Normalized Price Indicator Indicator For MT4

Normalized Price Indicator Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. Normalized Price Indicator Indicator For MT4
  2. Handelsideer med Normalized Price Indicator Indicator For MT4 for Normalized Price Indicator Indicator For MT4
  3. Normalized Price Indicator Indicator For MT4 - Køb poster
  4. Normalized Price Indicator Indicator For MT4 - Sælg poster
  5. Normalized Price Indicator Indicator For MT4 - Konklusion

Den normaliserede prisindikatorindikator for Normalized Price Indicator Indicator For MT4 kan bruges til at se den normaliserede pris på ethvert aktiv. Denne indikator kan også bruges til at opdage bullish og bearish afvigelser på et marked.

FREE Normalized Price Indicator Indicator

Download the FREE Normalized Price Indicator Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


Handelsideer med Normalized Price Indicator Indicator For MT4 for Normalized Price Indicator Indicator For MT4


Som fremhævet i de indledende tekster, kan dette værktøj bruges til at identificere forskellige divergerende handelsopsætninger, når de forekommer på markedet. Divergenshandel er vanskelig, men når du først har forstået konceptet, vil du vokse i tillid med hensyn til din evne til komfortabelt at handle med disse mønstre.

Regelmæssig bullish divergens opstår, når markedet gør lavere nedture, men oscillatoren i bunden af dit diagram gør højere højder, derfor vil du kigge efter indgangspunkter til markedet for at udføre købsordrer. Mens der forekommer bearish regelmæssig divergens, når markedet gør højere højder, men indikatoren i indikatorvinduet svinger på en sådan måde, at det laver lavere lavt niveau, vil du derfor udelukkende se efter salgsmuligheder.

Det er den grundlæggende essens i regelmæssig divergenshandel. Lad os se på et andet købseksempel og muligvis et salgseksempel, der svarer til ovenstående udsagn.


Normalized Price Indicator Indicator For MT4 - Køb poster


Buy entires bliver tilgængelige, så snart vi ser, at markedet tegner et bullish divergerende handelsopsætning på vores handelsdiagrammer.Ser man på figuren ovenfor kan du se et klart eksempel på en korrekt bullish regelmæssig divergensopsætning. Prisen gør lavere nedture, mens oscillatoren gør højere højder. Dette er et klassisk eksempel på tabet af salgsmoment på markedet. Derfor er markedssentimentet ved at ændre sig for at imødekomme købere.

I betragtning af karakteren af dette signal og dets pålidelighed - kan du klare at give gode resultater, når markedet bevæger sig til din fordel. Du kan se efter en fordel på markedet for at forbedre dine resultater eller rentabilitet med alle dine handler. En måde at gøre det på er at prioritere de bullish regelmæssige divergensmønstre, der kun forekommer i oversolgte regioner.

Til dette formål skal jeg tilføje en oscillator som et relativ styrkeindeks. Jeg vil lade den være i sin standardtilstand med de oversolgte og overkøbte niveauer indstillet til henholdsvis 30 og 70. Så i dette tilfælde skal RSI i det mindste røre ved 30-niveauet eller være under det, når et regelmæssigt bullish mønster helt dannes.

Figuren nedenfor er en glimrende illustration af det, jeg taler om.Denne ekstra fordel stabler oddsene til din fordel og præsenterer en tæt på ideel situation for dig at gå længe efter dannelsen af et bullish divergerende mønster. Det er en ekstra foranstaltning, du kan tage, hvis du vil være konservativ i din handel.

Men hvis du er en af de aggressive forhandlere, kan du handle uden behov for at kræve, at markedet opfylder de oversolgte og overkøbte forudsætninger. Du kan simpelthen bare handle med de forskellige mønstre, når de dannes. Der er slet ikke noget galt med det.


Normalized Price Indicator Indicator For MT4 - Sælg poster
På billedet ovenfor har vi identificeret en salgsmulighed i form af et regelmæssigt bearish divergensmønster. Dette er et stort mønster, fordi længden af det er ret langt. Men hvis du ser på stejlheden i den højere høje linje, kan du se, at markedet bare konsoliderede sig omkring en modstandszone.

Når man ser på det næste billede nedenfor, kan vi se, at markedet er i en overkøbt region på det tidspunkt, hvor markedet har trykt et bearish afvigende mønster.RSI viser, at oscillatoren er over 70-niveauet, der opfylder underkravet i en af de regler, vi bruger til at gå kort på denne handel. Som tidligere nævnt, at dette ikke er obligatorisk - det giver os dog et forspring i vores divergerende handelsaktivitet, hvor disse regler kommer sammen.

Hvis du kan implementere disse regler i din divergerende handel, er jeg sikker på, at du vil give forbedrede og konsistente resultater i din divergerende handel, forudsat at du holder dig til handelsreglerne uden at handle hensynsløst. Tålmodighed er nøglen til dette system. Hvis du vil bruge de oversolgte og overkøbte regler, skal du holde dig til det hele tiden, fordi du ikke vil have blandede resultater. Hold dig til et system hele vejen igennem.

Normalized Price Indicator Indicator For MT4 - KonklusionNormalprisindikatoren er en af de fineste handelsindikatorer, der kan bruges, især når du forpligter dig til at bruge forskellige handelssignaler. Eksemplerne, der er henvist til, var til handel med regelmæssige opsætninger inden for divergenshandel. Både baisse og bullish regelmæssige divergenshandelsmuligheder blev afsløret for dig.

Dette gav dig et godt perspektiv på mulighederne for dette handelsværktøj baseret på praktiske illustrationer. Desuden inkorporerede vi en oscillator i form af en RSI. 70 og 30 niveauerne blev brugt som overkøbte og oversolgte niveauer. Disse niveauer blev brugt som en fordel eller underkrav til handel med meget sandsynlige regelmæssige divergerende handelssignaler.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.