Trading Volume Indicator Indicator For MT4

Trading Volume Indicator Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. Trading Volume Indicator Indicator For MT4
  2. Handelsideer med Trading Volume Indicator For MT4
  3. Trading Volume Indicator Indicator For MT4 - Køb poster
  4. Trading Volume Indicator Indicator For MT4 - Konklusion

Trading Volume Indicator Indicator For MT4 er et unikt teknisk analyse-værktøj, der viser procentvise volumen af køb og salg af handler i en given prislinje. Begge volumener vises samtidigt, hvor grøn farve repræsenterer henholdsvis købsvolumener og rødfarve, der betyder salgsmængder.

FREE Trading Volume Indicator Indicator

Download the FREE Trading Volume Indicator Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

Handelsideer med Trading Volume Indicator For MT4


Denne indikator kan bruges med stor effekt. Det overvåger handelsvolumen og sammenligner konstant det bullish og bearish handelsvolumen udtrykt i form af en procentdel. Dette er en stor ressource, der kan tilskrives - jeg siger dette, fordi det bringer så meget lys til situationen med hensyn til køb og salg af volumen.

Man skal vurdere volumen som tryk. Så i det væsentlige - dette indikatorvindue eller display viser dig sammenligningen mellem lydstyrketyperne. Hvis du skulle se på støtte- og modstandsniveauer, vil du lære, at modstand defineres af resistiv salgsvolumen, mens supportniveauer defineres af støttende købsvolumen eller tryk. Disse zoner ses tydeligt, når vi er i en konsolideringsfase eller en sidelæns tendens. Derfor er et godt handelsdirektiv med brugen af handelsvolumenindikatoren at bruge dette værktøj som et trendbekræftelsesværktøj.

Med dette mener jeg, at du kan bruge en top-down tilgang. Så hvad du kan gøre er at skifte til diagrammet på 30 minutter, som jeg gjorde på billedet nedenfor. Derefter tegner du en trendlinie. I dette tilfælde er trendlinjen en uptrend. Når det er gjort, skal du se på indikatoren for at bekræfte, hvad der er lydstyrkeparameteren. Som du kan se, er lydstyrken bullish.Nu skal vi rulle eller skifte ned til 15 minutters tidsramme for at se, om lydstyrken på det pågældende diagram også er bullish. Det tilsvarende billede deraf er vist nedenfor.Som du kan se, at det bullish volumen stadig er dominerende på 15-minutters diagrammet. Imidlertid kunne markedet muligvis have foretaget en bearish udbrud eller breakout under supportlinjen for uptrendelinjen, der blev trukket på den højere tidsramme - 30-minutters diagram. Dette er en vigtig indsigt, der vises her, fordi forhandlere kan blive offer for en højrisiko-bearish eller kort handel, der ikke har det dominerende bearish volumen, der følger med deres motiver til at gå kort. Derfor skal du tilføje bekræftelse - så det er ikke ideelt at skynde dig i denne handel.

Trading Volume Indicator Indicator For MT4 - Køb poster


Som du kan se, er handelsideen baseret på at bekræfte, om der faktisk er nok dominerende købsvolumen til at understøtte vores idé til at gå lang tid. Diagrammerne på femten minutter og 30 minutter stemmer overens med vores motiver om at gå lang tid. Vi er dog stadig nødt til at skifte ned til den nedre tidsramme - hvilket er tidsrammen på 5 minutter.Skærmbilledet ovenfor, som blev taget fra 5-minutsdiagrammet, bekræfter, at der faktisk er et dominerende købspres. Det er muligvis ikke så stærkt som de højere tidsrammer. Dette skyldes det faktum, at bjørnene har fået markedet til at glide ud af opadgående tendens til nedadrettede, hvilket kan antyde at en bearish breakout. Som tidligere nævnt var et salg stadig risikabelt. Så for vores køb - vi vil tålmodigt vente på, at markedet retter op og gå tilbage i den opadgående bane. Hvis styrken af uptrendelinjens supportlinje opretholder sin supportintegritet, kan vi åbne et køb.

Dette er en ligetil brugssag, jeg nævnte ikke målrettet det valutapar, der handles. Årsagen til dette er, at jeg bare ville have dig til at forstå konceptet med, hvordan du kan gå omkring ved at bruge handelsvolumenindikatoren til din fordel. I dette eksempel kiggede vi på en bullish trendidee - de samme, men modsatte regler gælder dog for salgsposten.

Trading Volume Indicator Indicator For MT4 - Konklusion


For at konkludere har du set, hvordan du kan gå rundt med at bruge handelsvolumenindikatoren på en måde, der minimerer risikoen for at få handlen forkert. Du har også set, hvor let det er at mislæse markedet, når der handles højrisiko-breakouts, der kan blive falske, da volumen-konsensus ikke nødvendigvis er enig med retningen for det potentielle breakout. I det væsentlige skal du nu have en stærk fornemmelse af, hvad dette handelsværktøj kan gøre for din handel med hensyn til at tage sunde handelsbeslutninger.

Inden du fortsætter med at handle med denne metode, skal du altid sikre dig, at voluminetypen fra alle de diagrammer, du vælger at analysere, er enige med hinanden. Når de alle viser det samme synspunkt hele vejen igennem, har du en ret god chance for, at markedet vil fungere til din fordel, hvis du handler i den retning, som indikeret på handelsvolumen. Ikke desto mindre skal du gennemgå et par gange og prøve andre tidsrammer, hvis du ønsker det - processen er stadig den samme.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.