three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4

three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4
  2. Handelsideer med de three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4
  3. Three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4 - gode poster
  4. Three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4 - Konklusion

De three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4 tegner de tre eksponentielle bevægelsesgennemsnit (EMA) og et 200-periode Simple Moving Average (SMA), der bruges i Raghee Horner Forex-handelsmetoden.

FREE three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator

Download the FREE three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


Handelsideer med de three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4


Dette indikatorbaserede handelssystem er baseret på en handelsmetode, der blev udviklet af Raghee Horner. Den består af tre sæt eksponentielle glidende gennemsnit, som er overlejret af de 200 enkle glidende gennemsnit.

Den enkle glidende gennemsnitslinje er din forankringslinie, der hjælper dig med at skelne mellem de forskellige markedssituationer med hensyn til stemningen. Inkorporeringen af det eksponentielle glidende gennemsnit er et klogt valg, fordi eksponentielle glidende gennemsnit giver pålidelige svingninger.

EMA'er er i stand til effektivt at filtrere det meste af støj på markedet ud. Desuden inkorporerer den nogle af de seneste prisaktiviteter i sin svingning, og når den planlægger på tværs af din handelsskærm, gør den det uden den eneste afhængighed af historisk kursaktivitet.

Når du aktiverer denne indikator, vil der være tre separate indikatorer, som du skal indlæse i din chat, deraf navnet tre indikatorer. Dette kan dog være en besværlig opgave, især når du skal skifte fra et finansielt handelsaktiv til det andet - hvilket kan få dig til at miste en hel del tid, især når du handler på den mindre tidsramme.

Men heldigvis er der en løsning på dette problem, der frigør dig fra altid at kræve, at den indlæser og aktiverer hver eneste indikator bare for at analysere markedet. Så hvad skal du bare uploade indikatorerne og aktivere dem en gang. Når vi har alle indikatorerne aktiveret på skærmen, gemmer jeg så hele handelssystemet som en skabelon.

Du kan navngive denne skabelon dog hvilken vej - bare sørg for at huske, hvad den hedder. Du kan derefter skifte til andre finansielle handelsaktiver og bare indlæse skabelonen hver gang vi går til et andet aktiv. Dette gør bare hele processen med at bruge dette handelssystem og dets tilsvarende indikatorer problemfri.

Nu hvor vi har fjernet det, kan vi starte med det samme for at se efter handelseksempler, der udnytter glansen ved dette handelssystem.


Three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4 - gode poster


Som jeg nævnte tidligere, at 200-SMA er din forankringslinie, og derfor vil vi overvåge de andre eksponentielle gennemsnit, der kommer i form af en kanal for at se efter skæringspunkter.Du ser, når de eksponentielle glidende gennemsnit går over den gyldne linje eller 200 SMA, betragtes markedet som bullish, og når det handles under 200-SMA, bør markedet betragtes som baisse.

Så med dette koncept indlejret i dit sind, vil du vide, hvordan du kommer ind på markedet, hvis du virkelig ønsker at bruge stemningen som dit handelsdirektiv, men i vores tilfælde bruger vi det normalt til handel med crossovers. Disse crossover-signaler opstår, når de eksponentielle glidende gennemsnit krydser 200-SMA.

Som du kan se, at gruppen af eksponentielle glidende gennemsnit kanaliseres inde i en sort kanal, så at sige, der består af blå, aqua og røde linjer. Billedet nedenfor viser dig, hvordan du rent faktisk skal udføre denne crossover-handel, og jeg har også forsøgt at give dig en handlingsplan for at indstille stop-loss.

Inden jeg fortsætter med den specificerede trendhandelstrategi, vil jeg bare have dig til at vide, at du rent faktisk skal zoome ud af dit diagram, når du har dette handelssystem aktiveret på din skærm. Årsagen til, at jeg siger dette, er, at når du zoomer ud, er du i stand til at se de grønne og røde zoner, der faktisk svarer til markedssentimentet i forhold til prishandlingsaktiviteten.

Så når du zoomer ud, ser du, at nogle af lysestagerne er fremhævet i grønt, hvilket viser dig, at markedet er hausse, og så er nogle af lysestagerne også fremhævet i rødt, hvilket indikerer, at markedet er baisse. Derfor, hvis du handler baseret på markedssentiment, skal du bruge farverne til at bekræfte handelssignaler.På billedet ovenfor har vi to handelsmuligheder. Den første er en købsmulighed og den anden en salgsmulighed. Det er et todelt handelssystem, derfor er det ret grundlæggende at implementere. Købsmuligheden vises på venstre side af skærmbilledet.

Alt hvad du skulle gøre var at vente på, at den blå linje krydser den gyldne linje, som er 200-SMA, går opad. Når dette er opnået, skal lysestagerens farve fremhæves i grønt, hvilket tjener som en bekræftelse på et køb. Så snart det sker, kan du åbne din købshandel.

I det næste eksempel har vi en salgshandelsmulighed. Forskellen er, at vi må vente på, at den røde linje krydser den gyldne linje til nedadrettede, og derefter henviser vi til lysestagerne. Hvis de har et rødt højdepunkt, kan vi gå sammen med vores salgshandel oprettet.

Three indicators to use with the Raghee Horner method Indicator For MT4 - Konklusion


Denne triple-baserede indikator gør det muligt for os klart at opdage markedssentimentet. Desuden hjælper det også med at identificere gode opsætninger af handelsopsætninger. Afslutningsvis er det altid godt at tage disse regler og forfine dem gennem intensiv test og faktisk livehandel.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.