B clock with Spread Indicator For MT4

B clock with Spread Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. B clock with Spread Indicator For MT4
  2. Ανταλλάξτε ιδέες με το B clock with Spread Indicator For MT4
  3. B clock with Spread Indicator For MT4 - Ρύθμιση
  4. B clock with Spread Indicator For MT4 - Νέα
  5. B clock with Spread Indicator For MT4 - Δυαδικές επιλογές

Το B clock with Spread Indicator For MT4 εμφανίζεται ο χρόνος που απομένει πριν αρχίσει να σχεδιάζεται ένα νέο κηροπήγιο. Εμφανίζει επίσης το spread Bid-Ask σε προσαρμόσιμη γραμματοσειρά.

FREE B-clock with Spread Indicator

Download the FREE B-clock with Spread Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

Ανταλλάξτε ιδέες με το B clock with Spread Indicator For MT4


Αυτή η ένδειξη σας παρέχει μια οθόνη που δείχνει τα δεδομένα υπολειπόμενου χρόνου και τα δεδομένα εξάπλωσης. Τα δεδομένα υπολειπόμενου χρόνου βασίζονται στο χρονικό πλαίσιο και στον χρόνο που απομένει πριν σχηματιστεί το επόμενο κηροπήγιο. Είναι ένα εύχρηστο εργαλείο, επειδή μπορείτε να χρονομετρήσετε με ακρίβεια τις καταχωρίσεις σας με βάση το ρολόι. Είναι πρωταρχικής σημασίας ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις κατά τις οποίες χρησιμοποιείτε μια στρατηγική που έχει έναν κανόνα εισόδου που ορίζει ότι θα πρέπει να εισέλθετε στην αγορά μόλις σχηματιστεί το νέο κηροπήγιο.

Σε ευμετάβλητες συνθήκες της αγοράς, θα ανακαλύψετε ότι μπορεί να επιταχυνθεί η ολίσθηση όταν σχηματίζεται το επόμενο κερί με αποτέλεσμα πιθανώς να εισέλθετε στην αγορά σε δυσμενή στιγμή, αν πράγματι κάνατε λάθος την είσοδό σας. Ο συγχρονισμός είναι ουσιαστικής σημασίας - όπως αναφέρθηκε οι περισσότερες στρατηγικές είναι ευαίσθητες στο χρόνο, αλλά τώρα έχετε ένα εργαλείο που σας κρατά συνεχώς ενήμερους όσον αφορά τον χρόνο.

Όταν φορτώνετε το εργαλείο στο γράφημα σας, θα πρέπει να παρατηρήσετε την παρένθεση - μεταξύ των αγκυλών είναι το spread. Το spread είναι βασικά η διαφορά μεταξύ της τιμής ζήτησης και της προσφοράς. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι μεσίτες κερδίζουν χρήματα επειδή κάθε συναλλαγή που λαμβάνετε - ο όγκος τους εφαρμόζεται σε αυτό το spread. Θα πρέπει πάντα να έχετε υπόψη σας αυτήν την επιβάρυνση συναλλαγών, διότι είναι άμεσο κόστος για τη συναλλακτική σας δραστηριότητα. Επιπλέον, εάν έχετε μεταβλητό λογαριασμό spread τότε αυτή η τιμή θα αλλάζει συνεχώς.

Σε ασταθείς αγορές, το spread θα αυξηθεί ειδικά κατά τη διάρκεια μεγάλων ειδήσεων. Το spread είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιεί ο μεσίτης προς όφελός τους, οπότε είναι πάντα καλό να γνωρίζετε αυτό το συνεχώς μεταβαλλόμενο σημείο δεδομένων.

Τώρα θα δείξω ακριβώς πώς μοιάζει αυτός ο δείκτης όταν φορτώνεται στην οθόνη σας.

B clock with Spread Indicator For MT4 - Ρύθμιση


Παρακάτω μπορείτε να δείτε την ένδειξη που προστέθηκε στο γράφημα μου. Το ρολόι εμφανίζεται στα αριστερά ενώ το spread σας δίνεται στα αγκύλη.Η ένδειξη λειτουργεί όπως έπρεπε, ωστόσο, λόγω του ανοιχτού φόντου που το χρησιμοποιώ, καθιστά δύσκολο για μένα να αναγνωρίσω την οθόνη στην οθόνη μου. Η προεπιλεγμένη ρύθμιση ορίζεται έτσι ώστε η οθόνη ή το χρώμα του κειμένου να είναι ανοιχτό μπλε. Δεν είναι καλό στην περίπτωσή μου. Εάν επρόκειτο να χρησιμοποιήσετε ένα χρώμα σκούρας οθόνης, τότε αυτό θα είναι εντάξει - στην περίπτωσή μου, δεν πρόκειται να αλλάξω το χρώμα του φόντου. Απλώς πρόκειται να αλλάξω το χρώμα του κειμένου της ένδειξης. Θα πάω με κόκκινο χρώμα, ώστε να αναγνωρίσω γρήγορα την οθόνη. Φυσικά, μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα στο χρώμα της προτίμησής σας.

B clock with Spread Indicator For MT4 - Νέα


Μια κατάσταση όπου αυτός ο δείκτης μπορεί να είναι χρήσιμος είναι να τον χρησιμοποιήσετε ως πρόσθετο εργαλείο για την ανταλλαγή ειδήσεων. Αυτό που συμβαίνει κατά τη διάρκεια ειδησεογραφικών εκδηλώσεων είναι ότι το άνοιγμα θα αρχίσει να ανοίγει και να διευρυνθεί, αλλά αυτό δεν αρκεί για να ενημερώσετε το εμπόριο σας. Χρειάζεστε ακόμη ένα στοιχείο χρονισμού για να κάνετε το εμπόριο σωστό. Επομένως, ο δείκτης εδώ περιλαμβάνει το ρολόι κεριών σε αυτό, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε την αντίστροφη μέτρηση των κεριών στο γράφημα συναλλαγών σας που οδηγεί στο συμβάν ειδήσεων χωρίς να χρειάζεται να στρέψετε την εστίασή σας από το γράφημα συναλλαγών σας κοιτάζοντας ένα αυτόνομο ρολόι ή παρακολουθώ.

B clock with Spread Indicator For MT4 - Δυαδικές επιλογές


Οι ειδήσεις δεν είναι η μόνη περίπτωση χρήσης. Στις συναλλαγές δυαδικών επιλογών - οι περισσότεροι μεσίτες δεν διαθέτουν πλατφόρμα MT4. Έχουν απλώς τις δικές τους πλατφόρμες συναλλαγών που υπάρχουν χωρίς την ανάγκη για MT4. Αυτό έχει τα πλεονεκτήματά του, αλλά σε περιπτώσεις όπως η δοκιμή, θα χρειαστείτε την πλατφόρμα MT4 σας. Με αυτό, εννοώ ότι θα μπορούσατε να αναπτύξετε ή να δοκιμάσετε μια στρατηγική συναλλαγών δυαδικών επιλογών χρησιμοποιώντας τεχνικά εργαλεία ή προσαρμοσμένους δείκτες συμβατούς μόνο με το MT4. Επομένως, δεν μπορείτε να εκτελέσετε τις δοκιμές σας στο ειδικό λογισμικό συναλλαγών δυαδικών επιλογών, επειδή οι προσαρμοσμένοι δείκτες MT4 δεν είναι συμβατοί, επομένως πρέπει να χρησιμοποιήσετε το MT4.

Αυτό που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να φορτώσετε το ρολόι και την ένδειξη διάδοσης στην οθόνη σας. Επιπλέον, θα χρησιμοποιήσετε επίσης ένα εργαλείο οριζόντιου αντικειμένου ως εργαλείο προσομοίωσης για να επιλέξετε την τιμή απεργίας στην οθόνη του κεριού εισόδου. Στη συνέχεια, εάν ο χρόνος λήξης βάσει της στρατηγικής σας είναι 5 λεπτά - τότε μπορείτε απλώς να κοιτάξετε το ρολόι για αντίστροφη μέτρηση έως ότου λήξει το συμβόλαιο εικονικών δυαδικών επιλογών. Μπορείτε απλώς να ανατρέξετε στην οριζόντια γραμμή για να δείτε πού κατέληξε η αγορά κατά τη λήξη της σύμβασης. Δεν είναι μια εντελώς κομψή λύση, ωστόσο, θα εξακολουθείτε να μπορείτε να αποκτήσετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για την πραγματική ανάπτυξη της στρατηγικής διαπραγμάτευσης δυαδικών επιλογών σας ενώ δοκιμάζετε στο MT4.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.