Multiple ZigZags in a single window Indicator For MT4

Multiple ZigZags in a single window Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. Multiple ZigZags in a single window Indicator For MT4
  2. Handelsideer med Multiple ZigZags in a single window Indicator For MT4
  3. Multiple ZigZags in a single-window Indicator For MT4 - Trendlines
  4. Multiple ZigZags in a single window Indicator For MT4 tilbageslag

De Multiple ZigZags in a single window Indicator For MT4 viser fire ZigZag indikatorer fra fire forskellige tidsrammer (H1, H4, D1, W1) i et enkelt diagramvindue. Farveskemaet for de forskellige ZigZags er vist nedenfor: H1 - Rød H4 - Orange D1 - Grøn W1 - Blå

FREE Multiple ZigZags in a single window Indicator

Download the FREE Multiple ZigZags in a single window Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker


Handelsideer med Multiple ZigZags in a single window Indicator For MT4


Når det kommer til teknisk analyse, er en af de vigtigste roller, du vil påtage dig i denne proces, at identificere svinghøjder og svinglåger. Du skal være i stand til at gøre dette så nøjagtigt som muligt, fordi disse svingninger og svingninger højder faktisk danner grundlaget for de fleste handelsstrategier og handelsdirektiver.

Så gør dit bedste for at få det rigtigt. For at opnå dette manuelt, hvad du vil gøre, er måske at smide en trendlinje og derefter markere de forskellige svingnedsættelser og svinghøjder, der er mest synlige for dit øje. Og derfra ser du efter lysestage mønstre eller breakouts, der inspirerer dig eller udløser dig til at åbne et køb eller salg af handler. Den manuelle rute kan dog være arbejdskrævende, og du kan også lade dig være udsat for og udsat for unøjagtigheder.

Hvordan du ser markedet i forhold til sving nedture og sving højt kan til tider være vildledende. Derfor har du brug for en indikator, der er i stand til at gøre dette for dig på en måde, der er mere pålidelig - og det er grunden til, at denne indikator blev oprettet zigzag-indikatoren.

Multiple ZigZags in a single-window Indicator For MT4 - Trendlines


Hvis du ser på prishandlingsaktiviteten, er det en sammenfatning af prisbevægelser, der danner zigzag-mønstre. Det er alt der er ved det. Den reducerede form for al handelsaktivitet på markedet er en ophobning af zigzag-bevægelser på grund af den stadigt skiftende købs- og salgsdynamik.

Derfor forenkler eller opsummerer zigzag-indikatorer faktisk den underliggende handelsaktivitet. I de fleste tilfælde, når jeg bruger en zigzag-indikator, bruger jeg den til at tegne mine trendlinjer. Simpelthen fordi zigzag-indikatoren har skarpe vendepunkter, der startes af zigzag-indikatoren. Jeg bruger disse vendepunkter som mine to eller tre forbindelsespunkter eller berøringspunkter for mine trendlinjer.

Hvis jeg tegner en opadgående linje, vil jeg se efter øjeblikke, hvor indikatoren lavede en nedgang og derefter et kraftigt opsving. Forbindelse af disse to punkter udgør supportens uptrendelinje. Når jeg tegner trendlinjer for nedadgående tendens, vil jeg se efter to til tre punkter, hvor zigzag-indikatoren gik fra at lave et opsving og derefter fortsatte med en kraftig nedgang.

Når disse to punkter er tilsluttet, får jeg en ordentlig modstand nedadgående linje trukket, så jeg faktisk kan lokalisere de øjeblikke, hvor prishandlingen initierer mulige breakouts for efterfølgende eller sandsynlige tilbageførsler. Billedet nedenfor viser, hvor jeg faktisk har gjort nøjagtigt det ved hjælp af indikator zigzag-indikatoren.Som du kan se i ovenstående billede, har jeg tegnet modstandens nedadgående linjer med to berøringer af zigzag. Uptrend-linjen er en support-uptrend-linje. I de fleste tilfælde vil to berøringer være nok, så det var det, jeg gik med i dette eksempel.

Bare ved at tage et ordentligt kig på skærmbilledet ovenfor kan du se, at der er mere end en zigzag-indikator på billedet. Dette skyldes, at denne indikator er en flere zigzag-indikatorer, der udskriver zigzags fra forskellige tidsrammer - fra tidsrammerne hver time, 4 timer, dagligt og ugentligt.

Som nævnt i indledningen har hver zigzag-indikator sin egen farvekode. Den røde er 1-timers zigzag, den orange er 4-timers diagrammet, den grønne er den daglige tidsramme, og den blå er den ugentlige zigzag. På skærmbilledet vil du ikke se den ugentlige zigzag, fordi tidsrammen er bare for lille, da jeg bruger en times tidsramme.

I de fleste tilfælde vil du ikke se den ugentlige tidsramme, især når du er på de lavere tidsrammer, f.eks.

Multiple ZigZags in a single window Indicator For MT4 tilbageslag


De flere zigzag-indikatorer er gode, hvis du vil handle omvendelsesmuligheder. Det bedste diagram til at gøre det på er på timeperioden. Fordi på timeperioden kan du se de fleste af zigzag-indikatorerne i en ramme. Som på billedet ovenfor har jeg mindst tre zigzag-indikatorer i en tidsramme. Så hvis du virkelig vil bruge det som et reverseringsværktøj, bliver du nødt til at stole på sammenløb.

Ved sammenløb mener jeg, at du skal se på eller identificere øjeblikke på markedet, hvor zigzag-indikatorerne alle kommer sammen på et specifikt punkt ligesom det billede, jeg har henvist til ovenfor. Vi kan dog udforske denne handelside mere detaljeret lige nu.Skærmbilledet ovenfor viser markedet, der kommer fra en nedadgående tendens, og du kan se, at jeg også har trukket i modstandens nedadgående linje i den forrige nedadgående tendens. Nu ved udmattelsespunktet for denne nedadgående tendens var der en zigzag-sammenløb med den timelige, 4-timers og den daglige diagram-zigzags, der kom sammen.

Dette var det perfekte eller ideelle øjeblik at købe, fordi dette var en stærk tilbagevenden til opadrettede. Derfor, hvis du leder efter indgangspunkter, kan du vente på, at markedet bryder modstandens nedadgående linje, eller du kan vente på, at markedet kommer tilbage og prøver igen et af de potentielle supportområder lige efter, at markedet er brudt ud. Men hvis du udfører denne handelsstrategi korrekt, kan du stadig opnå de rette resultater, forudsat at du er i stand til korrekt at identificere sammenløbet af alle eller tre zigzags.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.