Length of trend Indicator For MT4

Length of trend Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. Length of trend Indicator For MT4
  2. Handelsideer med Length of trend Indicator For MT4
  3. Length of trend Indicator For MT4 - Køb indgang
  4. Length of trend Indicator For MT4 - Konklusion

Length of trend Indicator For MT4 viser længden på trendlinjer, der allerede er placeret på et prisoversigt i point. Dette kan hjælpe erhvervsdrivende med at måle omfanget af en tendens.

FREE Length of trend Indicator

Download the FREE Length of trend Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

Handelsideer med Length of trend Indicator For MT4


Denne indikator udtrykker længden af en trendlinje i point, så du kan få en kvantificerbar reference til en bestemt trendline. Som du kan se, har jeg imidlertid uploadet eller indsat i billedet nedenfor, som viser et indledende perspektiv af indikatoren i det øjeblik det aktiveres.Men som du kan se på billedet ovenfor, er der ikke noget, der virkelig vises, og det er fordi denne indikator ikke automatisk scanner gennem det nuværende marked og derefter kvantificerer længden af alle identificerede tendenser. Det gør det ikke - det fungerer på en lidt anden måde.

Så hvad du skal gøre for at aktivere det er, at du faktisk skal begynde at tegne linjer selv, og indikatoren opfanger automatisk trendlinjeobjekterne og kvantificerer derefter længden af trenden i form af punkter.

Billedet nedenfor viser, at jeg har tegnet nogle trendlinjer, og hvis du kan se i starten til slutningen af trendlinjen, vil der blive angivet et tal, så når du ser på billedet ovenfor, kan du se, at den største trendlinje er en uptrend og den har 2101 point i længden, hvilket grundlæggende oversættes til 210 kerner, hvilket er et kæmpe handelsbevægelse.Men hvad der er unikt ved denne opstilling her er, at der er bullish dominans på markedet, og at der desuden var et bullish mønster, som var dannet, og det lignede et bullish flagmønster.


Length of trend Indicator For MT4 - Køb indgang


Hvis du ser på det bullish flagmønster, kan du se, at det faktisk er et trendfortsættelsesbillede nedenfor.Du kan se, at markedet i øjeblikket er i et stort bullish flag, og derfor er det et godt tidspunkt at faktisk åbne købshandler. Så i dette tilfælde bruger jeg bare indikatoren til at bekræfte længden af stangen på det respektive flag i dette tilfælde var det cirka 210 kerner. Jeg har tegnet hele flagmønsteret ved hjælp af blå linjer.

Så ideen er at se efter bullish breakouts med et par andre understøttende faktorer. Desuden, hvis du ser nøje, har jeg også trukket i supportlinjen, der opstod kl. 1.29286. Det var på dette niveau, hvor der var dannet en lang bullish stift, og den havde en lang hale. Denne lange bullish pin bar betyder også afvisning for sælgere, selvom de forsøgte at vende markedet, men de var mislykkede.

Det var vores indgangssted - det øjeblik pinbjælken afsluttede sin formationsstøtte. Det var en god idé at komme ind, og så skal du placere dit stoptab under flagmønsteret, fordi det flag, der udgør den største svingning lavt, er det derfor klogt at placere et stoptab lige under denne region.Billedet ovenfor beskriver dig, hvor du skal placere dit stoptab og også dit mål for profit. Dit mål for indtjeningsoverskud kan gå lige i toppen af flagget, men det er ikke nødvendigt at vente på, at markedet når dette punkt. Du kan tage overskud før dette niveau, når du er tilfreds med dine positive gevinster.

Hvad jeg kan lide ved denne indikator er, at det medfører mere præcision i din handel med, hvilket primært skyldes, at du har trendlinjer, der kvantificeres baseret på længden. Og gennem det er du i stand til at udlede, hvad der er den dominerende trendretning i en bestemt tidsperiode, og gennem det er du i stand til at formulere handelsideer og handelstider, som du kan udnytte.

Dette var præcis, hvad jeg gjorde i mit handelseksempel, fordi jeg opdagede, at den dominerende trendretning var bullish, og der var også et enormt bullish mønster, der var dannet, og efter det ledte vi bare efter lange indtrædelser på markedet. Takket være en vis sammenløb med tilladelse til støtte og et bullish reverseringsmønster var vi i stand til endelig at komme ind på markedet med to bullish handler, der havde et stoptab under flagget og overtog overskuddet lige på toppen af flagget.

Det var dog ikke nødvendigt for dig at vente på, at markedet nåede dit overskudsmål, fordi du simpelthen kan tage overskud, når du er god. Plus det hjælper også med at spore dit stoptab - så du minimerer risikoen, når markedet gradvist bevæger sig til fordel for din handelsposition.

Length of trend Indicator For MT4 - Konklusion


Til sidst vil jeg bare sige, at denne indikator ikke kan bruges til at generere signaler alene - det er ikke nyttigt at udsende købs- og salgssignaler, da det ikke fungerer på den måde.

Det er simpelthen et værktøj, som du bruger til at supplere din eksisterende videnbase og handelsstrategier, så du kan identificere meget sandsynlige handelsopsætninger, der kan komme i form af sammenløb, der har mere end en understøttende faktor, der styrker din tilsigtede handelsfortælling.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.