NB_SHI_Channel Indicator For MT4

NB_SHI_Channel Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. NB_SHI_Channel Indicator For MT4
  2. Handelsideer med NB_SHI_Channel Indicator For MT4
  3. NB_SHI_Channel Indicator For MT4 - Køb på support og sælg til modstand

NB_SHI_Channel Indicator For MT4 automatisk en NB_SHI_Channel Indicator For MT4 . Den øverste trendlinje slutter sig til de største markedstoppe, mens den nedre trendlinie forbinder lavmængderne, hvilket resulterer i et område, mellem hvilket en aktivpris forventes at studere. Dette hjælper forhandlere med at tidsbestemme deres poster og udgange på en mere præcis måde. NB_SHI_Channel-indikatoren for MT4 er trukket ud fra antagelsen, at medmindre andet er bevist, vil priser inden for en opadgående kanal fortsætte med at stige, mens en nedadgående kanal medfører lavere priser. Som sådan er det en rentabel strategi at indtaste længe, når prisen nærmer sig den stigende supportlinje i en trend, og gå ud, når prisen nærmer sig den stigende modstandslinje. En meget brugt risikostyringsstrategi er at placere en stop-loss ordre lige under supportlinjen. Ovenstående handelsstrategi vendes på hovedet i tilfælde af en nedadgående kanal. Sælg kort, når prisen trækker sig tæt på modstandsdygtighedslinjen og dæk, når prisen lukker ind på den faldende supportlinie. Stoptab kan placeres lige over modstandszonen.

FREE NB_SHI_Channel Indicator

Download the FREE NB_SHI_Channel Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker


Handelsideer med NB_SHI_Channel Indicator For MT4


En af de bedste måder, du kan gå til at analysere markedet på, er at bruge en indikator, der placerer prishandlingen i en kanal. Grunden til, at jeg siger, at dette er en af de bedste måder at nærme sig teknisk analyse på, er, at du gennem kanalens blotte vinkel er i stand til at se den underliggende tendens for det finansielle handelsaktiv, som du ser på.

Kanalens stejlhed fortæller dig også intensiteten eller styrken af den aktuelle op- eller nedadgående tendens. Ikke desto mindre har jeg faktisk vedhæftet billedet nedenfor bare for at vise dig, hvordan indikatoren ser ud i virkeligheden.På billedet ovenfor fangede vi USDCHF-parret på timekortet, der bevægede sig i en nedadgående tendens, som vist af den grønne kanals vinkel eller nedadgående vinkel. Du har den øverste linje og også den nederste linje. Den ovennævnte linje forbinder som nævnt de store højder, og den nederste linje forbinder alle de store nedre.

Men hvad der er interessant ved denne indikator er, at der mellem den øverste og nedre linje af kanalen også er en midtpunktslinje. På midterlinjen kan du se visse vendepunkter på markedet, som du også kan bruge det til at analysere og udlede dominansen af enhver fremherskende tendens.

Hvis du finder ud af, at markedet for det meste handler om kanalindikatorens øverste kanal, ved du, at markedet er bullish. Tilsvarende, når markedet handler i kanalindikatorens nederste kanal, kan du udlede, at markedet i øjeblikket er i en nedadgående tendens. Dette er uanset om hovedtendensen er op eller ned.

Fordi i sidste ende når du er i en uptrend, vil du fange de små tilbageførsler, der ser aktivet bevæge sig fra den nedre kanal til den højere kanal. Og når du er i en nedadgående tendens, vil du fange de små tilbageførsler, når markedet bevæger sig fra den højere kanal til den nedre kanal.

Fordi hvis du er i en nedadgående tendens, og du kommer ind på markedet i den nederste kanal, har du ikke et gunstigt forhold mellem risiko og belønning. Tilsvarende, når markedet er i en uptrend, og du kommer ind, mens markedet er i den øverste kanal på kanalindikatoren, vil du komme ind på markedet for sent og dermed kaste din risiko for at belønne dig.


NB_SHI_Channel Indicator For MT4 - Køb på support og sælg til modstand


Hvilket bringer mig til det næste punkt, hvor vi faktisk taler om en handelsstrategi eller handelsmulighed, som du uafhængigt kan anvende i din egen portefølje.Når jeg ser på billedet ovenfor, har jeg vedhæftet skærmbilledet med nogle beskrivende data, der forklarer, hvordan du kan bruge dette fænomenale handelsværktøj. Først og fremmest på venstre side så du, at jeg markerede en uptrend, som du kunne bruge som en retningslinje for tilbageførselstransaktioner. Men du skal vente på, at markedet bryder denne uptrendelinje, som blev tegnet med rødt.

Kanalindikatoren vil dog naturligvis være i en opadvendt bane. Så hvad du kan gøre er, at du kan vente på, at kanalindikatoren justeres igen, indtil den ændrer sin vinkel fra opadvendt til en nedadvendt kanal. På den måde ved du, at markedet er ved at vende om.

Nu hvor vi er i en nedadgående tendens, er ideen dybest set to, der fanger de øjeblikke, hvor markedet når modstand. Modstanden vil i dette tilfælde være den ekstreme øverste linje i kanalindikatoren. Så når markedet når dette niveau - bliver du nødt til at vente på prishandling for at udskrive et omvendt mønster, eller det skal give dig tip om, at det er ved at vende.

På billedet ovenfor kan du se, at der var et muligt salgstræk, som du kunne have udnyttet. I det salgsområde kan du se, at lysestagerne - ligesom fem væger - er vendt opad, hvilket gav os en klar indikation af, at markedet afviste enhver købsaktivitet, der ønskede at overstige prisen ud over denne modstandslinje.

Så med denne afvisning tydelig for os, kan du derefter se på salg. Hvad der er godt ved dette værktøj er, at du også kan bruge det til at indstille dine mål for overskud. Hvordan dette fungerer, er at den midterste linje vil være dit første mål for overskud til overskud, og så vil den ekstreme nedre linje være et andet overskudsmål, hvis du sælger.

Så når det første mål for overskudsoverskud er nået, skal du blot flytte dit stoptab til break-even-punktet. Hvis markedet bevæger sig til din fordel, for i sidste ende at nå det andet mål for indtjeningsoverskud - kan du flytte dit stoptab til kanalens midtpunktslinje. På denne måde ved du, at du rent faktisk vil have et stoptab i fortjeneste, og selvom markedet kommer og rammer dit stoptab, kan du stadig komme væk med en nettogevinst, hvilket er den ideelle situation.

Men husk bare, at det andet mål for overskudsoverskud ikke altid vil blive nået. Derfor er det altid godt at opdele din handel i to take profit-mål - mellemlinjen og den ekstrem modsatte linje. Den samme logik kan anvendes, når indikatoren bruges til at udføre en lang handel. Midterlinjen vil være dit første mål for overskud, fordi du har identificeret en lille tilbageførsel på supportlinjen, som er den nederste linje. Derefter vil dit andet mål for indtjeningsoverskud være på den øverste linje, hvilket er den yderst modsatte linje for din post.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.