PricePosition Indicator For MT4

PricePosition Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. PricePosition Indicator For MT4
  2. Ιδέες συναλλαγών με τον PricePosition Indicator For MT4
  3. PricePosition Indicator For MT4 - Αγορά καταχωρίσεων
  4. PricePosition Indicator For MT4 - Συμπέρασμα

Ο PricePosition Indicator For MT4 εμφανίζεται η σχετική θέση τιμής σε σχέση με μια γραμμή γωνίας. Δείχνει επίσης την τρέχουσα τιμή (OHLC) και δημιουργεί μια προειδοποίηση όταν η γραμμή της διατομής γωνίας αλλάζει την κατεύθυνσή της.

FREE PricePosition Indicator

Download the FREE PricePosition Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur


Ιδέες συναλλαγών με τον PricePosition Indicator For MT4


Αυτός ο δείκτης σας δείχνει το συναίσθημα αγοράς ή πώλησης αναφερόμενος συνεχώς στη γραμμή γωνίας. Εάν η τιμή είναι πάνω από αυτήν τη γωνιακή γραμμή, τότε η αγορά είναι καλή για αναζήτηση αγορών και όταν είναι χαμηλότερη τότε η αγορά είναι καλή για αναζήτηση πωλήσεων.Όπως μπορείτε να δείτε, η τιμή διαπραγματεύεται πάνω από το επίπεδο 105.772, όπως προκύπτει από τη γραμμή γωνίας που εμφανίζεται επίσης κάτω από το κείμενο οθόνης ΑΓΟΡΑΣ. Μέσω αυτού του δείκτη, θα έχουμε ένα καλό θεμέλιο για να στηριχθούμε όσον αφορά το να γνωρίζουμε ποιο είναι το πιθανό σήμα που θα αναζητήσουμε.

Σε αυτό το παράδειγμα, θα αναζητήσουμε συναλλαγές αγοράς, αλλά δεν πρέπει να το κάνουμε με τρόπο που στερείται περαιτέρω ανάλυσης για να αντλήσουμε συμπεράσματα και πιθανά κίνητρα συναλλαγών.

Η αγορά δείχνει ότι η αγορά είναι ανοδική στο γράφημα των τεσσάρων ωρών. Αυτό είναι υπέροχο γιατί γνωρίζουμε ότι στα χαμηλότερα χρονικά διαστήματα θα αναζητήσουμε αποκλειστικά κατάλληλες αγορές στην αγορά για να μας επιτρέψει να κάνουμε πιθανές συναλλαγές.


PricePosition Indicator For MT4 - Αγορά καταχωρίσεων


Το επόμενο βήμα είναι να αλλάξουμε προς τα κάτω τα κατώτερα χρονικά πλαίσια. Θα μεταβείτε στο γράφημα των δεκαπέντε λεπτών, επειδή αυτό είναι το διάγραμμα που προσφέρει καλές συναλλαγές τόσο για βραχυπρόθεσμες όσο και μεσοπρόθεσμες εμπορικές προοπτικές.

Η παρακάτω εικόνα δείχνει το γράφημα των δεκαπέντε λεπτών - αυτό που είναι τέλειο για αυτήν την ευκαιρία είναι ότι ο δείκτης δείχνει επίσης αγορά αγοράς. Αυτό συμπίπτει με τη συναίνεση που επιβεβαιώθηκε στο υψηλότερο χρονικό πλαίσιο (γράφημα τεσσάρων ωρών).Η αγορά μόλις ξεκίνησε μια έξοδο πέρα από την περιοχή 106.297. Αυτή η περιοχή είναι σημαντική επειδή επισημαίνεται ως μια ισχυρή περιοχή αντίστασης, επομένως με ισχυρή αντίσταση ή επίπεδα στήριξης, θα παρατηρήσετε ότι αυτά τα επίπεδα έχουν ισχυρή βαρυτική δύναμη (αν θέλετε). Έτσι, παρόλο που η αγορά έχει ξεσπάσει προς τα πάνω - οι πιθανότητες να επιστρέψει στο επίπεδο αντίστασης (106.297) είναι περισσότερες από τις πιθανές.

Απλώς σημειώστε ότι η αγορά δεν χρειάζεται απαραίτητα να επιστρέψει και να αγγίξει αυτό το επίπεδο. Ψάχνουμε απλώς για μια κίνηση και συμπεριφορά γύρω από αυτό το επίπεδο τιμών που μας δείχνει ότι η προηγούμενη γραμμή αντίστασης έχει πλέον εξελιχθεί σε γραμμή στήριξης, επομένως η αγορά θα ήταν προς το συμφέρον μας.

Μόλις φτάσει ή πλησιάσει αυτό το επίπεδο θα ανοίξω μια θέση αγοράς. Αλλά πρέπει να αφήσετε τα bearish κεριά να κλείσουν εντελώς. Μπορείτε ακόμη και να περιμένετε μέχρι να σχηματιστούν τα μοτίβα ανοδικής αντιστροφής - όπως μοτίβα bullish enulfing ή bullish μοτίβα κηροπηγίων Doji.

Αυτά τα μοτίβα τείνουν να δίνουν ισχυρή απώλεια πτωτικής ορμής ανοίγοντας έτσι την αγορά για αγορά. Προσέξτε λοιπόν για τέτοια μοτίβα. Μερικές φορές θα παρατηρήσετε ότι δεν χρειάζεται να περιμένετε για τέτοια μοτίβα. Η παρακάτω εικόνα δίνει μια υπόδειξη για το γιατί είμαι αυτής της άποψης.Βλέπετε ότι στην αγορά υπήρχε ένα στενό κανάλι που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της ασιατικής συνεδρίασης. Αυτό είναι ένα ιδανικό μοτίβο ή δραστηριότητα τιμών που συμβαίνει κατά καιρούς επειδή η αγορά θα ξεφύγει από αυτό το στενό κανάλι για να δημιουργήσει ίσως το χαμηλό ή το υψηλό της ημέρας. Στην παραπάνω εικόνα θα παρατηρήσετε ότι δημιουργήθηκε ένα έντονο τονισμένο V μετά την κατάρρευση της αγοράς και κάτω από το χαμηλό της ασιατικής περιόδου.

Αυτό το προφανές V είναι στην πραγματικότητα stophunt - δεν είναι η προοριζόμενη κατεύθυνση για το καλύτερο μέρος της επόμενης συνεδρίας συναλλαγών ή για το υπόλοιπο της ημέρας. Ως εκ τούτου, γιατί βλέπετε ότι η αγορά σημείωσε άνοδο και μάλιστα έσπασε το υψηλό της ασιατικής περιοχής. Επομένως, η δοκιμή είναι αρκετή για να ανοίξουμε το εμπόριο μας. Αυτό το V είναι το τελευταίο χαμηλό swing σας, οπότε το stop loss θα πάει ακριβώς κάτω από αυτό - ενώ ο στόχος λήψης κέρδους θα βρίσκεται στην ίδια απόσταση πάνω από το σημείο εισόδου - αυτό θα μας δώσει τον λόγο κινδύνου προς επιβράβευση 1 είναι προς 1.

Αν θέλετε να αποκομίσετε περισσότερα κέρδη - μπορείτε να κλειδώσετε τα κέρδη σας καθώς η αγορά πηγαίνει προς όφελός σας, ακολουθώντας τη στάση σας. Έτσι, καθώς αυξάνεται προοδευτικά, μπορείτε να πάρετε κάποιο κέρδος και να αφήσετε την αγορά να τρέξει με το εμπόριό σας όταν έχετε σταματήσει τη ζημιά σας στη ζώνη κέρδους. <


PricePosition Indicator For MT4 - Συμπέρασμα


Ο δείκτης PricePosition είναι ένας δείκτης που έχει ένα από τα πιο απλά σχέδια γιατί είναι εύκολο στη χρήση και εύκολο στην ερμηνεία. Είναι επίσης ένα χρήσιμο εργαλείο.

Προσθέτει πολύ βάθος στην ανάλυσή σας, ώστε να μην μπείτε σε συναλλαγές χωρίς να κάνετε επιμελή αναλυτικά βήματα. Σε αυτό το παράδειγμα, έχω επισημάνει έναν τρόπο με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον δείκτη προς όφελός σας χωρίς να περιπλέξετε τους προϋπάρχοντες τρόπους ανάλυσης της αγοράς.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.