StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4

StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4

Table Of Contents:

  1. StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4
  2. Ανταλλάξτε ιδέες με τον StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4
  3. StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4 - Τροποποιημένο Stochastic
  4. StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4 - Απόκλιση

Ο StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4 επικαλύπτει τον Στοχαστικό Ταλαντωτή σε ένα διάγραμμα τιμών. Όταν η γραμμή% K διασχίζει πάνω από τη γραμμή% D (Signal) στην υπερπόντια περιοχή, μια πράσινη κουκίδα εκτυπώνεται σε τιμή. Αντιστρόφως, όταν η γραμμή% K πέφτει κάτω από τη γραμμή% D σε μια περιοχή υπερσχέτευσης, μια κόκκινη κουκκίδα τοποθετείται στην τιμή.

FREE StochasticOnPriceVSwma Indicator

Download the FREE StochasticOnPriceVSwma Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker


Ανταλλάξτε ιδέες με τον StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4


Ένα από τα καλύτερα εργαλεία διαπραγμάτευσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για κατευθυντικές συναλλαγές είναι ο δείκτης στοχαστικών ταλαντωτών. Ο λόγος είναι επειδή οι ταλαντώσεις που δημιουργεί είναι αξιόπιστες και πιο ακριβείς για κάθε κύκλο πάνω-κάτω που συμβαίνει στην πραγματική αγορά.

Στο στοχαστικό ταλαντωτή, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν δύο γραμμές που ταλαντεύονται κατά μήκος της οθόνης και συνήθως θα ανταλλάσσετε τα crossover όταν η αγορά βρίσκεται σε συγκεκριμένες ζώνες όπως οι περιοχές υπερφόρτωσης ή υπερφόρτωσης. Ο κανονικός στοχαστικός ταλαντωτής βρίσκεται συνήθως στο κάτω μέρος του χάρτη σας.

Αυτό σημαίνει ότι στην περίπτωση του τυπικού στοχαστικού δείκτη ταλαντωτή, θα έχει στην πραγματικότητα το δικό του παράθυρο ένδειξης.


StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4 - Τροποποιημένο Stochastic


Ο στοχαστικός ταλαντωτής που σας παρουσιάζω σήμερα δεν είναι συνδεδεμένος με το κάτω μέρος του χάρτη συναλλαγών σας. Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης, μπορείτε να το τοποθετήσετε υπέρ της τιμής, επομένως καθιστά τη διαδικασία τεχνικής ανάλυσης πιο απρόσκοπτη, επειδή η εστίασή σας είναι κυρίως σε ένα πλαίσιο.Κοιτάζοντας την παραπάνω εικόνα, μπορείτε να δείτε ότι σας επεσήμανα ευκαιρίες διαπραγμάτευσης που μπορείτε να προσέξετε όταν χρησιμοποιείτε τον δείκτη ανεξάρτητα. Σας παρουσίασα μια ευκαιρία αγοράς και πώλησης που θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε.

Πριν αναφερθώ στις περιγραφικές λεπτομέρειες σχετικά με τις ευκαιρίες διαπραγμάτευσης, θέλω απλώς να αναφέρω ότι η διαδικασία σηματοδότησης για αγορά και πώληση είναι απλώς μια γενική προσέγγιση συναλλαγών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Όπως μπορείτε να δείτε ότι ο στοχαστικός ταλαντωτής έχει δύο γραμμές. Το ένα είναι aqua και το άλλο είναι κίτρινο.

Η γραμμή σήματος είναι η γαλάζια γραμμή σας. Έτσι, κάθε φορά που αυτή η γαλάζια γραμμή διασχίζει την κίτρινη γραμμή, τότε θα πρέπει να προετοιμαστείτε να αγοράσετε ή να πουλήσετε. Ωστόσο, θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα σε αυτές τις ευκαιρίες διαπραγμάτευσης που υποστηρίζονται από ισχυρά σήματα αντιστροφής.

Στην παραπάνω εικόνα, η πρώτη ευκαιρία ήταν ένα εμπόριο αγορών, με το οποίο η γαλάζια γραμμή διασχίζει την κίτρινη γραμμή προς τα πάνω και στη συνέχεια αναφερόμενη στη δράση τιμών θα δείτε ότι υπήρχε αναστροφή δραστηριότητας τιμών που ήρθε με τη μορφή κεριού Doji και ένα μοτίβο καταπίεσης. Αυτή ήταν μια τέλεια στιγμή για αγορά.

Την επόμενη στιγμή, στα δεξιά του στιγμιότυπου οθόνης, έχουμε μια ευκαιρία διαπραγμάτευσης πωλήσεων. Εδώ είδαμε ότι η αγορά διαμόρφωσε ένα πτωτικό μοτίβο καταπίεσης, ενώ η στοχαστική μπλε γραμμή διέσχισε την κίτρινη γραμμή προς τα κάτω. Αυτή ήταν επίσης μια άλλη εξαιρετική στιγμή για να μπείτε στην αγορά - για μια ανταλλαγή απόψεων σε αυτήν την περίπτωση.

StochasticOnPriceVSwma Indicator For MT4 - Απόκλιση


Οι ευκαιρίες αντιστροφής συναλλαγών διατίθενται σε διάφορες μορφές και για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα των συναλλαγών σας, πρέπει να προσπαθήσετε να ενσωματώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο τις συναλλαγές απόκλισης, διότι αυτό προσθέτει μεγάλη ακρίβεια στα αποτελέσματά σας.

Ως εκ τούτου, είναι καρποφόρο να χρησιμοποιείτε τακτικά πρότυπα αποκλίσεων. Παρακάτω σας παρουσιάζω ένα bearish μοτίβο συναλλαγών τακτικής απόκλισης που είναι βασικά μια συναλλαγή αντιστροφής πωλήσεων.Αναφερόμενος στην παραπάνω εικόνα μπορείτε να δείτε ότι η τιμή ήταν υψηλότερη, αλλά ταυτόχρονα ο δείκτης στοχαστικών ταλαντωτών έκανε χαμηλότερα χαμηλά, ενημερώνοντας έτσι την εμπορική αφήγηση για σύντομο χρονικό διάστημα.

Αυτό που δικαιολογούσε περαιτέρω τη θέση πώλησής μας, ήταν το γεγονός ότι αν θέλατε να κοιτάξετε πιο κοντά τη δράση των τιμών τη στιγμή που θα πραγματοποιηθεί η εγκατάσταση - θα δείτε ότι υπάρχει πραγματικά ένα μοτίβο πτωτικής καταπίεσης. Αυτή η μορφή συμβολής δεν συμβαίνει πολλές φορές, αλλά αν συμβεί, τότε σας δίνει μια ισχυρή ένδειξη ότι η αγορά πρόκειται σίγουρα να αντιστραφεί.

Επομένως, μεγιστοποιήστε όλες αυτές τις ευκαιρίες που μοιάζουν με αυτόν τον τύπο εγκατάστασης συναλλαγών. Εάν επιθυμείτε να εκμεταλλευτείτε τις bullish συναλλαγές παρόμοιας φύσης, τότε το μόνο που χρειάζεται να περιμένετε είναι μια δομή τιμών που αποκαλύπτει μια τακτική ανοδική πορεία απόκλισης. Αυτό γίνεται αισθητό όταν βλέπετε ότι η τιμή είναι χαμηλότερη ενώ ο στοχαστικός δείκτης κάνει υψηλότερα υψηλά.

Αυτή είναι μια ισχυρή πρόταση ότι η αγορά ή η επικρατούσα πτωτική τάση χάνει δυναμική, επομένως είναι καλή στιγμή να αγοράσετε. Αυτός ο τροποποιημένος στοχαστικός δείκτης έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο. Αποκαλύφθηκε ότι λειτουργεί εξαιρετικά για την αναγνώριση των ρυθμίσεων συναλλαγών αντιστροφής.

Ωστόσο, επισημάνθηκε ότι δεν πρέπει να ανταλλάσσετε πραγματικά κάθε σήμα αναστροφής που προκύπτει με τη βοήθεια αυτού του δείκτη. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να περιμένετε ένα μοτίβο δράσης τιμής που επιβεβαιώνει επίσης ή ευθυγραμμίζεται με την οδηγία αντιστροφής, όπως υποδεικνύεται από το στοχαστικό ταλαντωτή.

Έτσι, ένα από τα καλύτερα μοτίβα αντιστροφής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως έμπορος είναι ένα μοτίβο κηροπήγιο. Πέρα από αυτό, καταλάβαμε επίσης ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον δείκτη για την ανταλλαγή τακτικών ρυθμίσεων απόκλισης. Όπως επισημάνθηκε, αναφερόμαστε σε μια σειρά πωλήσεων που ήρθε με τη μορφή μιας πτωτικής ευκαιρίας τακτικής απόκλισης.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.