PricePosition Indicator For MT4

PricePosition Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. PricePosition Indicator For MT4
  2. Handelsideer med PricePosition Indicator For MT4
  3. PricePosition Indicator For MT4 - Køb poster
  4. PricePosition Indicator For MT4 - Konklusion

PricePosition Indicator For MT4 viser den relative placering af prisen i forhold til en vinkelsektionslinje. Det viser også den aktuelle pris (OHLC) og genererer en advarsel, når vinkelsektionslinjen ændrer retning.

FREE PricePosition Indicator

Download the FREE PricePosition Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


Handelsideer med PricePosition Indicator For MT4


Denne indikator viser dig købs- eller salgssentimentet ved konstant at henvise til vinkellinjen. Hvis prishandlingen er over denne vinklede linje, er markedet godt til at se efter købstransaktioner, og når det er under, er markedet godt til at kigge efter salgstraditioner.Som du kan se, handles prisen over 105.772-niveauet som trukket fra vinkellinjen, som også vises under KØB-displayteksten. Gennem denne indikator vil vi have et godt fundament at bygge videre med hensyn til at vide, hvilket er det sandsynlige signal, vi vil se efter.

I dette eksempel vil vi se efter købshandler, men vi bør ikke gøre det på en måde, der er blottet for yderligere analyse for at tegne afgørende og sandsynlige handelsmotiver.

Markedet viser, at markedet er bullish på fire-timers diagrammet. Dette er fantastisk, fordi vi ved, at vi i de lavere tidsrammer udelukkende vil se efter egnede købsintendenser på markedet for at give os mulighed for at foretage sandsynlige handler.


PricePosition Indicator For MT4 - Køb poster


Det næste trin er, at vi skifter ned til de lavere tidsrammer. Jeg skifter til det femten minutters diagram, fordi dette er det diagram, der giver gode handler for både kortsigtede og mellemfristede handelsperspektiver.

Billedet nedenfor viser det femten minutters diagram - hvad der er perfekt ved denne mulighed er, at indikatoren også viser et købsmarked. Dette falder sammen med den konsensus, der blev bekræftet i den højere tidsramme (fire timers diagram).Markedet har lige indledt en breakout ud over 106.297-regionen. Denne region er vigtig, fordi den fremhæves som en stærk modstandsregion, og derfor med stærk modstand eller støtteniveauer vil du bemærke, at disse niveauer har en stærk tyngdekraft (hvis du ønsker det). Så selvom markedet er brudt op og op - er chancerne for, at det trækker sig tilbage til modstandsniveauet (106.297) mere end sandsynligt.

Bare bemærk, at markedet ikke nødvendigvis behøver at komme tilbage og røre ved dette niveau. Vi er bare på udkig efter en bevægelse og adfærd omkring dette prisniveau, der illustrerer for os, at den foregående modstandslinje nu har udviklet sig til en supportlinje, og derfor vil køb være i vores bedste interesse.

Så snart dette niveau er nået eller nærmet sig, åbner jeg en købsposition. Men du er nødt til at tillade, at de stearinlys lukker helt. Du kan endda gå så langt som at vente på, at de bullish reverseringsmønstre dannes - såsom bullish opslugtende mønstre eller bullish Doji-lysestage-mønstre.

Disse mønstre har en tendens til at give et stærkt tab af bearish momentum og åbner dermed markedet for køb. Så pas på sådanne mønstre. Nogle gange vil du bemærke, at du ikke behøver at vente på sådanne mønstre. Billedet nedenfor giver et tip til, hvorfor jeg er af den opfattelse.Du kan se, at der på markedet var en smal kanal oprettet under den asiatiske session. Dette er et ideelt mønster eller prisaktivitet, der sker fra tid til anden, fordi markedet bryder ud fra denne smalle kanal for måske at skabe det lave eller høje på dagen. På billedet ovenfor vil du bemærke, at der var en skarp forstærket V oprettet, efter at markedet brød sammen og under den lave del af den asiatiske session.

Denne udtalt V er faktisk stophunt - det er ikke den tiltænkte retning for den bedre del af den næste handelssession eller resten af dagen. Derfor ser du, at markedet steg kraftigt og endda brød det højeste i det asiatiske sortiment. Derfor er gentesten nok for os at bare åbne vores handel. At V er din sidste sving lave, så vores stoptab vil gå lige under det - hvorimod vores take profit-mål vil være placeret samme afstand over indgangspunktet - dette vil give os en risiko for at belønne forholdet på 1 er til 1.

Hvis du gerne vil generere mere overskud - kan du bare låse dit overskud, når markedet går i din favør ved at trække dit stoptab. Så når det gradvis rally op, kan du tage noget overskud og lade markedet køre med din handel, når du får dit stop-tab trukket ind i profitzonen.


PricePosition Indicator For MT4 - Konklusion


PricePosition-indikatoren er en indikator, der har et af de mest enkle design, fordi det er let at bruge og let at fortolke. Det er også et nyttigt værktøj.

Det tilføjer meget dybde til din analyse, så du ikke kommer ind i handler uden at tage flittige analytiske trin. I dette eksempel har jeg fremhævet en måde, hvorpå du kan bruge denne indikator til din fordel uden at komplicere dine allerede eksisterende måder at analysere markedet på.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.