prishandlingen for at se efter øjeblikke, hvor markedet giver os tilbageførsel af lysestage-mønstre af en bullish karakter.

Det var faktisk tilfældet, fordi markedet gav os et bullish opslugtende mønster, hvilket gjorde det til et godt øjeblik for os at købe. Ud over dette påpegede vi også i denne post et godt område for dig at placere dit stop loss-niveau. Alt du skal gøre er bare at henvise til den grønne linje og placere dit stoptab lige under den grønne linje.

Når du først har positioneret dit stop, kan du bare lade det handle i overensstemmelse hermed, fordi stoptabet er i et område, der så at sige betragtes som en sikker zone. I det næste eksempel til højre på skærmbilledet - vi har en baisse tilbageførselsopsætning mærket som 2.1 og 2.2. Handelsopsætningen er lidt anderledes, for hvad der skete, var, at vi identificerede et omvendt mønster inden farveændringen.

Vendemønsteret kom i form af en dobbelt top. Et dobbelt topmønster er bare et M-formet mønster, der er skabt af prisaktionen. Dette er et af de stærkeste tilbageførselsmønstre på markedet, fordi det indikerer trendudmattelse, da markedet har nået et muligt modstandspunkt.

Det kan ikke fortsætte med den underliggende uptrend. Når vi først identificerede dette dobbelt topmønster, var det næste trin at vente på det øjeblik, hvor indikatoren skifter fra grøn til rød, hvilket gjorde betingelserne nu egnede til salg. Ligesom det lange handelseksempel, vi havde før, vil vi også bruge indikatoren som en retningslinje til indstilling af stoptab.

Lige over prishandlingen finder du den røde linje oscillerende. Så du vil placere dit stoptab tæt på eller lige over dette røde niveau, fordi denne region betragtes som en sikker zone, hvilket betyder, at markedet muligvis ikke når den region i perioden med kortvarig handel. Når du først har forstået dette grundlæggende koncept, kan du gå videre og implementere strategien uafhængigt på din egen handelskonto.

Dog skal du bare huske på, at du skal lave din egen omfattende test og simulering inden du officielt udfører dette handelssystem. I både køb og salg eksempler nævnte jeg, at du kan bruge indikatoren til at indstille et stoptab. Dette er sandt, men du kan også bruge det som en kilde til vejledning til manuelt at følge dit stoptab som vist på billedet nedenfor.På samme måde som du indstiller dit stoptab i det øjeblik du åbner din handel - du følger dybest set linjen i indikatoren og trækker derefter dit stoptab langs den linje, så hvis det er en købshandel, skal du sørge for at din SL forbliver lidt under linje for et køb, og det vil forblive lidt over den røde linje for en salgshandel.

Men hvis du ikke har meget skærmtid til rådighed, fordi de fleste mennesker har job. Hvad du kunne gøre er, at du kunne måle afstanden fra dit oprindelige stoptab og derefter importere dette nummer til den automatiske bageste stopmængde. Så når du har indsat denne mængde i form af point eller pips, når markedet skrider frem til din fordel, stoppes stoptabet automatisk.

Bare ved, at det er lidt anderledes end den manuelle metode, fordi det ikke altid vil være under den grønne linje, hvis det er en købshandel eller over den røde linje for et salg. Fordi afstanden til stoptabets længde og den efterfølgende stopordre er foruddefineret i det øjeblik du åbner handlen. Ikke desto mindre er dette en god indikator at bruge. Du kan bruge den til handel med omvendte handelsopsætninger, og du kan også bruge den til manuel handel med dit stoptab eller til indstilling og aktivering af automatiske efterfølgende stop.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.