TimeZones Six v2 Indicator For MT4

TimeZones Six v2 Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. TimeZones Six v2 Indicator For MT4
  2. Handelsideer med TimeZones Six v2 Indicator For MT4
  3. TimeZones Six v2 Indicator For MT4 - Sådan fungerer det
  4. TimeZones Six v2 Indicator For MT4 - Konklusion

TimeZones Six v2 Indicator For MT4 vises i en lille boks Broker Server Time og de aktuelle tidspunkter i New York, London og Tokyo. Denne boks kan placeres hvor som helst på et prisoversigt.

FREE TimeZones Six v2 Indicator

Download the FREE TimeZones Six v2 Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker


Handelsideer med TimeZones Six v2 Indicator For MT4


Når det kommer til handel, er tid og timing et af de centrale aspekter ved handel. For i sidste ende er handelssessioner i løbet af en given dag opdelt i forskellige tidszoner, som faktisk er dine handelssessioner.

Tre vigtigste handelssessioner, vi har, er Tokyo-sessionen, New York-sessionen og London-sessionen. Der er en eurosession, som slags overlapning med London-sessionen, men hovedsagelig er disse tre andre de overordnede handelssessioner, som vi normalt omtaler som handlende. Dette skyldes, at du overalt i verden har forskellige handelsborde, der følger hinanden hele dagen.

Og efterhånden som markedet skrider frem gennem dagen, vil hver handelssession blive defineret af den markedsaktivitet, der falder sammen med de store bankers markedsbevægelse.


TimeZones Six v2 Indicator For MT4 - Sådan fungerer det


Denne indikator er dybest set en tidszoneindikator, der viser dig, hvad tiden er i hver enkelt handelssession, såsom Tokyo-sessionen, New York-sessionen samt London-sessionen.

Så dagligt gennemgår vi Tokyo-sessionen, der starter, og så har vi London-sessionen efterfulgt af New York-sessionen, og derefter starter Tokyo-sessionen igen den følgende dag. Så hvad vi har er en indikator, der viser servertiden og den respektive tid i alle de andre tidszoner som vist nedenfor.Dette fungerer godt, fordi du er i stand til at se indstillinger for sommertid samt serverens tidsforskelle, fordi din servertid og din aktuelle tid på dine lokale enheder som f.eks. En bærbar computer eller en mobiltelefon nogle gange har en anden tid sammenlignet med din server tid.

Dette er noget, du skal være opmærksom på som en erhvervsdrivende, fordi den store markedsaktivitet er tidsfølsom, derfor skal du vide, hvad klokken er sammen med markedskonteksten for den aktuelle tid. Denne indikator kan placeres hvor som helst på dit handelsdiagram ud fra dine præferencer. Desuden kan du også tilpasse skrifttypens fedme, så du lettere kan genkende den.

Billedet nedenfor viser nøjagtigt, hvordan indikatoren ser ud, i det øjeblik jeg foretog justeringerne for at skifte til en fed skriftrepræsentation. Alle disse indstillinger findes under inputfanen, når du klikker på rediger. Så alt hvad jeg gjorde, var at skifte fed input-værdi fra falsk til sand, og så vil teksten være med fed skrift.Du finder ud af, at tidszoner for tiderne inden for zoner faktisk er lidt slukkede. Hvad du kan gøre er bare at justere forskydningsparametrene for de forskellige tidszoner, så de kan være godt og virkelig tilpasset den rigtige tid.

Denne indikator er ikke som de andre tilpassede indikatorer, fordi den faktisk ikke bruges til handel. Det kan ikke bruges til at generere signaler, men det falder ind i en gruppe indikatorer, der simpelthen er der for at supplere dit handelsmiljø med praktisk en boks, der vises på dit diagram.

Det er illustreret ovenfor, at du kan foretage en række ændringer i denne tidszoneindikator på en måde, der bedst passer til dine præferencer i dit handelsmiljø. Der er dog nogle få elementer, som du slet ikke kan ændre. En af dem er, at du ikke kan ændre mæglerservertid. Mæglerservertiden er dybest set en ukontrollabel variabel.

Fordi det er defineret af din mægler. Da jeg uploadede indikatoren i diagrammet - indså jeg, at farven på teksten var svag efter min smag, da den var i modstrid med farven på prishandlingen. Det ligner næsten et gråskaleret billede, der forstyrrede mit syn på prishandlingen og selve indikatoren. Imidlertid overvandt jeg dette ved blot at ændre indikatorens farve.


TimeZones Six v2 Indicator For MT4 - Konklusion


Som nævnt før sagde jeg, at denne indikator ikke er en indikator, der hjælper dig med at generere signaler, da den ikke kan bruges som en handelsstrategi. Der er ingen handelsideer, du kan bygge på den eneste brug af denne indikator. Det er dog et nyttigt værktøj som bevist ovenfor for at afsløre for dig de forskellige tidszoner og også tiden inden for disse zoner på et givet tidspunkt. Desuden viser det dig mæglerens servertid, så du kan se forskellen i servertiden og tiden for din bærbare eller mobiltelefon.

Denne indikator er dog kun kompatibel med pc-versionen af din MetaTrader 4-handelsplatform. Desuden blev det også vist, at du ikke kan ændre værdien på servertiden, da det er en fast indstilling bestemt af serveren fra din mægler. Til sidst, hvis du vil bruge denne indikator - skal du bruge den som et supplementværktøj, som du kombinerer med andre indikatorer for at få timingen af dine poster mere præcis.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.