Pattern Indicator For MT4

Pattern Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. Pattern Indicator For MT4
  2. Handelsideer med Pattern Indicator For MT4
  3. Pattern Indicator For MT4 - Handel med et par mønstre
  4. Pattern Indicator For MT4 - Trend fortsættelse og tilbageførsel poster

Pattern Indicator For MT4 registrerer og viser følgende lysestageomvendelse og fortsættelsesmønstre på et prisoversigt: 1. Hanging Man 2. Hammer 3. Morning Star 4. Marubozu 5. Abandoned Baby 6. Evening Star 7. Dark Cloud Cover 8. Engulfing 9. Harami 10. Piercing 11. Tre hvide soldater 12. Skydestjerne 13. Doji

FREE Pattern Indicator

Download the FREE Pattern Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker


Handelsideer med Pattern Indicator For MT4


Når handlende brister på scenen, er et af udgangspunktene på markedet at lave teknisk analyse. Teknisk analyse er en af de mest populære måder at handle på markedet i betragtning af det faktum, at hvordan markedet reagerer og adlyder forskellige prisstrukturer, der er kendt som prislysestager.

Der er dog så mange lysestage-mønstre, som du skal være opmærksom på, når du handler. Derfor bliver det overvældende, især hvis du er en ny forhandler eller en gennemsnitlig forhandler.

Derfor blev denne indikator oprettet, fordi den faktisk genkender mønstrene for dig. Hvert mønster, som det samler op på, baseret på dets indstillinger, vil derefter mærke dem over din skærm som vist på billedet nedenfor. Alle lysestage mønstre, der genkendes, er mærket med rødt.

Denne indikator sparer os meget tid, fordi vi ikke behøver at afsætte så meget fokus på at opdage forskellige lysestage-mønstre. Dette frigør tid til alle de andre aspekter af teknisk handel såsom trendanalyse og endda lidt grundlæggende analyse.


Pattern Indicator For MT4 - Handel med et par mønstre


Som nævnt i indledningen genkender denne indikator for lysestage mønster op til 13 lysestage mønstre. Der er ikke behov for at behandle hvert lysestage-mønster som et handelssignal, fordi det vil medføre en stor risiko i din handel, da du vil indgå i handelspositioner, der ikke altid er bakket op af en konkret bekræftelse.

Derfor anses det for klogt at snarere handle nogle få mønstre i stedet og derefter oprette din konto ved hjælp af de valgte mønstre. Vi berører et par skærmbilleder og handelseksempler, der viser dig, hvad du skal gøre, hvis du kun vil handle et par mønstre. Jeg vil præsentere Marubozu-mønsteret for dig.

Dette er et unikt lysestage mønster, fordi et marubozu lysestage mønster er et, der dannes uden eksistensen af en stearinlys eller skygge på begge sider af lysestagen. I enklere vendinger betyder det bare, at hvis du har en bearish Marubozu-lysestage, og så vil den høje og åbningspris på den bearish morubozu-lysestage være lige, og den lave og slutpris på lysestage-mønsteret vil have den samme pris.

Også når der er en bullish marubozu lysestage, vil du have åbningen og de lave priser er lige, mens den høje og den afsluttende pris for den bullish marubozu lysestage vil være lige. Men verifikation og detektion udføres automatisk for dig ved hjælp af denne indikator.


Pattern Indicator For MT4 - Trend fortsættelse og tilbageførsel poster


Marubozu-mønsteret er faktisk både et trendfortsættelsesmønster, og det kan også bruges som et reverseringsmønster. Det hele afhænger bare af markedssammenhængen. Nedenfor har jeg et eksempel, der viser dig, hvordan Marubozu-mønster for handelsmuligheder ser ud i både trendfortsættende og omvendte handelsmarkedssammenhænge.På billedet ovenfor kan du se, at markedet er i en stærk uptrend, inden der blev dannet et marubozu-mønster. I dette tilfælde var det en lang bullish marubozu-lysestage, der dannedes, og selvom der efter mønsteret blev dannet, var der et bearish pres fra sælgerne for at tvinge markedet i den modsatte retning, men det var til ingen nytte.

Derfor, med en lille retracement afsluttet, fortsatte markedet med at handle op. Dette viser mængden af indflydelse, som marubozu lysestage mønster har, når det kommer til at opretholde en underliggende tendens. Det kan dog også bruges som et omvendt lysestage mønster som vist på billedet nedenfor. Med henvisning til nedenstående billede var markedet i nedadgående tendens. I den modne eller sidste fase af downtrend var der et marubozu lysestage mønster, der dannedes.I dette i dette scenarie betragtes det som et omvendt lysestage-mønster, fordi hvad der skete efter dette bullish marubozu-mønster, brød markedet ud af denne nedadgående tendens for at danne en ny uptrend.

Dette viser bare det niveau af dømmekraft, du har brug for fra et teknisk analysesynspunkt, fordi du har brug for at forstå markedets sammenhæng, hver gang du støder på et marubozu lysestage mønster. Med de eksempler, jeg nævnte ovenfor, gav jeg dig to eksempler. Et eksempel var en trendfortsættelsessituation, og det andet var en omlægning af lysestage.

Derfor viser det dig bare vigtigheden af at fjerne markedssammenhængen, så du ved, hvordan du bedst kan gå videre, når indikatoren præsenterer et marubozu lysestage mønster for dig. Denne måde at handle på bør være en standardprocedure for de fleste lysestage-mønstre, som denne indikator viser dig i sammenhæng med at identificere passende handelsmomenter.

Det betyder, at markedskonteksten, hvor du vil identificere en lysestage, skal være værd at forfølge, når du officielt vil følge en handel.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.