StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4

StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4
  2. Handelsideer med StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4
  3. StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4 - Modified Stochastic
  4. StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4 - Divergence

StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4 overlejrer den stokastiske oscillator på et prisoversigt. Når% K linjen krydser over% D (signal) linjen på oversolgt territorium, udskrives en grøn prik på prisen. Omvendt, når% K-linjen falder under% D-linjen i et overkøbt område, placeres en rød prik på prisen.

FREE StochasticOnPriceVSwma Indicator

Download the FREE StochasticOnPriceVSwma Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker


Handelsideer med StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4


Et af de bedste handelsværktøjer, du kan bruge til retningsbestemt handel, er den stokastiske oscillatorindikator. Årsagen er, at svingningerne, det skaber, er pålidelige og mere nøjagtige for hver op og ned-cyklus, der sker på det faktiske marked.

I den stokastiske oscillator finder du, at der er to linjer, der oscillerer over skærmen, og som regel handler du crossovers, når markedet er i bestemte zoner som det endelige oversolgte eller overkøbte områder. Den normale stokastiske oscillator findes normalt i bunden af dit diagram.

Det betyder, at i tilfælde af standardstokastisk oscillatorindikator har den faktisk sit eget indikatorvindue.


StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4 - Modified Stochastic


Den stokastiske oscillator, som jeg præsenterer dig for dig i dag, er ikke knyttet til bunden af dit handelsdiagram. Som du kan se i skærmbilledet nedenfor, kan du finde det overlejret over prishandlingen, hvorfor det gør den tekniske analyseproces mere problemfri, fordi dit fokus hovedsageligt er i en ramme.Når du ser på billedet ovenfor, kan du se, at jeg har påpeget dig handelsmuligheder, som du kan passe på, når du bruger indikatoren uafhængigt. Jeg præsenterede dig for både en køb og også salgsmulighed, som du kunne have kapitaliseret på.

Før jeg går ind i de beskrivende detaljer om handelsmulighederne, vil jeg bare nævne, at signalprocessen for køb og salg kun er en generel handelsmetode, som du kan bruge. Som du kan se, har den stokastiske oscillator to linjer. Den ene er vand og den anden gul.

Signallinjen er din lyseblå linje. Så hver gang denne lyseblå linje krydser den gule linje, skal du forberede dig på at købe eller sælge. Du bør dog prioritere de handelsmuligheder, der understøttes af stærke reverseringssignaler.

På billedet ovenfor var den første mulighed en købshandel, hvorved den lyseblå linje krydser den gule linje opad og derefter henviser til prishandlingen, vil du se, at der var dannelse af en omvendt prisaktivitet, der kom i form af et Doji-lys og et bullish opslugtende mønster. Dette var et perfekt øjeblik at købe.

Det næste øjeblik, til højre for skærmbilledet, har vi en salgshandelsmulighed. Her så vi, at markedet dannede et baisse opslugende mønster, mens den stokastiske blå linje krydsede den gule linje til nedadrettede. Dette var også endnu et godt øjeblik at komme ind på markedet - for en shot-handel i dette tilfælde.

StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4 - Divergence


Tilbageførselshandelsmuligheder kommer i forskellige former, og for at forbedre dine handelsresultater skal du prøve at indarbejde divergenshandel så meget som muligt, fordi dette tilføjer en stor nøjagtighed til dine resultater.

Derfor er det frugtbart at benytte regelmæssige divergensmønstre. Nedenfor har jeg præsenteret for dig et baisse regelmæssigt divergenshandelsmønster, der grundlæggende er en handel med tilbageførsel.Med henvisning til billedet ovenfor kan du se, at prishandlingen skabte højere højder, men på samme tid lavede den stokastiske oscillatorindikator lavere lavt og informerede derfor handelsfortællingen om at gå kort.

Det, der yderligere begrundede vores salgsposition, var det faktum, at hvis du skulle se nærmere på prishandlingen i det øjeblik, opsætningen finder sted - vil du se, at der faktisk er et bearish opslugtende mønster, der er dannet. Denne form for sammenløb sker ikke meget af tiden, men hvis det sker, giver det dig en stærk indikation på, at markedet helt sikkert vil vende om.

Maksimer derfor alle disse muligheder, der ligner denne type handelsopsætning. Hvis du ønsker at udnytte bullish handel af lignende art, er alt, hvad du skal vente på, en prisstruktur, der afslører en bullish regelmæssig divergenshandel. Dette bliver bemærkelsesværdigt, når du ser, at prishandlingen gør lavere nedture, mens den stokastiske indikator gør højere højder.

Dette er et stærkt forslag om, at markedet eller den fremherskende nedadgående tendens mister momentum, derfor er det et godt øjeblik at købe. Denne modificerede stokastiske indikator har vist sig at være et godt værktøj. Det blev afsløret, at det fungerer godt til at genkende opsætninger af handel.

Det blev dog påpeget, at du ikke rigtig skulle handle med hvert eneste reverseringssignal, der kommer ved hjælp af denne indikator. Hvad du skal gøre er at vente på et prishandlingsmønster, der også bekræfter eller stemmer overens med omvendelsesdirektivet som angivet af den stokastiske oscillator.

Så et af de bedste reverseringsmønstre, du kan bruge som en erhvervsdrivende, er et opslugtende lysestage-mønster. Ud over det indså vi også, at du kan bruge denne indikator til at handle regelmæssige divergensopsætninger. Som påpeget henviste vi til et salgssæt, der kom i form af en baisse regelmæssig divergensmulighed.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.