MA_BBands_YXF Indicator For MT4

MA_BBands_YXF Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. MA_BBands_YXF Indicator For MT4
  2. MA_BBands_YXF Indicator For MT4 ιδέες με τον MA_BBands_YXF Indicator For MT4
  3. MA_BBands_YXF Indicator For MT4 - Αγορά καταχωρίσεων
  4. MA_BBands_YXF Indicator For MT4 - Πώληση καταχωρίσεων
  5. MA_BBands_YXF Indicator For MT4 - Συμπέρασμα

Ο MA_BBands_YXF Indicator For MT4 συνδυάζει το κανάλι Moving Average και το Bollinger Bands για τη δημιουργία βραχυπρόθεσμων εμπορικών σημάτων. Οι μακρές συναλλαγές υποδεικνύονται με μπλε βέλη που δείχνουν προς τα πάνω, ενώ τα σορτς προτείνουν από κάτω τα κόκκινα βέλη.

FREE MA_BBands_YXF Indicator

Download the FREE MA_BBands_YXF Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker


MA_BBands_YXF Indicator For MT4 ιδέες με τον MA_BBands_YXF Indicator For MT4


Αυτός ο δείκτης, όπως προτείνεται από το όνομα ή τον τίτλο του, χρησιμοποιεί τις μετρήσεις των κινητών μέσων όρων και επίσης τις ζώνες Bollinger για τη δημιουργία σημάτων αγοράς και πώλησης. Η παρακάτω εικόνα δείχνει την προεπιλεγμένη αναπαράσταση όταν έχει φορτωθεί στην οθόνη συναλλαγών μου.Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο φαίνεται δεν συμπληρώνει το γράφημα συναλλαγών μου ή το χρώμα του γραφήματος μου, επειδή οι ζώνες Bollinger δεν είναι ορατές. Αυτό συμβαίνει επειδή τόσο οι ρυθμίσεις χρώματος ζώνης Bollinger όσο και το φόντο συναλλαγών είναι λευκού χρώματος.

Έτσι, για να το αλλάξω αυτό, θα αλλάξω τα χρώματα σε πιο σκούρο χρώμα, έτσι ώστε οι ζώνες Bollinger και ακόμη και η γραμμή μέσου κινούμενου μέρους να μπορεί να δει ξεκάθαρα από τον έμπορο όπως φαίνεται παρακάτω.Αυτό κάνει μια τεράστια διαφορά - έτσι τώρα μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα πώς φαίνεται η πλήρης αναπαράσταση του δείκτη. Το μόνο που έκανα ήταν να αλλάξω τα χρώματα των κινητών μέσων όρων και των ζωνών Bollinger, και κράτησα το χρώμα του φόντου ως έχει. Με αυτήν τη σειρά, μπορούμε να συνεχίσουμε να διερευνούμε μερικές πιθανές ευκαιρίες συναλλαγών με τη χρήση του δείκτη.


MA_BBands_YXF Indicator For MT4 - Αγορά καταχωρίσεων


Αν κοιτάξετε πολύ κοντά στις προηγούμενες εικόνες, μπορείτε να δείτε ότι τα σήματα δημιουργούνται κάθε φορά που η αγορά ή η τιμή τιμών προεξέχουν έξω από τις ζώνες Bollinger. Το κόκκινο βέλος σημαίνει ότι πρέπει να πουλήσουμε και το μπλε βέλος σημαίνει ότι πρέπει να αγοράσουμε. Αλλά δεν πηδούμε απλώς σε αυτές τις συναλλαγές χωρίς να αναλύσουμε πλήρως την αγορά, έτσι ώστε να μπορούμε να λάβουμε μια σωστή επιβεβαίωση για την υποστήριξη του παραγόμενου σήματος.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ένδειξη για να σχεδιάσετε γραμμές τάσεων. Αυτές οι γραμμές τάσης χρησιμοποιούνται για τη διοχέτευση της πλειοψηφίας της τιμής εντός της περιόδου πτωτικής ή ανοδικής τάσης.

Όπως βλέπετε, συνδέθηκα μερικά κόκκινα βέλη για να σχεδιάσω τη γραμμή αντίστασης της πτωτικής τάσης και τα μπλε βέλη συνδέθηκαν για να σχεδιάσω τη γραμμή στήριξης της πτωτικής τάσης. Δεν χρειάζεται να συνδέσετε πολλά βέλη. Το τελευταίο βέλος στην οθόνη είναι ένα κόκκινο βέλος που υποδηλώνει μια πώληση, αλλά δεν θα ήταν ιδανικό να βιαστείτε για μια συναλλαγή πώλησης ακόμα.

Ψάχνουμε για ευκαιρίες αγοράς. Ναι, αναγνωρίζω ότι η αγορά εξακολουθεί να τείνει προς τα κάτω, αλλά η αγορά θα μπορούσε να γυρίσει και να πάει στην ανοδική τάση.

Αν θέλαμε να πάμε περισσότερο, θα πρέπει να περιμένουμε να σχηματιστεί ένα μοτίβο διπλού πυθμένα μετά από αρκετές ώρες ή μια μέρα. Εάν αυτό το μοτίβο σχηματιστεί τότε έχουμε ένα καλό κίνητρο για αγορά. Το double-bottom είναι ένα από τα πιο σεβαστά μοτίβα αντιστροφής στην αγορά, οπότε σίγουρα θα συμπέσει με τις προοπτικές αγοράς.


MA_BBands_YXF Indicator For MT4 - Πώληση καταχωρίσεων


Εάν θέλουμε να πάμε σύντομα, τότε δεν θα δεσμευόμαστε στο εμπόριο για μεγάλο χρονικό διάστημα όπως προβλέπεται στην παρακάτω εικόνα. Αν μη τι άλλο, το καλύτερο που πρέπει να κάνετε είναι να κατεβείτε στο χαμηλότερο χρονικό πλαίσιο, όπως το χρονικό πλαίσιο των 15 λεπτών ή των 5 λεπτών και, στη συνέχεια, να αναζητήσετε ευκαιρίες διαπραγμάτευσης πώλησης.Αυτές οι συναλλαγές ισχύουν για βραχυπρόθεσμα, αλλά πέρα από αυτό, θα γίνει επικίνδυνο εμπόριο, επειδή οι αρκούδες θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν πολλή ανοδική πίεση εν αναμονή της δημιουργίας διπλού πυθμένα. Επομένως, μην δεσμευτείτε σε αυτό το σύντομο εμπόριο μετά το τέλος της συνόδου της Νέας Υόρκης.


MA_BBands_YXF Indicator For MT4 - Συμπέρασμα


Αυτός ο δείκτης είναι ένας εξαιρετικός δείκτης για χρήση σε όλες τις μορφές συναλλαγών - βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Τα σήματα που παράγονται από τον δείκτη είναι αρκετά καλής ποιότητας, ωστόσο δεν πρέπει να ακολουθήσουμε αυτά τα σήματα τυφλά. Το λέω αυτό γιατί πρέπει να ρίξουμε μια πιο βαθιά ματιά στην αγορά για να επικυρώσουμε το σήμα που παράγεται από τον δείκτη.

Εάν δοθεί ένα κόκκινο βέλος - δεν βιαζόμαστε να ανοίξουμε μια συναλλαγή πώλησης - πηγαίνουμε βαθύτερα στην ανάλυση του εμπορίου και ανακαλύψουμε τι είναι πιο πιθανό να συμβεί βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα. Μόλις εξαχθεί αυτό, μπορούμε να δούμε τελικά το άνοιγμα των συναλλαγών. Στα παραδείγματα που δόθηκαν παραπάνω, έφτασα ακόμη και στο να χρησιμοποιήσω τον δείκτη για να σχεδιάσω γραμμές τάσης. Αυτές οι γραμμές τάσης ήταν κανάλια που σχηματίστηκαν απλώς συνδέοντας μια σειρά από κόκκινα και μπλε βέλη για να σχηματίσουν τις γραμμές αντίστασης και στήριξης των τάσεων.

Αυτές οι γραμμές τάσης σας έδωσαν μια σαφή εικόνα του τι συμβαίνει στην αγορά και χρησίμευσε επίσης ως εργαλείο για τον εντοπισμό πιθανών σημείων εξάντλησης όπου η αγορά μπορεί να γυρίσει και να σχηματίσει μια αντιστροφή. Συνολικά - αυτό είναι ένα εργαλείο που πρέπει να χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας, επομένως δεν υπονομεύετε τις δυνατότητές του.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.