Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4

Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4
  2. Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4 ιδέες με τον Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4
  3. Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4 - Αγορά και πώληση καταχωρίσεων

Ο Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4 είναι μια τροποποιημένη έκδοση του δείκτη SuperTrend που καταναλώνει λιγότερους πόρους από τον αρχικό δείκτη MT4. Το SuperTrend αναλύει τη δυναμική και τη μεταβλητότητα των τιμών για να σηματοδοτούν τους εμπόρους όταν δημιουργηθεί μια τάση. Οι τιμές των ενδείξεων υπολογίζονται χρησιμοποιώντας δύο παραμέτρους, δηλαδή τη μέση πραγματική περιοχή (ATR) και τον παράγοντα (πολλαπλασιαστή). Τα σήματα αγοράς και πώλησης παράγονται όταν ο δείκτης ξεκινά εκτύπωση είτε κάτω από την τιμή κλεισίματος είτε πάνω από την τιμή κλεισίματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ημερήσια, ημερήσια και εβδομαδιαία γραφήματα και λειτουργεί καλά κατά τη διάρκεια των τρεχουσών φάσεων της αγοράς. Ο δείκτης Kolier_SuperTrend_Indi Για MT4 λειτουργεί επίσης ως ζώνες ισχυρής αντίστασης και υποστήριξης. Οι έμποροι μπορούν επίσης να το χρησιμοποιήσουν για να εντοπίσουν περιοχές για να τοποθετήσουν στάσεις για ανοικτές θέσεις.

FREE Kolier_SuperTrend_Indi Indicator

Download the FREE Kolier_SuperTrend_Indi Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4 ιδέες με τον Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4


Αυτός ο δείκτης είναι μια επέκταση του δείκτη σούπερ τάσεων. Ουσιαστικά, αυτός ο δείκτης θα σας δείξει ποια είναι η κατεύθυνση της τάσης, χρησιμοποιώντας γραμμές που είναι είτε χρωματισμένες με κόκκινο ή πράσινο. Όταν η αγορά διαπραγματεύεται σε ανοδική τάση, θα υπάρχει μια πράσινη γραμμή που κυμαίνεται ακριβώς κάτω από την τιμή.

Και όταν η αγορά διαπραγματεύεται σε μια πτωτική τάση, θα υπάρξει μια κόκκινη γραμμή που κρύβεται ακριβώς πάνω από την τιμή. Διαισθητικά, οι περισσότεροι έμποροι θα στραφούν προς την ιδέα της χρήσης αυτού του δείκτη για αντιστροφές συναλλαγών που είναι μια καλή ιδέα διαπραγμάτευσης που ακολουθείται επειδή τα σήματα που δημιουργεί αυτός ο δείκτης είναι αρκετά αξιόπιστα.

Ωστόσο, αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι δεν πρέπει να ανταλλάσσουμε μόνο τις αντιστροφές με βάση τις αλλαγές χρώματος και μόνο, αλλά πρέπει επίσης να ανταλλάσσουμε τις αντιστροφές βάσει των προτύπων δράσης των τιμών. Με αυτό, εννοώ ότι πρέπει να αναζητήσουμε στιγμές στην αγορά όπου το περιουσιακό στοιχείο εκτυπώνει ένα πραγματικά ισχυρό μοτίβο κηροπήγιο αντιστροφής. Και σε αυτή τη βάση θα διαμορφώσουμε τις εμπορικές μας ιδέες.


Kolier_SuperTrend_Indi Indicator For MT4 - Αγορά και πώληση καταχωρίσεων


Παρακάτω, έχω αναφέρει μερικά παραδείγματα για το πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον δείκτη, αλλά πρώτα θα ξεκινήσουμε με τη ρύθμιση αντιστροφής συναλλαγών.Στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης μπορείτε να δείτε ότι σας επεσήμανα δύο ευκαιρίες. Η πρώτη ήταν μια ανοδική αντιστροφή συναλλαγών και η δεύτερη ήταν μια ανοδική αντιστροφή. Στην αριστερή πλευρά, έχουμε την ανοδική αντιστροφή συναλλαγών με την ένδειξη 1.1 και 1.2.

Το πρώτο πράγμα που περιμέναμε ήταν να κάνει η αγορά μια αντιστροφή που υποδεικνύεται από τον δείκτη καθώς άλλαξε σε πράσινο. Μόλις είχαμε αυτήν την πιθανή ανοδική ανατροπή, στρίψαμε στη συνέχεια στην ίδια την τιμή για να αναζητήσουμε στιγμές που η αγορά μας δίνει μοτίβα ανατροπής κηροπηγίων bullish.

Αυτό συνέβη πράγματι επειδή η αγορά μάς έδωσε ένα μοτίβο κατακλυσμού, καθιστώντας έτσι μια καλή στιγμή για εμάς να αγοράσουμε. Πέρα από αυτό, σε αυτήν την καταχώρηση, επισημάνουμε επίσης μια καλή περιοχή για να τοποθετήσετε το επίπεδο απώλειας στάσης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι απλώς να ανατρέξετε στην πράσινη γραμμή και να τοποθετήσετε το stop loss σας ακριβώς κάτω από την πράσινη γραμμή.

Μόλις τοποθετήσετε την στάση σας τελευταία, μπορείτε απλώς να το αφήσετε να λειτουργεί ανάλογα, επειδή η απώλεια στάσης είναι σε μια περιοχή που θεωρείται ασφαλής ζώνη. Στο επόμενο παράδειγμα στη δεξιά πλευρά του στιγμιότυπου οθόνης - έχουμε μια ανοδική αντιστροφή συναλλαγών με ετικέτα 2.1 και 2.2. Η ρύθμιση του εμπορίου είναι ελαφρώς διαφορετική επειδή αυτό που συνέβη ήταν ότι εντοπίσαμε ένα μοτίβο αντιστροφής πριν από την αλλαγή χρώματος.

Το μοτίβο αντιστροφής ήρθε με τη μορφή διπλής κορυφής. Ένα μοτίβο διπλής κορυφής είναι ένα μοτίβο σχήματος Μ που δημιουργείται από τη δράση τιμών. Αυτό είναι ένα από τα ισχυρότερα μοτίβα αντιστροφής στην αγορά, επειδή είναι ενδεικτικό της εξάντλησης των τάσεων καθώς η αγορά έχει φτάσει σε ένα πιθανό σημείο αντίστασης.

Δεν μπορεί να συνεχιστεί με την υποκείμενη ανοδική τάση. Μόλις εντοπίσαμε αυτό το μοτίβο διπλής κορυφής, το επόμενο βήμα ήταν να περιμένουμε τη στιγμή που ο δείκτης αλλάζει από πράσινο σε κόκκινο, γεγονός που έκανε τις συνθήκες τώρα κατάλληλες για πώληση. Ακριβώς όπως το μακροχρόνιο παράδειγμα συναλλαγών, είχαμε στο παρελθόν, θα χρησιμοποιήσουμε επίσης τον δείκτη ως οδηγία για τον καθορισμό μιας απώλειας στάσης.

Ακριβώς πάνω από την τιμή, θα βρείτε την κόκκινη γραμμή να ταλαντεύεται. Έτσι, θα τοποθετήσετε την απώλεια στάσης σας κοντά ή ακριβώς πάνω από αυτό το κόκκινο επίπεδο, επειδή αυτή η περιοχή θεωρείται ως ασφαλής ζώνη που σημαίνει ότι η αγορά ενδέχεται να μην φτάσει σε αυτήν την περιοχή κατά την περίοδο του βραχυπρόθεσμου εμπορίου. Μόλις κατανοήσετε αυτήν τη βασική ιδέα, μπορείτε να προχωρήσετε και να εφαρμόσετε τη στρατηγική ανεξάρτητα στον δικό σας λογαριασμό συναλλαγών.

Ωστόσο, απλώς λάβετε υπόψη ότι πρέπει να κάνετε τη δική σας εκτεταμένη δοκιμή και προσομοίωση πριν από την επίσημη εκτέλεση αυτού του συστήματος συναλλαγών. Και στα δύο παραδείγματα αγοράς και πώλησης, ανέφερα ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ένδειξη για τον ορισμό μιας απώλειας διακοπής. Αυτό ισχύει, αλλά μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως πηγή καθοδήγησης για τη μη αυτόματη παρακολούθηση της απώλειας διακοπής σας, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.Με τον ίδιο τρόπο που ορίζετε το stop-loss σας τη στιγμή που ανοίγετε την συναλλαγή σας - βασικά θα ακολουθήσετε τη γραμμή του δείκτη και, στη συνέχεια, θα σύρετε το stop loss σας κατά μήκος αυτής της γραμμής, οπότε αν πρόκειται για εμπόριο αγοράς, βεβαιωθείτε ότι το SL σας παραμένει ελαφρώς κάτω από το γραμμή για αγορά και θα παραμείνει ελαφρώς πάνω από την κόκκινη γραμμή για συναλλαγές πώλησης.

Ωστόσο, εάν δεν έχετε πολύ διαθέσιμο χρόνο στην οθόνη, επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν δουλειές. Αυτό που θα μπορούσατε να κάνετε είναι ότι θα μπορούσατε να μετρήσετε την απόσταση της αρχικής απώλειας διακοπής και, στη συνέχεια, να εισαγάγετε αυτόν τον αριθμό στην ποσότητα αυτόματης τελικής στάσης. Έτσι, μόλις εισαγάγετε αυτήν την ποσότητα με τη μορφή πόντων ή κουκκίδων, καθώς η αγορά εξελίσσεται υπέρ σας, το stop-loss θα ακολουθεί αυτόματα.

Απλώς ξέρετε ότι είναι ελαφρώς διαφορετικό από τη μη αυτόματη μέθοδο, επειδή δεν θα είναι πάντα κάτω από την πράσινη γραμμή, εάν πρόκειται για εμπόριο αγοράς ή πάνω από την κόκκινη γραμμή για πώληση. Επειδή η απόσταση του μήκους της απώλειας στάσης και της παραγγελίας τελικής στάσης είναι προκαθορισμένη τη στιγμή που ανοίγετε το εμπόριο. Ωστόσο, αυτός είναι ένας εξαιρετικός δείκτης για χρήση. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για συναλλαγές αντιστροφής συναλλαγών και μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για μη αυτόματη διαπραγμάτευση της απώλειας διακοπής σας ή για ρύθμιση και ενεργοποίηση αυτόματων τερματικών.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.